שרשור הצגת ריטושים אחרונים

שרשור הצגת ריטושים אחרונים ../images/Emo126.gif

המון זמן לא הועלה שירשור כזה, אנלא יודעת מי אחראי עליו אבל הוא ממש לא פה
בקיצור, תעלו לפה ריטושים מהתקופה האחרונה שלא הועלו לפורום ותקבלו עליהם ביקורות בונות.

just טלוש

New member
מוגי../images/Emo24.gif

התגעגעתי
אז ככה, הריטוש שלך מצויין לדעתי,וממש השתפרת וחידדת את התמונה פלאים אך- לטעמי הגוון שלה חיוור מדי[בתמונה המרוטשת] ואולי היה יותר טוב אם היה יותר "חי". עצם הבריח שלה[בצוואר]- העלמת אותה,זה נראה די מוזר..
והסומק שלה נראה קצת כמו כתם. חוץ מזה- אהבתי נורא,שיפרת את התמונה ועשית אותה לחלוטין יותר יפה[אני שונאת את נלי פורטדו:S]

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gifזו לא נלי פורטדו XD

זו אחת לדעתי מפורום דוגמנות

תודה רבה טלו'ש ../images/Emo24.gif

הכוונה שלי הייתה יותר להאפיל על התמונה ולהעניק לה מראה יותר קריר, אבל באמת יכול להיות שהגזמתי קצת עם ה"קרירות"..
וזו לא נלי, זו נראה לי רינת מפורום דוגמנות אאל"ט. תודה :)

Nienna17

New member
וואי...

כל הכבוד לך, כל פעם אני רואה שיפור עצום שניכר אצלך בכל הנוגע לריטושים. ריטוש מדהים, באמת - וכמובן, איך אפשר בלי כמה הערות על מנת להפוך את הריטוש הזה למושלם: 1. במקום להבהיר איפה שצריך, החשכת את התמונה. ניסית לתת לה את הגוון ה"כחלחל" הזה שכולם אוהבים אבל לא על ידי החשכה, זה לא צעד נכון. 2. האיזור הימני ליד האף והעיניים נראה יחסית שטוח אז הייתי משנה את זה. הערות טובות: 1. חידוד מעולה - בהחלט הוסיף 2. החלקה גם מדהימה (שוב, חוץ מהחלק השטוח בחלק הימני של הפנים). 3.ובכללי היא נראית ממש טוב
. אשמח לראות את השינויים אם תמשיכי
.

תודה רבה נטלי :)

אני מסכימה עם ההערות, אבל לא שמרתי את הPSD, אני נוראית בקטע הזה
אני אלמד להבא :) תודה על הביקורת

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif מדהים ממש אהבתי :)

אהבתי את הצבע גם *תגובה עילגת במיוחד*

lost green eyes

New member
אני רק רוצה לציין ש...

אני זוכרת את הריטושים הראשונים שלך.. השתפרת בצורה משמעותית מאז!! כל הכבוד

mayarub

New member
לפי דעתי זה מדהים

הייתי שמחה אם תפרטי איך חידדת את התמונה והסבר של השלבים.. תודה מוגמוג שלי

מאיו'ש ../images/Emo24.gif

טוב אחרי ההחלקה עם החותמת, הוספתי noice ממש קצת כדיי שההחלקה לא תיראה מזוייפת אפשר להשתמש גם בכוסטום, הצבעים זה משחק עם מלא שכבות. תודה מותק :) תשאלי אם לא הבנת.

Nienna17

New member
אוקי... ../images/Emo3.gif

סתם ריטושון לתמונה שהעלתה תמר המדהימה.

אוי היא מדהימה

והריטוש גם, מדהים ממש. ויש לי שאלה קטנה בגלריה שלך בפריוובס התמונה האחרונה בריטושים נורא נורא יפה, הילדה עם הפרח בשיער והפירסינג אז הייתי רוצה את התמונה הלא מרוטשת אם יש לך אותה עדיין זה יהיה מעולה :)

DanaLior

New member
ריטוש שלי.. חייבת לציין שעבדתי עליו הרבה...

תביעו דעות!!

ריטוש טוב ../images/Emo45.gif

אהבתי את "ההכנסת חיים" לתמונה, היא הייתה נורא חיוורת, רק שמרחת אותה קצת ליד האף ובעומד מקומות אז שימי לב לזה. אהבתי גם את העבודה ע העיניים

למעלה