שרשור התוכנית השבועית 16.1.06

מילי17

New member
שרשור התוכנית השבועית 16.1.06../images/Emo20.gif

אורחים
:
הערב, 16.1.06 יתארחו בתוכנית: רפי גינת, יגאל בשן במחרוזת שירים, איילת זורר תענה על השאלון המורחב, גילה אלמגור ויעקב אגמון בראיון זוגי, אמיר דורון ומרדכי אלון - מחברי הספר ``הוצא מהקשרו``, שלום אסייג וכמובן - רותם וענת שביקרו בבסיס צבאי. ציפיה מהנה
אתם מוזמנים לשרשר לכאן את כל ההודעות שלכם על התוכנית הערב.

קראתי ששלמה ארצי

תוכנן להיתארח היום , זה לא נכון ? האם מישהו יודע אם זה יהיה בתאריך אחר ?

ליטלי6

New member
חבל, כבר כמעט יצאתי מהבית

מזל שבדקתי כאן אם הוא יהיה. לא נורא, נלך פעם הבאה.

פרסייה

New member
שלום אסייאג

צחק על כך ששמעון פרס תמיד נמצא במקום השני, אפילו כשהוא לא מתמודד על מקום מסויים. צחק על פנינה רוזנבלום שהלכה הבייתה אחרי שהייתה חברת כנסת לזמן קצר והבטיחה הרבה הבטחות. צחק על חתול שהתקשר למשטרה. (כנראה החתול היה פרסי וחייג שיחת חינם). זה מה שזכור לי.

פרסייה

New member
חוויות מההופעה של יגאל בשן אצל יאיר

שלום לכולם, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני נורא נורא התרגשתי מההופעה של יגאל בשן אצל יאיר לפיד. יש זמרים שעם השנים מאבדים את הקסם והקול, אבל אצל יגאל זה לא קורה, להיפך, הקול שלו והקסם האישי משתבח עם השנים. חבל שיאיר לא ריאיין אותו. אתם מוזמנים להכנס לקומונה שלי שהוקמה במיוחד ליגאל בשן ולשתף אותנו בחוויות שלכם מהתוכנית, או בכל דבר אחר שקשור ליגאל. הייתה תוכנית מקסימה כמו תמיד. תמשיך להצליח יאיר לפיד.

הייתי בתוכנית אתמול ורק רציתי להגיד

ש...יאיר לפיד ממש אחלה גבר!גם כשהמצלמות לא פעלו הוא היה ממש נחמד לקהל היה רק איזה קטע אחד מעצבן שמישי רצתה שהוא יחתום לה על הספר שלה "עומדים בתור" (טבעי לא?!) והמאבטח לא נתן לה(אישה דיי מבוגרת!!)ויאיר לא עשה יותר מדיי בשביל שהיא תקבל תחתימה אבל חוץ מזה (אהה ושגם שלמה ארצי היה אמור להופיע אבל הוא ביטל:( היה ממש ממש אחלה!:) מומלץ לכולם בחום ללכת.... אוהבתותכם...

מילי17

New member
תותי../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת בתוכנית
רציתי להגיע השבוע אבל בגלל הבגרות באנגלית לא הספקתי. שבוע הבא יש בגרות במתמטיקה אז אני מקווה ללכת עוד שבועיים

HAIFA24

New member
למה בקטעי וידאו אין את משחק מכור?

למה הקטעי וידאו אין את יאיר במשחק מכור? היה בכלל?

למעלה