שרשור התבכיינות

מיצי2013

New member
שרשור התבכיינות

האמת, שאין לי כל כך על מה להתבכיין כרגע (לא דואגת, אלוהים כבר יסדר משהו).
מחר באים המובילים. היום אני צריכה לארוז הכל.... ויאללה לחיים חדשים.
השקעתי כ"כ הרבה מאמץ בלהגיע לנקודה הזו, שפתאום כשאני פה כבר אין לי כוח. זה מרגיש כמו הסוף אבל זו בעצם רק ההתחלה, עכשיו צריך להתיישב על התחת וללמוד. אז למה אני מרגישה כאילו חציתי את קו הסיום ועכשיו אני רק רוצה לנוח? מאיפה אני אביא כוחות?
חוצמיזה, וזו חדשה די מרעישה- פגשתי מישהו. אני שונאת לפתח ציפיות ובסוף להתאכזב, אבל בינתיים נראה שזה הולך למקום טוב.
אני הכי מפחדת בעולם שהוא יפגע בי. אני לא יכולה לעמוד בעוד מערכת יחסים כושלת. אני מפחדת להיקשר אליו ושהוא לא יקשר אליי, מפחדת שוב להיות במקום שתמיד מחכה.
הוא לא מחמיא הרבה ואני לא יודעת אם זה בגלל שאין לו מה להחמיא לי או בגלל שהוא פשוט כזה, או מתבייש. בינתיים המעשים שלו מדברים.

Lady Stark

New member
מיצוש שמיצוש!

אני ממש שמחה לשמוע את כל זה. יודעת מה? בעיקר לגבי הבחור שהכרת. אין כמו ריגוש טוב מדי פעם. גם אם זה מפחיד.
כן, מכירה את התחושה הזאת של התחלה חדשה שעד שהגענו אליה מרגישה כמו סוף מחורבן.
אני גם שם עכשיו. מתחילה עבודה חדשה ומאתגרת עוד שלושה ימים, אחרי שבוע מטורף של חיפושים (קיצצו את התפקיד שלי בשבוע שעבר).
בואי נצרח ביחד!!
ואם אני יכולה לעזור או להקל איכשהו (מגברת טורדנות אחת לחברתה), אני במסרים.

היי48

New member

ליידוש!! אני ממש שמחה בשבילך לגבי העבודה החדשה, איזה כיף! מאחלת לך המון המון המון בהצלחה

Lady Stark

New member
תודה הייוש, מלאכית שכמוך

כמה זמן לא קשקשנו פה, הא?
איך את מרגישה?

היי48

New member
כמו תמיד,

גם טוב וגם רע, that's life... אבל ב"ה השם יהיה טוב, וגם מה שאני מגדירה כ "רע" זה יותר סוג של מיני רע, לא ממש טרגי או משהו כזה, ככה שבגדול בסדר. הלחץ בלימודים פחת, אז עכשיו אני מתרכזת יותר בענייני עבודה.

אגב, יום ההולדת שלך זה לא מחר????????????????

Lady Stark

New member
תהיי בריאה, איך את זוכרת?

כן, מחר. כבר התחלתי בחגיגות, אפשר לומר. יומיים לחוצים ואז בראשון עבודה חדשה.
כשאומרים שעושים תכניות ואלוהים צוחק, הם לא צוחקים.

היי48

New member
אז אני אחכה

עד הערב כדי לומר מזל טוב, כי אומרים שאסור לברך על משהו לפני שזה קורה ונראה לי שאחרי שיש 3 כוכבים בשמים זה אומר שנכנס יום חדש, אז עוד כמה שעות נתחיל גם כאן בחגיגות

מיץ!!!!

תהיתי מתי תמצאי זמן בשבילנו

תני לעצמך קצת קרדיט, על כל השנה האחרונה, איפה שהיית ואיפה את עכשיו. זה בסדר לשבת קצת ולנוח. עבדת קשה.
בנוגע לבחור, תני לדברים לזרום. תהני קצת. יש אנשים ש-sweet talk הוא פחות הקטע שלהם, אבל כשהם אומרים משהו מחמיא, את יודעת שאת צריכה להעריך את זה יותר. תחשבי על זה

כיף לראות הודעות שלך. התגעגעתי

היי48

New member

מיצוש!!! כיף לראותך

נראה לי שהעייפות שאת מרגישה עכשיו זה סוג של "עייפות טובה", כי עשית הרבה וזה אכן מתיש, אבל אני בטוחה שתמצאי את הכוחות ללימודים. חוץ מזה אם אני לא טועה גם יש עוד כחודש עד לתחילת שנת הלימודים, אז יש עוד קצת זמן

מקווה שהדברים יסתדרו עם מר בחור. ולגבי המחמאות-יכול להיות באמת שהוא כזה, או שיקח זמן עד שהוא יפתח יותר וירגיש בנח לומר במילים את מה שהוא מרגיש, ככה שיתכן שזה רק עניין של זמן.

וכמובן-בהצלחה עם הדירה החדשה, ושמחה לראות שקיבלת את המחשב שלך חזרה מתיקון

המון הצלחה

עם ההתחלות החדשות.

עצה שלי, תעשי צעדים ממש ממש קטנים עם הקשר החדש כך גם תוכלי להתרגל למצב וגם לא תפגעי חלילה.

למעלה