שרשור הראיונות הגדול

pilot promo

New member
שרשור הראיונות הגדול

אני אוסיף לפה את כל הראיונות שמצאתי על אחים ואחיות-בין אם כתובים ובין אם מוקלטים-במידה והראיון כתוב אני אצרף לתרגום את הראיון המקרי כמובן עם קרדיט לאתר שפירסם את הראיון...

pilot promo

New member
ראיון עם מת'יו רייס(קווין)-תירגום

(הראיון בנוי חלקו משאלות של מעריצים וחלקו השני מראיון של מראיינת עם מת'יו) ש:כמעריצים גדולים של "אחים ואחיות" ושלך גם שמענו שהעונה קיבלה שני פרקי בונוס בהוקרה להצלחתה בסוף העונה הראשונה.האם יש חדשות על העונה השנייה? ת:כשחקן אני אחד האחרונים שיודע על העלילה אז,לא. ש:איך שחקן וולשי מוצא את עצמו משחק בסדרת טלויזיה אמריקאית? ת:מה שקורה לאורך הרבה מאוד זמן כבר הוא שקבוצה גדולה מאוד של שחקנים בריטיים מגיעה ללוס אנג'לס לעונת הפיילוטים(ינואר,פברואר,מרץ).אני עשיתי את זה במשך 8 שנים אבל "אחים ואחיות" היא הסדרה ראשונה שנבחרה לשידור. ש:האם ניסית לקבל את התפקיד של קווין לפני ג'ונתן לה פגילס(השחקן ששיחק את קווין בפיילוט) או שבאת אחריו? ת:באתי אחריו.למען האמת,השנה איחרתי לעונת הפיילוטים והמנהל שלי אמר לי שאני אבוא בכל מקרה והוא כבר ימצא לי משהו ולמען האמת הכל היה עניין של תזמון מעולה כי כאשר הגעתי הם בדיוק ליהקו מחדש אז אני בר מזל,באמת. ש: שמעתי ש"אחים ואחיות" הולכת להיות משודרת בבריטניה.איך אתה חושב שהסדרה תתקבל שם?אתה חושב שהסדרה תצליח כמו שהיא הצליחה בארה"ב? ת: אני חושב שכן.אני חושב שלסדרה יש הרבה מאוד איכויות שהקהל הבריטי אוהב.לסדרה יש צוות שחקנים מדהים שמסוגלים לשיתוף פעולה יוצא מהכלל אבל לדעתי הכתיבה מאוד איכותית-היא מסוגלת לשלב בידור ודרמה ודברים כאלו הם הדברים החשובים בסדרה. ש: האם ללדעתך העובדה שמפיקי הסדרה ג'ון רובין בייץ' וגרג ברלנטי הם הומואים עזרה לכתיבה של הדמות שלך? ת: כמובן!רובין אומר לעיתים קרובות שקל לו מאוד לכתוב לקווין מאשר לדמויות אחרות.ורובין היה נחוש בדעתו לעימנע מסטריאוטיפים ומקלישאות. ש: אילו תכונות יש לך ולקווין במשותף ואילו מנוגדות? ת: אני חושב שהתכונה שאני הכי מזדהה איתה הוא השינויים שחלים בך במעבר מ-20 ל-30 ואולי גם קצת מהפחד ממחוייבות. ש: מערכת היחסים הראשונה של הדמות שלך עם סקוטי די היממה את הצופים,אתה מופתע? ת: כן למען האמת.התגובה הייתה די גדולה במיוחד כשקווין וסקוטי נפרדו ואז הייתה תגובה רצינית לכך אצל המעריצים.אמנם הייתי מופתע מגודל התגובה אבל הייתי גם מאוד שמח לראות שכל כך הרבהאנשים התעניינו. ש: זו לא הפעם הראשונה שאתה משחק הומו.האם ההופעות האחרונות שלך כדמות הומוסקסואלית השפיעו על לקיחת התפקיד ב"אחים ואחיות"? ת: לא. ש: האם העובדה ששיחקת דמות הומסקסואלית גרמה להתערבות מצד העיתונות לגבי ההעדפות המיניות שלך? ת: כן.הייתי קצת המום מהתגובה של העיתונות בהתחלה.הרבה שאלו אם חששתי לשחק את קווין בגלל החשש מכך שיחשבו שאני גם הומו.והייתה קצת חדירה לפרטיות. ש: לאחרונה בראיון עם ג'ייסון לואיס(צ'אד ברי) ג'ייסון אמר שהיה לו קצת מפחד להתנשק עם גבר על המסך.האם גם לך הייתה את הבעיה הזו? ץ: לה.אני לא חושב שזה בעייתי כל כך אם אתה מספיק בטוח בעצמך ואתה יודע שזה רק תפקיד אני לא רואה את הבעיה.למען האמת העבודה הראשונה של בתאטרון כללה הרבה מאוד נשיקות עם גברים ואני לא יכול להגיד שזה לא היה מכשול בהתחלה אבל עברתי את זה והבנתי שאני לא צריך לדאוג. ש: האם יש סצנות מסויימות של "אחים ואחיות" שאתה אוהב? ת: כן,הסצנה בפרק השני שבה אני וסאלי פילד(נורה) נמצאים במלון דרכים ואני מזפזפ בין הערוצים ובטעות מגיע לערוץ שמשדר פורנו הומוסקסואלי ואני אוהב אותה בגלל שצילמנו אותה כמה פעמים וכל פעם סיימנו את הסצנה בצורה אחרת. ש: סאלי פילד מאלתרת לפעמים? ת: כמעט תמיד! ש:וחלק מהאילתורים שלה נכנסים לסדרה? ת: לפעמים כי מה שקורה הוא שמדי פעם הסצנה נגמרת מבחינת התסריט אבל המצלמה עדיין מצלמת אז אנחנו פשוט מאלתרים.פעם אחת שזה כן נכנס לסדרה הייתה בסצנה שבה הידמויות היו במדבר ופגשנו בחיילים בבר כל שהוא-צילמנו את הסצנה בערך חמש פעמים וכל פעם היא הסתיימה באופן שונה. ש:איך אתה מצליח להיפטר מהמבטא הוולשי בסדרה?האם אתה עובד עם מומחה או שזה בא לך בקלות? ת: זה ממש לא בא בקלות.אני משיקע שעות באימון על המבטא.הבעיה שלי היא יותר בקצב הדיבור ובהדגשות במילה מאשר הביטוי של המילה עצמה. ש: האם העובדה שהסדרה עוסקת לא קצת בפוליטיקה גרמה לך להיות מעורב יותר בפוליטיקה? ת: אמנם לא התעניינתי בפוליטיקה אמריקאית אבל שמחתי מאוד לקרוא פרקים שבהם היו סצנות על פוליטיקה. ש: אז..מה קורה איתך-האם יש לך פרוייקטים חדשים בהתחשב בעובדה שהסדרה לא תצולם בזמן הקרוב? ת: בגלל שני הפרקים שנוספו לנו הייתי צריך לדחות שני פרוייקטים בבריטניה שהתחילו בצילומים בשלושת השבועות שנוספו לנו. ש: איפה בדיוק הבית שלך היום? ידוע שאתה גר בלונדון אבל עברת ללוס אנג'לס בגלל הסדרה? ת: די עברתי ללוס אנג'לס למרות שאני עדיין קורא לוולס הבית שלי. ש: מילה או שתיים למעעריצים הגאים שלך? ת: תודה רבה על כל התמיכה!חלק מהמכתבים שקיבלנו הם מדהימים וקיבלתי כמה מכתבים מאנשים צעירים שהדמות שלי באמת עזרה להם לפתור הרבה בעיות. ש:אתה מקבל דואר שלילי לפעמים? ת: לא.לפי מה שהבנתי הדואר שלי עובר סינון ככה שכל הדואר השלילי לא מגיע אליי. (הראיון הוא מחודש ינואר,השנה)

pilot promo

New member
../images/Emo58.gifעד סוף העונה.

ש: בעקבות הסוף של העונה נראה שמשהו הולך להתפתח בינך לבין אחיו של הסנטור.אתה יודע משהו על זה? ת: הכותבים רמזו לי על זה באופן עדין ובלי שום קשר-אני בטוח שיהיה בינהם משהו.

pilot promo

New member
ראיון עם ג'ון רובין בייץ'-היוצר של הסדרה

מאיפה הגיע הרעיון ל"אחים ואחיות"? למעשה קן אולין פנה אליי;אנחנו חברים מזה זמן רב.הוא תמיד איים למשוך אותי מהתאטרון לטלוויזיה ובקיץ בניו יורק הוא פנה ואמר לי שהרשת מחפשת סדרה משפחתית והם רוצים שאתה תכתוב אחת.הלכנו ללוס אנג'לס ונפגשנו יחד עם כמה מפיקים.לאט מאוד המשפחה התחילה להתחבר בתוך הראש שלי ככה שהיא גם תהיה מורכבת מבעיות רגילות של מבוגרים וגם שתהיה חלק מהבעיות של ארה"ב ומכאן פשוט המראנו וככה הכל התחיל. הסדרה מההתחלה יועדה לאותה הרשת? כן,לחלוטין. אחד מהדברים השונים ב"אחים ואחיות" הוא הצורה שבה האחים מתקשרים ומתנהגים.לפעמים בין אחים ואחיות יש צעקות ומריבות ולפעמים גם שנאה אבל זה לא ככה בסדרה.למה? לי יש שני אחים גדולים ותמיד היינו ביחד.תמיד דאגנו אחד לשני.והייתה אהבה גדולה מאוד ביננו ובין הורים שלנו,לא משנה מה קרה.ואני חושב שזה משהו שניסיתי לשמר במהלך החיים שלי.אין לי ילדים אבל אני כל הזמן מחפש בסביבה שלי דברים שיחברו אותי לאנשים אחרים,ליצור איתם קשר ואני חושב שהרבה מאוד מזה הוקרן לסדרה.בנוסף לכך אני חושב שגרג ברלנטי מביא איתו המון גם בגלל שלו יש ניסיון בדרמות משפחתיות והושקעה הרבה מאוד מחשבה לגבי הנאמנות והאהבה מצדו וזה משהו שהוא הביא מהסדרה "אוורווד" ו-"ג'ק ובובי".וקן כמובן הוא אבא נפלא שהילד שלו כתב פעם אחת לסדרה ואני חושב שכל זה גרם לשוני. בהתחלה נעשו הרבה מאוד שינויים בצוות.עכשיו כאשר הסדרה משודרת ואנשים צופים בה-זה גורם לך להרגשה טובה? זו הרגשה נפלאה!נדרתי לעצמי שאני לא אוותר על זה לעולם והיו כל כך הרבה הזדמנויות לוותר.אבל הייתי צריך לדעת שאם אני אכשל עשיתי כל מה שיכולתי בשביל לגרום לזה להצליח.אבל הרבה מאוד אני חייב לראש מחלקת הבידור ברשת שכל פעם שנקלענו לצרה במהלך הדרך ראה את הפוטנציאל העצום של הסדרה ותמיד עזר לנו והמשכנו להלחם ולהלחם ועכשיו הפרס הוא שיש קבל לסדרה והוא גדל בצורה משמעותית. עד כמה גדול צוות הכותבים שלכם? הצוות ממשיך לגדול ולגדול.כרגע צירפנו 3 אנשים חדשים ונכון להיום אנחנו עשרה. האם העונה כבר מתוכננת מראש? אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים שיקרה אבל אנחנו פועלים לפי ההיגיון ולפי האמוציות בכל תסריט ובעיקרון כל פרק מוביל לפרק הבא כאשר אנחנו מתכננים שלושה פרקים קדימה. היית כותב מחזאות מצליח אבל אין לך ניסיון בטלוויזיה.האם הסדרה היא משהו שתמיד רצית לעשות,משהו שקן גרם לך לעשות או משהו שפשוט נקלעת לתוכו? התחלתי להתאהב בדרך שבה הטלוויזיה מתנהלת ובכל הכתיבה המעולה שיש בטלוויזיה כיום.אני חושב שזה בלתי נמנע שכותב מחזאות יעבור לסוגי מדיה שונים אני לא יכול להגיד אם הייתי מוכן לעבוד על פרקים של סדרות שלא אני יצרתי אבל זה כן היה נחמד מאוד. [את התשובה לשאלה לא ממש הצלחתי לתרגם אז...] Is it tough writing for an all-star cast? Do you feel an obligation to write really good stuff for Sally Field or Rachel Griffiths? I think you feel that you have these extraordinary talented people and they are so diverse in their capacity and they can do so many different things, that yes, it is a challenge. But not in a sense that you have to satisfy the beast within them, but in the sense that you want to stretch all of your capacity as a storyteller, as a thinker, as a writer, as a writer who loves actors, who believes in the athleticism of actors, who believes that actors allow us to experience things that we don't know we're experiencing. So I don't find them intimidating, but you know, I've worked with Al Pacino, Donald Sutherland. I've worked with Gena Rowlands, I've worked with Annette Benning, and so on. I think when it comes to the work itself, everybody meets on a very level playing field. Everybody tends to want the same thing and work from the same place. They want good stories to tell and we want that. מתי גיליתם על משבצת הזמן שלכם שבה אתם משודרים אחרי "עקרות בית נואשות"? אני גיליתי כשהייתי בחדר מלון יום אחרי שבחרו אותנו לשידור.הייתי נאיבי מספיק בשביל לא לדעת עד כמה חשוב זה היה למרות שאנשים ניסו להסביר לי את זה.קלטתי את גודל העניין רק אחרי שהסבירו לי שלרשת יש הרבה מאוד אמון בנו והם יתאכזבו מאוד אם ניכשל. (זו שאלה על פוליטיקה אמריקאית אז אותה תקראו אם תרצו...) What would Kitty have to say about the outcome of our recent mid-term elections? That's a great question. I think that Kitty would be the first to argue for bipartisanship, for a return to working together, an examination of the factors that led us into a runaway war. I think she struggles very hard with the extreme neo-con elements of her party. I've never seen her as someone as driven as the extreme right. I wanted to create a thoughtful conservative, but still a strong one. I won't accept a blanket demonization of either the left or the right that both sides tend to gravitate towards. I think she would say that this might be the beginning of the start of something big. A lot of the people who got elected were very conservative democrats. So, she would say this country wants thoughtful and compassionate politics. (הראיון הוא מחודש דצמבר )

pilot promo

New member
ראיון עם פטרישיה ווטיג(הולי הרפר)

נראה שלהולי ונורה יש כמה מכנים משותפים.האם שתי הנשים יוכלו להיות חברות? -...אני לא חושבת שהם נפגשו שסיטואציה הנכונה וסיטואציות תמיד מתוחות מאוד.אני לא חושבת שהן יוכלו להיות חברות ואני לא חושבת שהנסיבות ירשו זאת למרות שהן מפגישות אותנו כל הזמן.אני חושבת שהבעיה במערכת היחסים ביניהן היא הדעה הקדומה של כל אחת על השנייה.אמנם היו כמה הפתעות בין השתיים,אני לא יודעת בדיוק לאן זה הולך אבל אני בטוחה שאני אהנה מזה. הולי היא הסיוט של אישה-הפילגש הסודית.אילו תגובות את מקבלת מהצופים? -אנשים באים אליי ואומרים שהם מסוגלים להרוג את הדמות שלי בגלל שהיא הפילגש אבל לפעמים הם מחבבים אותה. מה את אוהבת בלעבוד עם בעלך(קן אולין) ועם הילדים שלך? -ככה,הבת שלי,רוקסי משחקת במספר פרקים את החבר של ג'ייסון לואיס והבן שלי,קליף כתב את פרק החנוכה וכולנו היינו ביחד בחזרות לקראת הפרקים האלו וזה היה נראה כל כך נורמלי בגלל שבמהלך הקריירה שלי הייתה מוקפת בחברים ובמשפחה.ובגלל שבסדרה הקודמת שבה שיחקתי("30 ומשהו") הצוות גם היה מורכב מבני משפחה של שחקנים ושל במאים הדבר היה נראה לי מאוד נורמלי. (הראיון מדצמבר/ינואר)

pilot promo

New member
../images/Emo58.gifפטרישיה מדברת על הולי במהלך העונה

ואם מדברים על ילדים,אנחנו הולכים לראות את הבת של הולי בקרוב? -כן-בדיוק הרגע סיימתי לקרוא את הפרק!הדמות בערך בת 21 והיא תלמידת קולג' והיא מופיעה בסצנה האחרונה של הפרק שהרגע סיימתי לקרוא אמילי ואן קאמפ קיבלה את התפקיד ואנחנו נתחיל לצלם בשבוע הבא.

pilot promo

New member
ראיון עם דייב אנבל(ג'סטין)

עם כל השינויים של הרגע האחרון בצוות השחקנים "אחים ואחיות" נראתה כמו כישלון כבר בהתחלה.האם עכשיו כאשר זו הצלחה מסחררת אתה מרוצה? -באופן מוחלט כן.ראיתי הרבה מאוד "עיתונות רעה".מה שקרה הוא שבפיילוט האבא מת כבר בהפסקת הפרסומות השנייה מה שגרם לכך שהלוויה וההתמודדות עם המוות קרתה כולה בפרק הראשון.לקווין היה אמור להיות בן אבל בעיקרון הכל מסתכם בכתיבה ולתוכנית יש צוות מעולה של שחקנים ושל כותבים.זו אחת מהתוכניות שמתחילות ככישלון בל אז הופכות ללהיט ואני חושב שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לתוכנית. הבן שהיה לקווין היה ממערכת יחסים כושלת? -כן אני חושב שבפיילוט קווין היה נשוי...כמו שאמרתי הם עשו הרבה מאוד שינויים. בסדרה ג'סטין חוזר לעיראק האם אתה יודע מתי זה הולך להיות מבחינת הפרקים של הסדרה? -אני לא יודע בדיוק אבל כל מה שאני יודע הוא שג'סטין הולך לעיראק ואני מניח שזה יהיה בסביבות סוף העונה. אולי הכותבים יוכלו לעשות כמו "יומן מלחמה" או משהו דומה. -כן.כמו שאמרתי אנחנו מבורכים בכותבים מדהימיםומבריקים כך שאני בטוח שהם יוכלו למצוא דרך לשמור על ג'סטין מעורב במשפחה.סצנות קרב לא ממש מתאימות לז'אנר של הסדרה. מי מצוות השחקנים יותר דומה לדמות שלו ומי יותר שונה? -אני חושב שכולנו די דומים ולכן לוהקנו.אבל עם מת'יו שמשחק דמות הומסקסואלית-למרות שהוא סטרייט בחיים והוא הולך להודות לי על כך שאמרתי את זה.אבל הוא שחקן כל כך מדהים עד שכשאנחנו יושבים בבר אנשים ניגשים אליי ואליו ושואלים אותנו אם הוא באמת הומו. לפי השמועות את יוצא עם קייט וולש.זה רשמי...?אפשר לדבר על זה? -אני מעדיף שלא...(צוחק)זה נוטה להשתלט על השיחה. לפני הפרידה,ברכות על הכניסה לרשימה של TV Guide של הגברים הסקסיים. -זה החמיא לי והרתיע אותי באותה הקיצוניות בגלל שאף אחד לא באמת מחשיב את עצמו כסקסי וכולם על הסט נותנים לי הרבה מחמאות כי אני ה"תינוק" בקבוצה וי התביישתי לספר על זה לכולם אבל אני רוצה לעשות חולצת טי-שירט שכתוב עליה את זה.

pilot promo

New member
../images/Emo58.gifעד לפרק 22

מה מותר לך להגיד על הפרקים הבאים?רבקה באה לבקר את הווקרים? -זה די מעניין כשהיא באה לבקר ופוגשת את כל המשפחה.כמה דברים מצחיקים קורים בארוחה והיה מאוד כיף לצלם את זה.זה תמיד כיף להיות בקטעים קומיים בגלל שסאלי,קליסטה,רייצ'ל ובלת'אזר(טומי) הם אנשים מאוד מצחיקים.אבל למרות שצילמנו את הסצנה משהו כמו 400 פעם זה עדיין היה כיף כי כולנו ביחסים כאלו טובים.למעשה בדיוק סיימתי לדבר עם בלת'אזר ומת'יו על הסצנה האחרונה וכולנו הרגשנו קצת מוזר בנוגע לזה שאנחנו מתגעגעים אחד לשני. רבקה לא בדיוק מתקבלת בחיבוקים ונשיקות נכון? -כן,היא עדיין מתמודדת עם כל המידע החדש שהכה בה.ולראות את המשפחה המאוד הקרובה זה דבר מאוד קשה.ובנוסף לכך היא רגילה להיות לבד ומאוד קשה לה להיות חלק ממשהו כזה. ומה קורה עם הכימיה בין ג'סטין ורבקה? -אני לא יודע בנוגע לזה וזה מצחיק כי הרבה מאוד אנשים אומרים שאם הם לא היו אחים ואחיות הם היו יכולים להיות זוג ממש חמוד אבל אני חושב שהכותבים לא רוצים להכנס יותר מדי לעלילה הזו. אם זו הייתה אופרת סבון הם היו ביחד לפני שהם ידעו שהם אחים. -כן הם בטח היו מתנשקים עוד לפני הדייט הראשון והיו מתחתנים...אבל מי יודע.

pilot promo

New member
ראיון הומוריסטי עם/על קליסטה פלוקהרט

(אותו אני לא אתרגם משתי סיבות-הוא לא קשור לאחים ואחיות-הוא מימי אלי מקביל והתרגום יהרוס את הבדיחות..) Libby: My God you must have lost 20 pounds since Something About Mary, what did you do to pork up, did you do the Bobby DeNiro thing or did you just eat like a housewife? I mean you're gorgeous! I love to see a gal taking care of herself! I bet I could fit a Kinder Surprise egg in your collarbone. Calista: First of all I would prefer if weight didn't come into this, I read your interview with Rosie O'Donnell and secondly I wasn't in Something About Mary. Libby: Are you sure? Because I distinctly remember you did that thing with the whatchamacallit and I think I have it written down.Yes, you were. It's right here in my notebook. Now, what was Jim Carrey like to work with in The Mask , he's a tall drink of water isn't he-- did I sense sparks between you two? Calista: That was Cameron Diaz. Libby: You're positive? Calista: I'm positive. Libby: Then why do I have it written down? Calista: I honestly don't know. Libby: Wow you are deliciously skinny aren't you? I bet I could put a pencil between your ribs and it would stay there. Calista: I told your people that I don't want to talk about weight, there has been too much emphasis on that. I would like to restrict the questions please to my work. Libby: Woh, slow down, I mean, take a compliment! O.K. your work--fine-- but first tell me what you do. Calista: I'm in Ally McBeal. Libby: Don't know it. When was it released? Calista: It's a TV show.... Libby: Is that the one with the funny black kid? Calista: No... Libby: Cause I really like that one. Calista: Oh. Libby: Or that other one,That's a good one too. Calista: Well , I play a lawyer, Ally, and... Libby: Well, you've lost me. Do you have to pee? Calista: No, why? Libby: Then quit squirming and sit up straight. Have you ever done movies, you know, something that someone would have seen? Calista: Um, Birdcage,A Midsummer Night's Dream. Libby:A Midsummer Night's Dream-- Adam Sandler? Calista: William Shakespeare. Libby: Uh, huh......... He's been dead a long time hasn't he? Calista: Yes, yes he has. Libby: So you're saying you prefer work penned by dead author's? Calista:.... No. Libby: Well, you see, you got to work with me here. This could be a career boost for you here--I love to help young thin kids, but you're not making this easy. Calista: I'm sorry, I just... Libby: I had a hell of a drive over here, I got lost four times... Calista: I'm sorry... Libby: Then I get here and they make me wait, and give me this huge list of things that I can or can't talk about which I can't see anyway because I left my glasses at the condo--which didn't make the drive easier by the way... Calista: I didn't know... Libby: And now I'm here and I find out that you haven't even been in a decent movie. Calista: I'm really very sorry. Libby: Yeah, well sorry isn't going to get me back the lunch I canceled with Angie Dickinson. At that your poor scribe and Ms. Flockhart just sat there, it was the worst interview I have ever done and a complete waste of my time. This kid could be a role model to thousands of kids with that knockout figure, but she blew it. Even if I had cable I'm not sure so sure I would watch Nelly McBeal. Even when Ms. Flockhart (message to Calista lose the name honey it's not helping either-- that is a really fat operatic name) even when she put Kinder Surprise Egg in the hollow of her neck, I sensed she was trying to humor me but it was too late. You win some, you lose some

pilot promo

New member
*הערה-חרשתי על גוגל בחיפוש אחר

ראיונות עדכניים עם קליסטה ולא מצאתי אז סליחה על כך.

pilot promo

New member
רייצ'ל גריפית'ס(שרה) בראיון

"אחים ואחיות" היא עוד סדרה על משפחה לא מתפקדת.מוכר לך? -זה היה כמו "עמוק באדמה" פוגש את "שושלת" איך את תופסת את שרה,הדמות שלך? -היא חמה מאוד.בוגרת הרווארד,אם אוהבת לשניים שרק מנסה ללהטט בין כל הדברים באלגנטיות ועומק.ונמשכה בכוח לגהינום שהחברה המשפחתית עוברת. איך תשווי בין שרה לבין ברנדה(הדמות מ"עמוק באדמה")? -שרה הרבה יותר חזקה והיא לא מונעת מבעיות אישיות אבל היא עדיין מאוד רגישה ופגיעה ומאוד אמהית. באם לשתיים במציאות את יכולה להתחבר אליה? -כן.בנישואים של שרה אנחנו באמת רוצים להסתכל על הבעיות היומיומיות שצצות כאשר יש לך ילדים והבעיה שיש לך למצוא את עצמך בתוך התסבוכת הזו. האם הדבר הזה מניע את הגישה שלך לסדרה? -לא נהפכתי לשחקנית כדי שהחיים שלי והעבודה שלי יהיו שני דברים נפרדים.אני מרגישה גאה מאוד לבוא ולומר לכותבים שיש לי רעיון נהדר שצץ לי בעקבות משהו שקרה עם הבן שלי בסוף השבוע.ולמען האמת כבר עשיתי את זה וקן אולין אמר שזה מעולה. המעריצים של "עמוק באדמה" עדיין מצטערים על סיומה של הסדרה,ואת? -לא.לדעתי זה היה זמן מעולה לתכנית להסתיים.זה היה מעולה שהיוצר היה דמות מרכזית גם בסוף. הוצע ששום סדרה לא תימשך יותר מחמש שנים,את מסכימה? -זה נכון.בחמש עונות אנחנו זוכרים למה אנחנו שם אחרי אנחנו שוכחים איפה היינו. איך את עומדת בדרישות של אמהות ושל עבודה? -עברה עליי שנה מעולה בגלל שחזרתי לעבודה כשבנג'ו(הבן שלה) היה בקושי בן 6 שבועות וזה היה קצת טראומתי למען האמת.כמה שהסביבה של "עמוק באדמה" תומכת לא ידעתי בדיוק איך זה יעבוד.

pilot promo

New member
רייצ'ל גריפית'ס

בראיון עם מבטא אוסטרלי כבד במיוחד.. אבל אם מתגברים על המכשול הזה היא מאוד נחמדה שם.. הקישור

pilot promo

New member
רון ופטרישיה(סול והולי)

(שלפי מה שקראתי ב-IMDB הם חברים די טובים עוד מלפני שהסדרה החלה...ולמי שלא ידע הם גם שיחקו ביחד בזהות בדויה) בקיצור-הראיון הוא ראיון על השטיח האדום-דלגו עד הסוף ותמצאו אותם... קישור

למעלה