שרשור השיר האהוב ביותר של דנה !

aiz1983

New member
שרשור השיר האהוב ביותר של דנה !

שוב שלום לכולם.. אני טל, בן 20 מהצפון למי שעדיין לא מכיר ואני מבקר פה בחופשות שלי מהצבא.. חולה על דנה מהיום הראשון שפרצה לתודעתנו. בוא נפתח בשרשור השיר האהוב ביותר שלה ! שאני אתחיל ? סבבה ... אז אני הכי אוהב את... אממממ...... ערוסה ! כן, שיר ענק לדעתי מהדיסק הראשון ואתם ?

KristineW

New member
ואני הכי אוהבת את

"למה כתבת לי שיר"..
וגם "לא יכולה בלעדיך", אני חולה על השיר הזה!!

aiz1983

New member
תגיד לי מי שיר ענק !

התאהבתי בו לאחרונה ... אגב שימו לב שדנה היא אולי הזמרת היחידה בארץ שמשלבת דאנס ברמה כזאת בשירים שלה ... היא עשתה את זה כבר עם צ'ינקוואמילה מעולה והיא משתדלת להמשיך עם זה . אני באופן אישי אוהב את הסגנון הערבי והישן יותר של דנה !

eyalush001

New member
לילה טופ אירופהה../images/Emo23.gif

אני פשוט הרוס על השיר הזה.

דנהה1

New member
ואני...

אני הכי אוהבת אני לא יכולה בלעדייך, חחחחחחח שרה אותו כל יום שני בריינבו בקריוקי. צינקוואמילה ואחרי הכל ואת הגרסה המחושת לזמר שלוש התשובות

דנהה1

New member
ואגב...

שמעתי היום ברדיו רמיקס למכת חום. למישהו יש אותו? (או כמו שאנשים קוראים לו בקאזה: "איי לאב דיר לה דה דה"...חחחחחח הורגים אותי)

דנהה1

New member
כי...כי...

כי יש לי את כל השירים שלה ואני צריכה גם את זה!חחחח

vogue15

New member
אני לא יכול לבחור אחד ../images/Emo80.gif

קודם כל- "שיר" זה שיר פשוט מהמם!!! המממ גם "אני ניצחתי" בשתי הגירסאות- רגילה ואקוסטית. "רק לא היום" ו"בסוף יהיה טוב" אני מאד אוהב מהדיסק האחרון שלה. מהישנים אני אוהב את "בתולה" ואת "פטה מורגנה" אגב.. מישהו שמע את החידוש שלה ל"yes sir i can boogie" של באקרה?

aiz1983

New member
yes sir i can boogie

זה שיר מהאלבום הראשון שלה שהיא באמת חידשה. המקור הוא של הרכב בשם baracca שגם שרו באירוויזיון ב77' אם אני לא טועה והגיעו למקום ה7. החידוש הזה של דנה נוטף סקס ..
אם אין לך עדיין את הדיסק הראשון- אתה מוכרח חקנות אותו ! הוא הכי טוב לדעתי

הי כולם!!!

אני מיכלי, מורה מראשל"צ בת 28 נשואה ואם לניבי.. מתה על דנה עוד מתחילת דרכה.. באמת שאין כמוה... אחד השירים היפים שלה לדעתי מתחילת דרכה הוא: "פטה מורגנה" המדהים!!!!! וחוץ מיזה: :"אני לא יכולה בלעדיך" "חס וחלילה" ויש עוד כמה.. אני עוד אכתוב פה כמובן.. מושיקו כל הכבוד, על הפורום!! נ.ב ד"ש לאילנה וטלטול!!!

vogue15

New member
דווקא ../images/Emo80.gif

אני לא אוהב בכלל את חס וחלילה.. שיר די מעצבן

דנהה1

New member
גם אני חושבת

שחס וחלילה זה שיר די דבילי. פטה מורגנה מקסים! למה לא כתבת לי שיר - שיר מרגש בטירוף. והשיר הכי מצחיק שלה ששמעתי זה "שושנת יעקב", נקרעתי מצחוק. אבל אין! אין כמו סעידה סולטנה!

למעלה