שרשור הצלחות

ליבי3617

New member
שרשור הצלחות

תגידו, אתם חושבים שכדאי לעשות את זה יומי או שבועי? לשיקולכם...

ליבי3617

New member
ההצלחה שלי

גם אתמול ולמרות העייפות המרובה, הלכתי לשיעור זומבה והפעם עם מדריך אחר (יותר בקצב של סמבה).
לא פשוט לחזור לזה או להתרגל למדריכים אחרים מהשתיים שהייתי רגילה אליהן אבל עושים את זה

עשיתי את זה!

מקווה גם היום.
ומכוונת להישאר גם לשיעור השני
wish me luck

מרים 882

New member
למרות השיפוץ בבית

שגורם לי לדאון.
לא מוותרת ויוצאת להליכה של שעה ורבע כל יום.
לחדר כושר לא בא לי השבוע

kolhazmanim

New member
טוב, אני משוחדת

אבל לדעתי כדאי כל יום. בסופשבוע כבר לא זוכרים, והרגעים הקטנים האלה כל יום עושים את היום להרבה יותר שמח.

האמת, עייפתי מאד מאד אחרי יום של נסיעה ולימודים, אבל גם היום קניתי בחוץ משהו אחד!
והנה משהו רע - המשהו האחד הזה היה עוגיה מארומה. לא טרחתי שיהיה משהו בריא יותר. ולמה רע? כי אחרי שאכלתי היתה לי בחילה, ואז אמרתי לעצמי - הפעם את לא בורחת ל"זה בעצם טוב שאכלתי כי ככה אלמד להבא", לא, רע זה רע, ואם העוגיה לא טובה לי - אז היא לא טובה לי, בלי תרוצים.
אז למרות שזה היה לא טוב, שמחתי לראות שיש לי אומץ.

ליבי3617

New member
אז בואי נעשה דבר כזה...

פעמיים בשבוע, הולך? או פעם ביומיים.

שרשור יומי כזה יאבד את המומנטום שלו אצל רוב האנשים.
זה בסדר.. איך אומרים? שבע ייפול צדיק וקם. התקומה היא הדבר החשוב פה. הבנת שעשית משהו שפחות עובד בשבילך ובפעם הבאה תזכרי איך הרגשת.

ליבי3617

New member
שיעור זומבה כפול היום

באמת יצאתי מפורקת לגמרי.
ואחרי השיעור, ארוחת דג וירקות מאודים. מעולה!

LaVieBoheme

New member
קטנות

לקחתי את הכדורים (אנטיביוטיקה ולוסק) פעמיים ביום ולא שכחתי, משמעותי בשבילי כי אני תמיד שוכחת לקחת כדורים.
וגם את הזריקת קלקסן לקחתי, ובזמן!

וגם הצלחתי לאכול ולשתות די הרבה, אפילו שתיתי אנשור למרות שממש לא היה בא לי.
האשפוז הזה גרם לי להבין כמה הגוף שלי רגיש ועדין ואני חייבת לדאוג לו, והאנשור הזה חשוב אפילו שהייתי מעדיפה כוס מיץ תפוחים במקום, אז נסבול אותו עוד קצת.

הצלחות קטנות, בינתיים.

למעלה