שרשור הציטוטים הגדול

kerenusha

New member
שרשור הציטוטים הגדול

אז ככה, הפורום ישן מת. אז חשבתי קצת נעיר אותו כל אחד יכתוב את הציטוט הכי אהוב עליו מאחד השירים של הכלא.+שם השיר בבקשה תשתפו פעולה
אז הציטוט שלי: "אנשים עשירים הם אנשים עם כוח, אהבה, חברים כמו חול ואני יוצא מהנחה שאין דבר שינצח תאהבה אין דבר שינצח ת'אהבה" קיצ'י קצת , לא נורא:]

Luxfero

New member
תוספת

אני בעד שכל אחד שרושם ציטוט ירשום מדוע הוא בחר בציטוט הספציפי.

y a n i v 17

New member
שלי:

"זוהר זה דבר חולף,עובדה בסוף גם זוהר מת"-כל יום מחדש ד"א את רשמת שצריך לרשום את שם השיר..לא רואה שרשמת אותו

kombinaizer

New member
המשפט שלי

"טוב לי כאן על הפינה שלי מעבר אל האופק" עם דגש על השלי, כי אני אוהב להיות לבד לפעמים בפינה שלי :)

הממ התשובה שלי:)

"אדם נולד וגם ימות עירום, האופנה מעצבת אותנו במקום שנעצב אותה.. אני מרגיש שאני הנורמאלי האחרון ואין זמן בשעון.." **פצצת זמן** יש עוד ברשותך: "בהחלט מסכן, כל דבר שעושה מסתכן, היום אומרים לי שאפילו מסרטן לחרבן, אסור לעשן, אסור לזיין, אסור הכל, אפילו לאכול כי אז אני אמות שמן מכולסטרול.." **נמאס** "לא בריא לחיות, בסוף מתים מזה" **נגמר מבפנים** ".. בגיל 27 כבר תצא לפנסיה.. כי אין לה שכל, אבל יש לה לוק. לא גמרה בצפר אבל יש לה בוק.. כמה מהממת ככה מטומטמת את הרבה יותר יפה כשאת סותמת.." **כמה היא יפה** "..זה די שקוף, לכל אחד יש כאב שמתפרץ כמו חץ בגוף.." **שקוף** "..מתחממת, אם היא מבטיחה היא מקיימת, על אמת, גאד דאמט, כוסאמק אנ'לא אוהב מסגרת, רוצה אחרת, לחיות כמו דיוידיוידי, לכסות את כל הזויות כי החיים זה סרט, נולדתי להנות אני מפציר מודיע, כל דבר להם מפריע.." **אין מסיבה** אוי.. זהו, זה כל מה שעולה לי בראש כרגע. ~לין~

S h A y K i

New member
אני ../images/Emo9.gif

"תזכור שבומרנג הולך ובומרנג חוזר אליך אל תסמוך על אף אחד כי אף אחד לא סומך עלייך וכך אני מוצא את עצמי לוחץ ת'יד עכשיו לבנאדם שעם היד השניה ידקור אותי בגב.." זה מ'ישראל'..ויש עוד אחד "בהחלט מסכן, כל דבר שעושה מסתכן, היום אומרים לי שאפילו מסרטן לחרבן, אסור לעשן, אסור לזיין, אסור הכל, אפילו לאכול כי אז אני אמות שמן מכולסטרול.." זה מ'נמאס'..

אני../images/Emo176.gif

"ולכן אני מניח שכל מה שלימדו אותי חיים שום בצפר לא יצליח מביט אל העתיד עיינים על הדרך אבחר בשביל הנכון ואהפוך למלך" דרך המלך

XxShai10xX

New member
שלי

"השלום מוכר אבל מי בכלל רוצה לקנות , עוד יום יבוא וימכרו צרובים שלו בחנויות.... כל בן אדם חדש שאני מכיר תופס את הסכין נועץ בגבי חודר אל ליבי ואת הבא מזמין.. קבעתי כאן עם השלום כי זה מזיז לי.. אני מחכה ומחכה טוב כנראה שהוא הבריז לי" גם כל הבית של איתמר בערך משם P= מפצצת זמן =]

Hatotah1

New member
שלי

"התרבות איבדה ת'מהות רמאות הפכה מילה שמתחרזת עם שלטון הפרחים בשדות התחלפו במצבות מבטון"

ItsNotMe1

New member
--->

הוורס השני ב"שקוף", וורס פשוט טוב, השיר הכי טוב בדיסק ואחד הטובים ששמעתי מהכלא..!

kerenusha

New member
שימו ../images/Emo23.gif

חלק גדול מהציטוטים פה הם חלקים של איתמר:] לא אמרתי כלום, רק ציינתי עובדה

kombinaizer

New member
אולי בגלל

שאיתמר נותן הכי הרבה פאנצ'ים בבתים שלו ואלו שורות שנתפסות. אני דיי בטוח שיש שורה שאני יותר אוהב פשוט לא עולה לי בראש כרגע

למעלה