שרשור הקדשת שירים!

שרשור הקדשת שירים!

אני מקדישה לחנצי: אני הולך לחפש אותך היום אנלא מוצא אותך בשום מקום אני חושבת שהלכת לי לאיבוד לא אמרת מילה וזה נראה לי קצת חשוד בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד!

the king 25983

New member
אני מקדיש שיר ל...../images/Emo66.gif

רוני! רוני, אל תבכי... לא יודע מה הקשר, סתם, הדבר הראשון שעלה לי לראש. רוני, אני מאחל לך שלא תבכי בחיים

Tinkerblack

New member
החשיבה הכי מקורית שראיתי אי... ../images/Emo23.gif

פעם להקדשת שיר בכלל לא קשור לשם

ליטלו'ש!!!!!!!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

חחח תודה
אבל מה הקשר של השיר הזה? חחחח ואם כבר הקדשות שירים, אז אולי נעשה עם שירים של מוניקה??

../images/Emo163.gif

חנצי: צרפתייה בחדר המתנה יושבת מולי על הספה מחכים לרכבת בארץ זרה באנגליה גם היא מוזרה. האנגליות הן לא מביטות הן לא מביטות בחדרי המתנה העיניים שוקעות במגזין אופנה רק אני והיא אליי מביטה. העיניים שלה טובות אליי.

חחח אוקיי.... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

אבל בואו נוסיף עוד משהו... איך השיר מתקקשר לאותו אדם....

בואר

New member
לחנוצ'!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מקדישה לך את... 180!!!!! (כי אתה עבריין צווארון כחול לבן
...)

בואר

New member
אתה לא מכיר את השיר../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

עבריין של הדגנחש? זה היה בצחוק אנשים!!!!!!!!! אני על אקמול וחוסר שינה!!!! חנוש
U!

אני מקדישה ל..|לב?.. נדוש :/

איילושקה - (לא מהפורום לכל התוהים) Creep When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice when I'm not around You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell I'm doing here? I don't belong here She's running out again She's running out She runs runs runs Whatever makes you happy Whatever you want You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't belong here

Just Adi

New member
אהמ.. אוקיי ../images/Emo80.gif

אני מקדישה את השיר "פרפר" לשי, אבל לא את כל השיר, למרות שאתה בהחלט גרמת לי להרגיש שאני נופלת, ואני עדיין בנפילה.. אני רוצה להקדיש לך את הקטע הכי יפה והכי מתאים בכל השיר: "קשה לי להסביר, מה אני בעצם, מה אני חושב על אהבה אבל אני מוכן, לנסות ולהראות לך כמה זה שביר ומסוכן בכף היד שלי אני מחזיק פרפר הוא מוסתר בתוך אגרוף סגור האם הוא חי או מת, אני שואל אותך את יודעת, זה תלוי גם בך" אז שי, אצלך אני בעצם יודעת שהפרפר מת, אבל אצלי הוא ממשיך להתקיים, עד מתי? קשה לי לדעת

Danihell1

New member
אממ גם אני רוצה! ../images/Emo42.gif

אבל בגלל שאני לא מכירה פה כל כך הרבה אנשים (בעצם... אף אחד), אז אני אקדיש אותו לכולם!!!
הייתה אחת שידעה לעשות קסמים שידעה להגיד מילים שצבעו את השמש בדם אני זוכר בלילות של ירח מלא, היית באה אליי לא במקרה מסוממת מטורפת בלי הכרה... היינו נופלים לרצפה, נוזלים מהתקרה היינו עושים אהבה... אהבהההה..... היה לנו טוב, היה... לנו רע היינו ביחד, לא השארנו ברירה אני זוכר בלילות של ירח מלא, היית באה אליי לא במקרה מסוממת מטורפת בלי הכרה.. היינו נופלים לרצפה, נוזלים מהתקרה היינו עושים אהבההה.....

ענבר ש

New member
את השיר "מתחפר באלנבי"

אני מקדישה לליטל, אשר חלומה הוא לפחות לעלות כל בוקר על אוטובוס 66 ,בדרך לת"א ולהתחפר באלנבי... "הדמעות האלה לא בשבילי אני מתחפר באלנבי הפרדה חד צדדית בגירסה האישית"

למעלה