שרשור השאלה הקטנה.

האמת היא

שה"הילולים" לכאורה הגיעו אחרי כמה סופלקסים שלאשלי ביצע בקרב-שניים פה ושם (אם אני זוכר נכון, אוברהד בלי טו בלי). אני אפילו זוכר השוואה מגוחכת לקורט אנגל. בכל אופן, גם אז היו דעות שליליות לגבי הבחור, אבל כולנו קיווינו שיש בו משהו שהוא לא הראה לנו והוא יותר טוב ממה שהוא נראה, ויישתפר במהלך הזמן.

Dream Tim

New member
../images/Emo58.gif רו.

הקרב מול בנואה היה קרב טכני די טוב, וקח בחשבון שהוא התאבק ב-NCAA. יש משהו אצלו. חייב להיות. * גם הפלאנצ'ה המפוקששת על אומאגה, ב-ONS 3

BeN ShaDe

New member
נחמד.

לא יותר מזה. לא כריזמטי , פה ושם חביב על המיקרופון ויכולת היאבקות בינונית מאוד. עדיין ירוק.

Break The Wall

New member
דבר נוסף,

אל תחשבו שאני מחסידיו של לאשלי, או חס וחלילה מארק שלו, אבל במקרה עיינתי בארכיון וראיתי את הדעות הראשוניות שלכם עליו, אחרי קרב הבכורה, ואף לפני, וזה הפליא אותי למה עכשיו הדעות שלכם עליו השתנו ב-180 מעלות.

שי מילר

New member
מנהל
לא כ"כ הבנתי את המשפט

"חס וחלילה מארק שלו" ואם אתה מארק שלו, מה רע בזה? זו זכותך המלאה.

Break The Wall

New member
הסיבה שאמרתי זאת היא,

כי אני ממש לא מחבב את המתאבק הזה בלשון המטה. אני לא אומר את זה בשביל אף אחד. אני רק התעניינתי למה בעבר רוב המשתמשים בפורום היללו אותו ולמה כיום הדעות השתנו ככה.

the animal 25

New member
vengance

חברה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הקרב של באטיסטה נגד אדג' ובכלל מה אתם חושבים על באטיסטה ?

CENA17

New member
תשובה..

יכול לצאת קרב טוב אבל די ברור שאדג' ישמור על התואר.. באטיסטה לפי דעתי מתאבק בסדר. יש לו קרבות טובים כמו הקרב ברסלמניה מול אנדרטייקר. ויש לו קרבות משעממים כמו כל השנה.. אני רוצה שיהיה פיוד בין באטיסטה לריק פלייר. עם היל טרן של באטיסטה..

שי מילר

New member
מנהל
תשובה

לבטיסטה אין יותר מדי סיכוי לנצח, היות וכולנו קראנו שאדג´ צפוי לקבל Run די ארוך עם התואר. ודעתי על בטיסטה? הראה שיפור עצום בשנת 2005 ואף בחרתי בו בתור מתאבק השנה שלי, אבל מאז החזרה מהפציעה הוא מחריד פרט לקרבות מהפיוד עם טייקר שהיו סבירים.

Crack It

New member
המחשבה

אדג' מבחינתי הינו מתאבק מצוין, הן ווקלית והן בזירה, עד כמה שהוא אנדרייטד די פה. הקרב כלוב בינהם ממש לא היה תענוג של 4-5 כוכבים אבל אדג' משך את באטיסטה לקרב עם סיפור של 3 כוכבים וראו את זה, אני לפחות ראיתי. אני חושב שהפעם זה תלוי בתוצאה, ממש ככה. מבחינתי קרב, אחד הכוכבים שלו מורכב מהרצף - התחלה, אמצע, וסוף. אם הסוף יהיה כ"כ מאכזב ויתנו שוב לבאטיסטה את החגורה, עד כמה שטוב יכול להיות הקרב, זה יהרוס לי אותו מאוד. אבל בתכל'ס, אני מאמין שאדג' ימשוך את באטיסטה כיריב לעוד קרב של 3-3.5 כוכבים שהלוואי ובסופו היד של אדג' תהיה מורמת למעלה.

AJAX STEELS

New member
דעתי

הקרב עצמו היה די משעמם, בלי שום דבר מיוחד... אני חייב לומר שאני מתעב את בטיסטה. לא רק בגלל שהוא מתאבק עם יכולות בזירה השואפות לאפס, ולא רק בגלל שאני שונא את כל יוצאי האבולשן, אלא גם בגלל שהוא גורם למתאבקים שנגדו להיראות רע עם האיטיות שלו ומגושמות שלו... אבל זו רק דעתי...

elad84m

New member
השיר של M.V.P

מישהו יודע מה שיר הכניסה שלו? משהו עם i'm coming nobady can stop me

Silkk The Shocker - I'm Comin'

זה גם נראה לי היה אמור להיות של בוגימן... ושיר הכניסה של סי אם פאנק של ג'דג'מנט דיי 2006.

Taker4ever

New member
בקשר ל-CM פאנק....

זה ממש לא השיר שלו. השיר של פאנק נקרא This Fire Burns, כנ"ל זה של יום הדין 2006.

Dream Tim

New member
הוא התכוון שהשיר של פאנק היה צריך להיות של JD

בלי קשר ל-MVP. הקשר ל-MVP הוא בכך שגם ל-MVP יש שיר שכנראה אמור היה להיות של מישהו אחר, במקרה זה, הבוגימן.

פטתי

New member
שאלה דחופה בקשר לטריפל אייץ ולראיי מיסטריו

מתי כל אחד מהם חוזר?!!!!!!!! תגידו מתי שנייהם חוזרים!

c y n i c

New member
שאלות לגבי שירי כניסה

יש הרבה שירים מכסחים שיצא לי לשמוע בTNA , מישהו יכול בבקשה להעלות רשימה של שירים כאלו? ובנוגע לשיר קצת יותר עתיק, אשמח עם מישהו יודע איך קוראים לשם של השיר והיוצר של השיר כניסה של הדאדלי בוייז , מהתקופה בWWE שמתחיל עם שריקת שיגור ומדבר על שולחנות

למעלה