שרשור הרעיונות למפגש

קסנדרה*

New member
שרשור הרעיונות למפגש../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים בזאת להעלות רעיונות למפגש: איפה כדאי , נכון שתלוי בכמות האנשים שמעוניינים להגיע. מה הסגנון המועדף עליכם ? מה הייתם מציעים שיהיה בערב זה ? הקראת שירים ? בירה ? יין ? כיבוד קל ? אירוח בבית של אי מי מאיתנו ? במקום ציבורי , כמו איזה אולם מושכר, אבל אל תשכחו יש לזה עלויות. ובכלל כל מה שעולה בדעתכם להעלות תעלו. שרשור המפגש מהפורום הועלה כאן בטאגליינס - לרענון. קסנדרה

kaya11

New member
אחרי מסבת הרווקות המאד מוצלחת

שערכתי בביתי אני מוכנה לתרום אותו כמקום למפגש, מסתבר שהסלון יכול להכיל די הרבה אנשים... אם כל אחד מביא משהו ותעזרו לי לנקות בסוף אז אין שום בעייה... הבעייה היחידה תהיה בשבילכם מציאת חנייה במרכז תל אביב... (אבל מה אכפת לי... לי אין אוטו...)

kaya11

New member
חחחחחחח ../images/Emo13.gif

זה משהו שחשבתי להציע כבר קודם...

femme

New member
לדעתי זה נהדר ויפה מאד מצידך וכמובן

שכולנו נרתם לעזרה הן בהכנות והן בנקיון. לא נשאיר אותך לבד !

shellush

New member
1. ../images/Emo49.gif על הפורום החברתי 2.

מאחר ואנחנו נכנסים לתקופת חורף... אז אי אפשר במקום חשוף מדי. הכי כיף אם תהיה גם הקראת שירים וגם משהו חברתי שעוזר להכיר את האנשים שמאחורי השירים ולא רק את הפרצופים. זה יהיה נחמד לערוך מפגשים בבתיהם של כותבים, אני למשל מנדבת את ביתי למפגש.

קסנדרה*

New member
טוב אז איפה הרעיונות ???

אז נדמה לי שכבר כעשרים הביעו את הסכמתם, אז קדימה, הבו רעיונות. ואולי נכון מה שהציע בוצאטי - לובי באיזה בית מלון במרכז הארץ. כדי שיוכל להכיל את כולנו ברווחה.

femme

New member
האם שקלתם את הצעתה של קאיה ?

צריך לבדוק איתה כמה אנשים ניתן לארח אצלה בניחותה. לגבי לובי בבית מלון יש הגבלה : צריך להתנהג כמו ילדים טובים. אי אפשר לעשות רעש, צחוקים וכו`. נדמה לי גם שמישהו אמר שיודע לפרוט על גיטרה. לדעתי, זו יכולה להיות אופציה במידה ולא תהיה אפשרות או הסכמה בינינו על אירוח בביתו של מישהו.

בוצאטי

New member
הביטי קסנדרה

אני את בית המלון הצעתי בצחוק... בהודעה הראשונה הצעתי שאולי חצר בית של מישהו מאנשי הפורום תכיל אותנו ושמחתי לראות שהיו כמה שהציעו את ביתם. איך נבחר מתוכם? אפקט האנ-דנ-דינו?

קסנדרה*

New member
חחחח בוצאטי נכון הרעיון של בית מלון

אכן במקורו היה שלך ויש לכך תיעוד פה בשרשור למטה. לגבי הבית של המזמין זה צריך להיבחן לעומק. ואנחנו נקים וועדת מפגש שתדון בפרטים ותכריע. כמובן שאני מהטעמים שמנחים אותי כמנהלת מעדיפה שהמפגש יהיה במקום ציבורי וניטרלי, לפחות המפגש הראשון. אבל כמובן שזה תלוי בכמה גורמים וביניהם הרצון שלכם. או קיי זכות היוצרים על ההצעה בית מלון שמורה לבוצאטי

בוצאטי

New member
?

לא טענתי אבל לזכות יוצרים על ההצעה לבית מלון... אמרתי שהצעתי מלון בצחוק. :)) איזו אי הבנה רבתי...

אני מוכן לקבל עלי את אירגון המפגש !

אני מוכן לקבל עלי את אירגון המפגש !! לדעתי דרוש: * אישור השתתפות בכתב של יושבי הפורום אל קסנדרה. * על פי מספר המשתתפים ואיזור המגורים, נחפש את המיקום הנוח ביותר למפגש, והיה כי תערך הפגישה במקום שידרוש כסף אנו נחלק זאת על פי מספר המשתתפים.

ועדת מפגש

אשמח לעזור ולהיות חלק בועדת מפגש. אני אישית בעד בית של מישהו, ולא מקום בתשלום. לדעתי גם אין צורך בהתחייבות בכתב.... כולה מפגש פורום... מבלי לגרוע מכבודו וחשיבותו. אני בעד מעשים בפועל, אבל יש מספיק זמן, אין צורך להלחץ...

לדעתי

בית של מישהו זה אידאלי. קאיה ושלוש הציעו את מעוזן. תדברו ביניכן ותחליטו איזה בית ישרת את המטרה טוב יותר... חוץ מזה כל אחד יביא משהו לאכול או לשתות, וקטעים שהוא/היא רוצה להקריא. אם יש בעל גיטרה ודומים - יאללה. משחקי חברה לרוב לא דורשים תכנון מוקדם. זהו, לא?

רעיון / הצעה

נראה לי להיפגש בבית של מישהו. אפשר אצלי - בכייף, אם בא לכם להצפין לכרמל. את האוכל נחלק בינינו. חשוב שתהיה גם שתייה חריפה! כל אחד יביא שיר חדש. אפשר שכל אחד יקרא שיר שאחר כתב. ואולי (אתם יושבים חזק?) נזהה אחד ת'שני לפי השיר? שכל אחד יכין פתק עם שמו האמיתי וננסה לזווג בין הניק לאמיתי? אם זה בחנוכה, נדליק חנוכיה. שלכם,

קסנדרה*

New member
לגבי שתייה חריפה ../images/Emo12.gif

מרביתנו נוהגים ו"מי שנוהג לא שותה" כזכור. יש לי הסתייגות מהרעיון הזה. ואם יש כוונה לכמה צעירים מהנוטלים חלק מהפורום להגיע אז מן הסתם השתייה אסורה עליהם גם. קסנדרה

למעלה