שרשור השירים מנאפה- כל השירים של נאפה פה.

TomTK

New member
שרשור השירים מנאפה- כל השירים של נאפה פה.

כל אחד ירשום מה שהוא זוכר מהמועדונים ובכלל מנאפה אני אתחיל בכמה שירים: קודם כל בכל מקום יש את Rihanna ft. Chris Brown - Umbrella (Remix) לפעמים עם כריס או בלי לא משנה זה חרישה מה שעשו שם לשיר הזה. עוד שיר חרוש אבל יפה: Alex Gaudino ft Crystal Waters - Destination Calabria (Radio Edit) עוד שיר שבכל המועדונים שהייתי שמו: LMC Vs. UZ-My Dream Is Too Fly(dj baco remix) אחלה שיר, בקרוב בארץ. עוד שיר ששמעתי הרבה שם: Sean Kingston - Beautiful Girls תרשמו גם אתם שירים שאתם זוכרים משם...

RasTito

New member
עוד מאט אני יעלה פה סט

עם כל מה שהולך עכשיו במועדונים בנאפה קצת מיושנים אבל לא נורא העיקר היה חריף אש

חח רעיון חזק

דרך אגב השיר שם שרשמת LMC vs. UZ - my dream is to fly אם זה השיר שאני חושב שאתה מדבר עליו אז קוראים לו Yves Larock - Rise Up שהוא שר בסגנון רגאיי my dream is to fly over the rainbow so high עוד שיר חזק שרץ שם Timbaland - The Way I Are אלקטרו לפנים ששמעתי בכל מועדון יחד עם rise up ו-destention calabria שנקרא Sander Kleinenberg - This Is Miami אבל אני מזהיר - אל תשמעו אותו אם חזרתם מנאפה אתם תכנסו לדיכאונות חח וכמובן היה את השיר החרוש Outwork Feat. Mr Gee - Elektro אני אזכר בעוד אני ארשום

DJ Liran B

New member
עוד ...

Evermore vs Dirty South - It's Too Late (2006) supermode-tell_me_why_(original)-doh 102-david_guetta_and_chris_willis-love_is_gone 201_wink_-_higher_states_of_consciousness

למעלה