שרשור התוכנות המיוחדות שיש לנו

אבא אסא

New member
שרשור התוכנות המיוחדות שיש לנו

במחשב. אולי נגלה על איזו תוכנה מיוחדת שיש לנו שלא ידענו איך יכלנו בלעדיה קודם לכן.... אני מבקש לא להמליץ על קראקים, דרכים לגנוב תוכנות וכיו"ב. הודעות כאלו ימחקו. פשוט שתפו מה מיוחד אצלכם. אצלי זה ככה:
KAZAA לכל השירים הממש ממש מיוחדים שתמיד חיפשתי ולא מצאתי
ADAWARE שאותה אני מריץ אחת לשבוע ומגלה האם כל מיני קבצי "ריגול" הושתלו לי על המחשב
CRYSTAL CLEAN אשר מנקה לי את כל הג'אנק, הTMP, התיקיות הריקות וכיו"ב במחשב
MAILFRONTIER MATADOR - תכנה מצוינת שגיליתי לאחרונה ופשוט מנקה את כל מייל הזבל אשר מגיעים אלי לאאוטלוק. היא מתלבשת על האאוטלוק ומסננת את כל הזבל שנכנס (לפי הגדרות וכיו"ב). ומה אצלכם?

Kfirush16

New member
הרמ....

נו טוב אני יחסית חדש.. רק פעם שאלתי שאלה אחת(לא זוכר בקשר למה) אבל הנה הפעם אשתף פעולה ואהיה... ראשון?:)
קאזזה לייט(לא מיוחדת)- כמו אבא אסא גמני צריך שירים
פוטושופ & צייר(לא ממש מיוחדות)- למה אתם חושבים? דוליז,חתימות ושאר מיני גרפיקה
Easy Icon Maker - יוצרת אייקונים לכל מיני דברים שאני צריך תוכנה פצצה :)
FlashFXP - עוזרת להיכנס לשרתי FTP במהירות...(העתקה,הדבקה וגזירת קבצים בקלילות)
mIRC - תוכנת שרתי צ'אטים מדהימה... כבר 4 שנים שאני איתה:) זהו... אם אני לא טועה אלו התוכנות שאני משתמש בהם לרוב^-^ אני לא ממש צריך עוד משהו:) שיהיה לכם יום טוב ;)

adam thats all

New member
שכחתם את הדבר הכי חשוב!!!!!!!!!!!!!

נגן המוסיקה - WINAMP שבלעדיו הרבה שעות שמחות, עצובות ורקניות היו עוברות בסבל נוראי....

אמממ - קאזה זה לא הורדות לא חוקיות?

והתוכנה המיוחדת שלי היא תוכנת צייר פרימטיבית שיש בה מאגר ענק של ציורים שמתאימים לילדים. אני מוציאה מדי פעם לילדים שלי חוברות צביעה מהם ומקבל מעט שקט

esotp

New member
האם את יכולה להגיד לי מאיפה מורידים

???? את התוכנה??? תודה מראש

ואולי גם קצת משלי...

Babylon עובד נהדר עם הנט... getright קצת משחקים עם ההגדרות וכל ההורדות הרבה יותר נוחות. ICQ לא בדקתי את i,marc או משהו כזה.... אבל ICQ זה טוב. ואני משתמש במדיה פלייר של חלונות. גירסה 9 (יותר נוח, וללא באגים נראים לעיין) והייתי שמח לתוכנה לניקוי זבל, (תוכנות זבל שהיכשהו הגיעו למחשב שלי)

למעלה