שרשור השנאה

eli7r

New member
שרשור השנאה

ועכשיו לפירוט.... כל שרשור עדכונים מלא בשנאה כלפי מתמודד זה או אחר (אם נטייה ברורה בעיקר כלפי2-4 מתמודדים) וזה הורס את הכיף בלקרוא את העדכונים.... לדוגמא: מישהו כותב שפרה שוטפת צלחת מיד זה יוצר תגובות כגון הא שפרה בטח שוב אכלה איזו פרה וכו' (וזה כידע עוד הלשון העדינה המסתובבת פה בפורום) וזה הופך לאחר מכן גם לקללות וגידופים כלפי כותבי הפורום שאינם בעלי אותו דיעה. לכן החלטתי (על דעת עצמי אני מודה שאין לי אישר מהמנהלים) לפתוח שרשור שכולו יהיה שנאה כלפי מי שאתם רוצים מהמתמודדים ולהשאיר את שרשור העדכונים נקי לעדכונים בלבד. מקווה שזה יצליח ושיהיה אישור מהמנהלים (ואם זה יצליח ויעזור אני מוכנה לפתוח כזה שרשור כל בוקר,חוץ משבת). יום טוב
ומלא
ולא שנאה

רעיון מצויין

מזמן רציתי שתהיה הפרדה בין עדכונים נטו, לבין שרשורי שנאה שאותם אני משתדל לא לקרוא. תבורכי, ואני מקווה שהרעיון יצליח.

droriko

New member
פשוט עלוב

עלוב איך שהמעריצים הפנטים של שיפרה מנסים למנוע בכח ליכלוכים עליה. זה התחיל בבקשה מהמנהלים למחוק הודעות שבהן מעלים תמונות שלה אוכלת ומגיע לבקש לתיחום כל הליכלוכים על שיפרה בגטו , מה שיביא לעזיבה של רוב הפורום, שמה לעשות לא מסוגל לסבול את השפרה כל היום על המסך(כאילו אין עוד אנשים בוילה) וחייב להוציא על זה קיטור פה(ואם לא פה אז באיזה פורום?).

eli7r

New member
תקרא את ההודעה שכתבתי שוב פעם ושוב פעם ושוב

כי לא כתבתי שלא על המתמודדים לכלוכים(כהגדרתך) אלא פשוט לנקז את זה למקום אחר שהוא לא שרשור העדכונים זה הכל. ואגב ידעתי שאם אני אביא את את ההודעה על שפרה זה יקפיץ עלי את כל שונאיה אבל זה מה שעלה לי לראש באותה שניה שכתבתי (במקור שתכננתי לכתוב את ההודעה היו גם הודעות נגד הבובלילים אבל הם ברחו לי מהראש כשכבתי את ההודעה האמיתית) ובאמת לא אכפת לי נגד מי יוצאים או בעד מי באים שרשור העדכונים הוא לא המקום לכך, שרשור העדכונים מיועד לעדכונים ולא לאהבה/שנאת המתמודד

droriko

New member
פשוט עלוב2

אל תשחקי לי אותה באה לקראת המלעיזים טוב? את רוצה לשים אותם בתוך כלוב ושימשיכו שם עם הצעקות שלהם, זה הורס את כל הטעם בללכלך עליה . ושוב אם אנשים לא יכולים להויצא קיטור על דיירים שעוברים את הגבול אין להם מה לחפש בפורום הזה יותר.

eli7r

New member
אני לא באה לקראת המלעיזים וגם לא כתבתי את זה

אני באה לקראת אלו שנמאס להם לקרוא כל היום רק השמצות. ואגב אתה יודע כמה אנשים עזבו את הפורום כי נמאס להם לקרוא כל הזמן רק השמצות אחד על השני (וכן זה מכל הצדדים ללא הבדל דת גזע ומין)? לי זה נראה כפתרון טוב לכל הצדדים לאלו שרוצים להוציא קיטור (או יותר נכון לקלל) ולאלו שנמאס להם לקרוא את זה בלי סוף. ככה מי שירצה יוכל להוציא קיטור כרצונו וצי לא ירצה לקרוא את זה יוכל להמנע זה הכל, אף אחד לא אומר לך לא להוציא קיטור רק מבקשים ממך להתחשב גם באחרים.

droriko

New member
אם עזבו אז כנראה לא בכמות משמעותית

כי הפורום הזה עדיין מומף באנשים ועדיין מתעדכן כל שניה , חוץ מזה שכל המעניינים לדעתי נשארו , אפילו מבקר מוסיקה נשאר .

ingel

New member
הבעיה העיקרית של שפרה היא

שמעריצים לא אוהבים לשנוא אותה(כמו דן מנו למשל) אל פשוט לא אוהבים/שונאים/לא סובלים/לא נמשכים וכ'ו... יש הבדל בין אדם שאתה אוהב לשנוא לבין אדם שמעורר בך אנטיגוניזם. אני מודה שאהבתי את שפרה בהתחלה אבל בהמשך כבר העברתי ערוץ כול פעם שהיא במסך.עובדה שהרבה חשבו כמוני ויש להם אותה דעה. והבעיה העיקרית שלה הוא יוסי בובליל-בנאדם שבשבועות הראשונים שלט ללא עוררין על התוכנית ימשיך לשלוט גם כשהוא עושה טעויות. וזה ששפרה יוצאת כנגד יוסי(ובאמת מזלזלת,מתנשאת-שימו לב לסאבטקסט)בכלל מוריד לה נוקודות. נ.ב-רק אני אהבתי את ההתפרצות של יוסי לצבר-"אתה שרמוטה!"???.

לא שונאת אף אחד מהמתמודדים

לא צריך להגזים. צופה בתכנית, אם משעמם לי או מרגיז אותי, מעבירה ערוץ. אם מעניין מקשיבה להם. (אתמול למשל יכולתי להחטיף לוונסה על כך ששוב החלה לברבר על הסוסים ועוד למחזר סיפורים שכבר סיפרה וסיפרה) התכנית מעניינת בשל הדינמיקה הקבוצתית. המצבים תחת לחץ. ה'שינוי' בהתנהגויות בהתאם למצבים השונים. ממש ניסוי בבני אדם.... במובן הפסיכולוגי של המילה... ומי שהחליט שמתאים לו להשתתף נושא בתוצאות, שהרי ברור שכמעט כולם יצאו משם עם תובנות חדשות לגבי עצמם. כי רובם מגיעים לקצה ואף חוצים גבול מסוים של עצמם גם אם באופן לא מודע. אין לי ספק גם שרובם יהיו נבוכים לראות עצמם לאחר מכן בסיטואציה כזו או אחרת. כך ששינאה אין לי.

rinatt1

New member
רק שאלה? מתי ראית את שיפרה שוטפת צלחת???

אולי מלקקת אותה כמו כלב
....

למעלה