שרשור הצלחות יומי

ליבי3617

New member
שרשור הצלחות יומי

בעקבות בקשתה של כל הזמנים... בואו נציין את ההצלחות שלנו בכל יום.
כל אחד במשימה הקטנה שהוא מציב לעצמו.
יש כאלה שיציינו את זה בינם לבין עצמם ויש כאלה שירצו להתחייב קבל עם ופורום.

אני מבחינתי בעניין, ואתם?

ליבי3617

New member
ואני אתחיל

קבעתי לעצמי השבוע להיות במכון כושר כל יום ולעשות שיעור זומבה.
אתמול עשיתי את זה

וגם היום, למרות שהשיעור ב 21:00 גם עשיתי את זה

אחרי השיעור, כארוחת ערב, אכלתי מנת פילה מושט עם ירקות מאודים.
מ-ע-ו-ל-ה

galגל555

New member
ואני אמשיך בכיף

החלטתי בשבוע שעבר שהגיע הזמן שאתחיל להזיז את עצמי ...
נרשמתי ללימודי טניס...ו....
אתמול גם הגשמתי והיה לי שיעור טניס ואפילו נהניתי מזה... מי היה מאמין?!?!?
אני, בטטת כורסה , מזיזה את התחת (הפחות גדול
) ואפילו נהנית מזה!!!
סיימתי את השעה של האימון ורק אז הרגשתי את השרירים התפוסים...

galגל555

New member
מוסיפה עוד הצלחה...

איזה תגובות מלבבות...אתם מקסימים!!!

ויש לי עוד תוספת להצלחה בכיוון הפעילות הברוכה- הצלחתי לאסוף את עצמי (את כולי...חחח) ולהגיע כבר פעמיים השבוע לחדר כושר
מאוד מקווה שאצליח להתמיד גם בזה ולסגור 3-4 אימונים (יחד עם הטניס) בשבוע
מרגישה שאולי הפעם אני בכיוון הנכון

גברת ע

New member
הצלחה היומית שלי...

לא הכי קשור לנושא הפורום אבל בכל זאת משתפת.

אתמול ושלשום בערב היה לי תקל עם קרובת משפחה, הסיפור בגדול הוא שנשלחה אלי בפתאומיות הודעה מאוד מגעילה ממנה מה שנקרא OUT OF THE BLUE, נורא הופתעתי מזה וגם לקח לי כמה פעמים לקרוא מה שהיא כותבת ולהבין, נעלבתי והגבתי בכמה מילים קצרות, לא חריף כמו שהיא כתבה אבל משהו בסגנון של 'זה מגעיל, תתבגרי', אתמול בבוקר היא ענתה בהודעה ארוכה, ישבתי ותכננתי ביני לבין עצמי איזו הודעה מגעילה אני הולכת לענות לה ולכתוב לה שהיא ככה וככה ולא שווה את זה ועוד ועוד ועוד, נורא כעסתי ונפגעתי והרגשתי רע, אבל באיזשהו שלב הגעתי למסכנה שלעזעזל איתה למה אני מרגישה ככה בגלל התנהגות לא רציונאלית של מישהו אחר, מה שהיא כתבה ומה שהיא עשה זה הכל היא ואני לא יכולה לשלוט על זה, אני כן יכולה לשלוט על איך אני אגיב ומה אני אעשה אם זה ולכן בחרתי לא לענות בכלל, מה שהתברר כהחלטה הכי טובה, היא כנראה הבינה שהיא הייתה לא בסדר והמשיכה במהלך היום לשלוח לי הודעות שהיא מצטערת ורוצה להפגש וללבן ואפילו התקשרה אלי אחכ ממספר אחר כי בחרתי אתמול שלא לענות להודעות שלה.
אני לא יודעת מה יהיה עם זה בסוף, אבל אני בחרתי לא לשים את עצמי במצב ובמקום שלא טוב לי בו, שגורם לי להרגיש רע ועצבנית ולחוש הרבה דברים שליליים ואני לא מוכנה לחזור להיות במצב כזה.

אז זאת ההצלחה שלי להיום (אתמול בעצם לא?
) לפחות סוג של הצלחה/ניצחון קטן בשבילי

ליבי3617

New member
בהחלט הצלחה

להיות מהנעלבים ולא מהעולבים.
להיפגע אבל לחשוב טוב לפני שפוגעים באחר ויוצרים בור יותר עמוק.

kolhazmanim

New member
זאת הצלחה מדהימה

אספר לך מה קרה לי בשבת:
דיברתי עם אחותי על כך שאני עכשיו חוגגת שנתיים לניתוח, והיא סיפרה לי שבזמנו, כשעשיתי את הניתוח - היא כעסה עלי מאד ולא הבינה למה אני עושה את זה לעצמי.
תוך כדי שיחה איתה נזכרתי שעוד אחות שלי - בתקופה שסביב הניתוח - היתה עצבנית עלי רצח! כנראה מאותן סיבות, אני זוכרת שאחרי הניתוח היא אמרה "אני לא רוצה לאכול לידך, לא נעים לי לאכול ליד מי שאוכלת כמו ציפור", ונמנעה מלהתראות איתי הרבה זמן (וזאת אחות סופר-מפרגנת. שתיהן, למעשה).
אז כשדיברתי בשבת עם האחות הראשונה - פתאום נפל לי האסימון. סיימתי מהר את השיחה ויצאתי לי לשבת קצת על ספסל בחוץ, עם עצמי,
ופשוט הבנתי:
היה פה עד עכשיו משחק תפקידים, ששתי אחיות שלי נהנו מזה שהן רזות ממני (השניה אפילו אמרה לי בתקופת הניתוח - "רק אל תהיי יותר רזה ממני"), ואני, בטוב לבי, טיפחתי את משחק התפקידים הזה - כי באמת לא נעים לי להיות רזה על חשבון האחר...... הייתי כל כך נחמדה עד שהלכתי לאיבוד.
ופתאום עלה בי מה זה כעס, אבל כעס שהרגשתי שהוא הכי בריא בעולם. כעס שאומר - אני אוהבת אותן אבל לא חייבת להן כלום. אני לא חייבת לאף אחד כלום ואני בוחרת לשנות את משחק התפקידים. זה גם מה שעזר לי עכשיו בשבוע האחרון להפסיק לדשדש במקום ולחזור למסגרת, ברוך ה'.
אני זוכרת שליבי בזמנו כתבה על זה הרבה - שפתאום אנשים סביבך מגלים שיש לך אופי, ושמותר לך לסרב. ונראה לי שהגילוי המשמעותי הוא שאת, אני - מגלה שיש לי אופי. ושאני בוחרת עכשיו להיות בתפקיד אחר, ושהחובה הבסיסית שלי היא לדאוג לעצמי, אחר כך יבואו האחרים.
פתאום אחרי השבת הזאת הצלחתי להבין למה בשנה האחרונה לא היה נראה לי הגיוני להיות רזה יותר ממה שאני - פשוט - זה לא התאים למשחק התפקידים שלי. אבל עכשיו הכל משתנה.

אז כל הכבוד לך. ואני מאחלת לך, ולי, ולכולנו - הרבה אופי, טוב, שמח, ושנדע להעניק לעצמנו טוב.
(אגב ליבי אני אשמח שאם יש לך עוד תובנות בנושא שתרחיבי).

גברת ע

New member
תודה

קודם כל קלטתי רק עכשיו את כל שגיאות הכתיב שלי ויצאתי ממש מטומטמת

כלכך נכון פתאום אנחנו מגלים את עצמינו, אין לנו מה להסתתר מאחוריו ומה לנצל ופתאום אנחנו מוצאים את עצמינו ואת המקום האמיתי הגבוה והטוב שמגיע לנו ושבו אנחנו צריכים להיות

אולי זה הזמן לדעת שאנחנו קובעים את התסריט

ואני נותנת לעצמי תפקיד מרכזי בהצגה.
היה נדמה שאני צריכה למצוא לעצמי מקום , אחרי שרוב המקומות נתפסו.
אבל ,אני קובעת את הכללים ודוקא הגעתי לאולם ריק ,אני בוחרת לי מקום מרכזי ונוח ושהשאר יימקמו את עצמם .
לפעמים במערכות יחסים עם לקחתי את מה שנשאר ובגלל חוסר מקום לעצמי , לא היו לי טרוניות.
כשהדברים התהפכו ויצא לי לקבל את היותר טוב,ראיתי כמה השאר , באיזשהו מקום, מתקוממים.
זה מזכיר לי את הסיפור על אחד שהיה כלוא בתוך חדר הרבה שנים ולא ידע שהדלת פתוחה.
זה הסיפור של אנשים שלא קיבלו הרבה מקום .

kolhazmanim

New member
יששש

תודה רבה ליבי.

אז הצלחותיי לאתמול:
1. הייתה לי נסיעה ארוכה, והכנתי לי את כל האוכל מראש בבית (זה חתיכת הישג). אחר הצהריים כמהתי קצת למתוק והייתי קצת עייפה, אז קניתי לי בrebar אבל בחרתי שילוב פחות משמין מהשילוב הרגיל.
2. הדיאטנית אתמול אמרה לי שארוחת הביניים שלי אחר הצהריים היא גדולה מדי. לרגע נבהלתי מזה, כי אחה"צ זה זמן שבו אני תמיד מחפשת... בעיקר מבחינה רגשית. ואז אמרתי לה - יודעת מה? זה מפחיד אותי בטירוף להקטין את הארוחה, אבל אני הולכת על זה. הפחד לא מתפוגג, אבל אני מוכנה לנסות.
3. לפני 3 שבועות קניתי נעלי ספורט חדשות ושוות (ועוד בנקודות של אנשי קבע - בכלל יצא לי משתלם) אבל הן עשו לי כזה פצע שלא הלכתי יותר משבועיים. שלשום חזרתי ללכת - 40 דקות, ואתמול ממש חזרתי לתלם - שעה של הליכה ועם קצת ריצה, וזה עשה לי כל כך טוב.
4. הנקודה הפשוטה והשמחה של - אני עושה עכשיו, כל רגע אני בוחרת את הדבר הנכון בשבילי, אני פחות מסתכלת על מבחן התוצאה, פחות מדמיינת אותו ויותר מפנימה שהתוצאה תבוא בע"ה כשאני אהיה בכל רגע נתון בבחירות טובות, באופטימיות, ובאמונה אמיתית בשינוי.

זה כל כך משמח אותי. כל כך.

חנה101010

New member

כל הכבוד כל! איזה הבדל! את ממש בדרך הנכונה.ונקודה 4 - הכי נכונה שיש. זה גם מה שאני עושה. בכל רגע נתון - עושה את הבחירה. לפעמים בוחרת את ה"בריא" יותר, לפעמים את הפחות, אבל העיקר - מאוד מודעת למה שאני עושה, בוחרת מחדש בכל פעם, ויודעת שבמבחן ה- 80-20, אני עומדת בצד הנכון של המשוואה.
ואו. אני קוראת את 4 שוב ושוב, ומוחאת כפיים בהערכה.

יפית19561

New member
גם אני...גם אני..

לצערי היו לי יומים (שבת -ראשון)עם קלקול כיבה, והכאות...כנראה חטפתי איזה וירוס והייתי מותשת.
לשמחתי ירדתי מזה עוד ק"ג והחלטתי לחזור לחיים של אכילה רגילה.
לא תאמינו הק"ג לא חזר..:)

ליבי3617

New member
מסקנה הכי נכונה שיש

להיות מודעת.
לבחור בעיניים פקוחות.

וזו הבחירה שלך. את יודעת שמה שתחליטי, זו תהיה התוצאה שתיגרם.

למעלה