שרשור הציונים הגדול

S H I L G I

New member
שרשור הציונים הגדול../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

הממפ שלי: תנ"ך-[75] טוב, עלייך להכין את שיעורי הבית בעקביות. תרבות ישראל-[70] כמעט טוב, גילית הבנה. ספרות-[80] טוב הבנת הנקרא-[74] כמעט טוב ידיעת הלשון-[74] כמעט טוב, ניכרו מאמצייך הכנים להשיג את הנדרש בלימודים. תקשורת-[75] טוב מתמטיקה-[60] מספיק אנגלית-[65] כמעט טוב, עלייך להגביר את מאמצייך בלימודים. ערבית מותאמת-[60] מספיק גיאוגרפיה-[64] מספיק אזרחות-[68] כמעט טוב, לא הגשת עבודה אישית (כי לא יכולתי!! כוס אמא שלך לא יכולתי ולא נתת עבודת השלמה!! תמות!!) היסטוריה-[64] מספיק, לא התרכזת בשיעורים בעקביות (איך אפשר להתרכז כשאתה מלמד?!) ביולוגיה-[58] מספיק כימיה-[62] מספיק פיזיקה-[40] בלתי מספיק מו"ח (מדע וחקר)-[85] טוב מאד תולדות המוסיקה-[82] טוב, שקדת על שיעורי הבית בהתמדה. תולדות האמנות- מלאת את חובתך בכתיבת עבודה אישית. חינוך גופני-[95] מצויין גדנ"ע-[83] (מניאק!! הבטחת לי 90!!) טוב

gloom

New member
19 מקצועות בעעעעע../images/Emo66.gif

לנו יש רק 11 ני אנזה לאחזר את הציונים כי אין לי כוח לחפשה תנך-90 א התנהגות ספרות - 75 אב התנהגות- בת זונה הישגיו בע"פ עלו ברמה ניכרת על אלו שבכתב מחשבת -50 א לא ניגש למבחן ספורט - 70 א לא מילא את כל חובותיו (זין שאני ארוץ 2000 ו600 ולקפיצה לרוחק באותו שיעור) א"י - 90 א ביולוגיה - 90 א מתמטיקה - 95 א ערבית - 70 א לשון - 80 א אנגלית- 40 א (האמת לא יודע איך קיבלתי א) היסטוריה- 85 א (מורה עם עיוותים)

S H I L G I

New member
שלנו זה שקלול של כל השנה../images/Emo176.gif

זתומרת יש מקצועות שלומדים רק חצי שנה, כמו תנ"ך, תרבות ישראל, היסטוריה ואזרחות..

p r u d e n s

New member
שלי../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

ספרות- 80 הבעה עברית- 97 הבעה בעל פה- 90 תנ"ך- 90 מתמטיקה- 90 מדעים- 90 אנגלית- 98 היסטוריה- 92 ערבית- 90 ידיעת הארץ- 80 אמנות- 95 מחשבים- 100 ספורט- 93 שפה ותרבות- 100 וועדות- 100

rock lee

New member
בעעעעעעע

תנ"ך-80 (אפילו שאני מכחיש תנ"ך מושבע)היתנהגות-א ספרות-75 (קקי)היתנהגות-א הסטוריה-90 (נהדר) היתנהגות-א תרבות ישראל-70 (אני לא פטריוט)היתנהגות-א לשון-83,היתנהגות-א גאוגרפיה-70 (חרא של מקצוע)היתנהגות-א מתמטיקה א-75 , היתנהגות-א מדעים-80, היתנהגות-א אנגלית-78 (I cant speak english XD)היתנהגות-א ערבית-50 (שפה של הומואים מדממים! בעע, אני ממילא עובר לצרפית כנראה) היתנהגות-ב חינוך גופני-75 ממוצע סופי של השנה-75 התנהגות כללית-א שקידה-א איחור-4 חיסור-24 (הסבר בסיגנון שיעורי לשון:בניין: הִפְעִיל, שורש: ב.ר.ז , מה קיבלנו? מבריז!) מה יש לי לומר: חרא של תעודה, הייתי יכול להגיע ליותר אם לא הייתי בפורומים כל היום. אני הולך לפרוייקט מיכא"ל בחופש, ביום רביעי הזה. ואני רק רוצה להצליח.

p r u d e n s

New member
חי"תניקית../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

זונה חי"תניקית (או איך שלא כותבים את זה)

S H I L G I

New member
מאד, בעיקר כששנה הבאה../images/Emo176.gif

אני אצטרך להתחיל את הלימודים ב7 וחצי

bariska

New member
הציונים שלכם עוד סבירים..

הינה שלי
לשון 60 ספרות 85 ידע העם 55 תנך 75 תעבורה 65 ספורט 85 אנגלית 76 מתמטיקה 68 של"ח 70 מורשת ישראל 75 מדעי טכנולוגיה 60 חשבונאות 70 מחויבות אישית 70

bariska

New member
אמא'לה..כמה מקצועות../images/Emo5.gif

איזה כיתה את? לנו יש רק 12 וגם זה יותר מידי

bariska

New member
וואלה../images/Emo35.gif

וכל כך הרבה מקצועות
סבבה העיקר שהיסתדרת איתם

S H I L G I

New member
הסתדרתי בקושי..בלעכס..../images/Emo176.gif

שנה הבאה יש לי כמובן תמקצועות בסיס..והמקצועות בחירה שזה פסיכו-סוציו ומזרח תיכון שזה מוריד לי את הסוגיות שזה במקום ערבית
(הסבר פשוט-מי שיש לו הקלות בערבית לא לומד ערבית אלא סוגיות באיסלאם-מי שהולך למזרח תיכון בעצם לומד שם סוגיות ככה שהוא לא צריך ללכת ללמוד סוגיות)

דיתוּש

New member
גם אני... יו אני עייפה../images/Emo178.gif

תנך-95 ספרות - 95 מחשבת ישראל -80 ספורט - 70 א"י - 75 ביולוגיה - 85 מתמטיקה - 75 צרפתית - 75 לשון - 85 אנגלית- 80 היסטוריה- 80 אני חושבת שזה ככה... לפחות לפי מה שאני זוכרת
האייקון הזה *
* ממש אדיר!

gloom

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 80 באנגלית../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

עקפת אותי בפי 2 מהציון שלי.... אוף הלנה הזאתי כל כך זונה... אני רוצח אותה....

bariska

New member
קטנה קטנה

חח סתם..
נשאר שבוע אחרון גם ככה לא לומדים

למעלה