נורא אהבתי
B bug a boo New member 11/4/08 #27 ../images/Emo106.gifפשש!עשיתם לי חשק אבל אין לי חומרי גלם.. אחפש את השרשור ההוא..איך קראו לו..של תרומת תמונות לליטוש..
../images/Emo106.gifפשש!עשיתם לי חשק אבל אין לי חומרי גלם.. אחפש את השרשור ההוא..איך קראו לו..של תרומת תמונות לליטוש..
S samn New member 11/4/08 #28 לא בדיוק ריטוש.. ../images/Emo26.gif או שאולי כן.. ניסיתי להפוך עין תמימה (האמנם?) לבוכה..
B bug a boo New member 11/4/08 #29 ג'ק המרטש../images/Emo67.gifזה כאן.../images/Emo186.gifזה לא ליטוש, יותר כמו חירבוש.. ניסיתי ליצור כמה אפקטים על תמונת 1unicorn ... זה מה שיצא
ג'ק המרטש../images/Emo67.gifזה כאן.../images/Emo186.gifזה לא ליטוש, יותר כמו חירבוש.. ניסיתי ליצור כמה אפקטים על תמונת 1unicorn ... זה מה שיצא
T Talulitטלולית New member 14/4/08 #33 מבקרת כאן לרגע הריטוש פשוט יפה! עבודה מצויינת לדעתי הלא ממש מקצועית, אך בפירוש לא יכולתי להישאר אדישה. כל הכבוד
מבקרת כאן לרגע הריטוש פשוט יפה! עבודה מצויינת לדעתי הלא ממש מקצועית, אך בפירוש לא יכולתי להישאר אדישה. כל הכבוד
ל לא עוצרת באדום123 New member 14/4/08 #34 משהו שעשיתי לאחרונה ניסיתי שזה ייראה כמה שיותר טבעי ולא ריטושי