שרשור התוכנית השבועית 2.1.06

yoooval

New member
התוכנית של היום

דיברתי עם ליאור והזמנתי כרטיסים להיום ושחכתי לשואול אותו שוב (כבר שכחתי) באיזה שעה אמורים להגיע. חוץ מזה מה אמור להיות היום בתוכנית? תוכנית מעניינת?!

SuperKeren

New member
../images/Emo124.gifבתכנית של היום../images/Emo70.gif

הרגע, בתוכנית של יאיר לפיד בערוץ 22 רמי קליינשטיין התארח ושם ערבוב עם שירים שלו לשיר This Love. למישהו יש את זה הקובץ להורדה!?

../images/Emo41.gif מפרגנת לרמי ולשניי הזוגות../images/Emo41.gif

אין על רמי קליינשטין ושני הזוגות המעלפים ברוקדים עם כוכבים

משתמש2101

New member
צריך עזרה בבקשה

בפרסומת לתוכנית יאיר מציג את הנושא של התוכנית היום (הבת של אולמרט) וברקע יש מנגינה, ניגון של פסנתר. אני כבר שבע שעות מנסה להזכר איזה שיר זה כי אני יודע שאני מכיר אותו!!! עברתי על כל הדיסקים שלי והפליי ליסט אבל אין כלום! אם מישהו יודע בבקשה שיגיד לי אני אודה לו מאוד.

barr1969

New member
רציתי לשאול

האם יש עוד פוליטיקאים שבזמנו גידלו ילדים לא שלהם, ועכשיו ערב הבחירות רוצים לרוץ לספר לנו על כך? מאז הסיפור של האיש שמצא ילדה בפח האשפה וגידל אותה, מידי שבוע ליאיר יש אייטם על ילד או ילדה שנמצאו באיפשהו ואיזה מישהו <עדיף חשוב> גידל אותם. אז רק למען הסדר הטוב: פוליטיקאי שבא למצלמות של לפיד כדי להחזיק ידיים לילדה שגדלה אצלו זה בהחלט מקורי יותר מלבוא לשדרות יום אחרי שנופל שם קסאם, אבל מה סכריני בטירוף. איפה היא הייתה, שולי שלך, מר אולמרט היקר. איפה החבאת אותה עד היום, ולמה תוציא לנו עכשיו מהנפטלין כל מיני סיפורי אבא-אמא מרגשים? ולמה לפיד משתף פעולה עם התעמולה הזו? הייתי שמחה לראות אותם מתרגשים בצוותא על המסך, יומיים אחרי הבחירות. לא חודשיים לפני.

אולמרט וביתו

למה אין את ההקלטה של הראיון עם אולמרט והבת המאומצת שלו,זה היה מעניין ורצינו לראות זאת שוב..

מילי17

New member
הראיון היה רק השבוע

חכי כמה ימים שהאתר יתעדכן, ואולי הראיון יתווסף לאתר.
יומטוב, מילי

מילי17

New member
בפורום לא מדברים על

הורדות לא חוקיות. נסה את מזלך בתוכנות שיתוף והורדות למינהם

SuperKeren

New member
למה זה לא חוקי?

זה היה בתכנית, ואני מניחה שכמו כל דבר זה יפורסם באתר התוכנית, לא?

מילי17

New member
שרשור התוכנית השבועית 2.1.06

והאורחים השבוע: אהוד אולמרט ובתו, רמי קלנשטיין, סמי אנה אליעניה ואורון- משתתפי הגמר של "רוקדים עם כוכבים" חנה לסלאו, וכמובן שלום אסייג רותם, רותם אבוהוב וענת מגן שאבו בפינות שבועיות.

nizzan

New member
אולי תוכלו לעזור...

לצערי לא יצא לי לראות את התוכנית השבוע וממש רציתי לראות את רמי קלינשטיין, הבעיה שאין את זה באתר.. מישהו יודע איפה אפשר לראות את זה?

מילי17

New member
בכיף

תנסי בהמשך השבוע באתר של התוכנית : http://www.tapuz.co.il/lapid/ כל שבוע לוקחים כמה קטעים מהתוכנית ומעלים אותם לאתר. אם לא את יכולה לנסות בתוכנות הורדה. (להמשך פרטים -מסר) יומטוב

למעלה