שרשור התוכנית השלישית

שרשור התוכנית השלישית

ארז שמר את הצחוק השנה שנה שהוא היה בבית

השנה = הזה

והיתה תוכנית הרבה יותר עד עכשיו הדמות של ההילר הרבה יותר טובה מהדמות של קוקו...

LoLo16

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

היה מצחיק, לא אגיד שלא. אסי כהן ענק. אבל כל הפרומואים, כל הציפיה, כל המתיחה בין הפסקות חוזרות של פרסומות רק כדי לראות את אורנה שנייה וחצי??? וכמו שאמר טל פרידמן... א-כ-ז-ב-ה.

F a d i

New member
למישהו יש את הקטע עם טומי לפיד?!

ובאמת התכנית משתפרת (איך ידעתי שלא שווה להשאר עד אחרי הפרסומת בשביל לראות את אורנה?!
לפעמים דברים צפויים (כמו הקטע עם הפלאפון!)) אה,אני חדש פה...אחלה פורום

S™eX

New member
לדעתי התוכנית משתפרת!

אסי קרע אותי מצחוק! אבל היו חלקים משעממים (אלה שבלי אסי)

limors2

Active member
המסקנה הלימורית שלי...

אחרי צפייה בתוכנית היום הגעתי למסקנה שזה בדיוק כמו רקבי (רק פחות מצחיק...) אבל בלי לימור, וקוקו וההילר הזה הם בדיוק כמו לימור, רק בלי לימור!!! כל מיני יציאות שלהם זה פשוט בול לימור... אחרי שבראבא צורח על פלאפונים, הצלצול של קוקו זה פשוט לימור, וגם ארז מגיב לשטויות שלהם בדיוק כמו שהוא הגיב לשטויות של לימור... היו לי עוד דוגמאות אבל (כרגיל) שכחתי..... איך התוכנית עצבנה אותי... זה באמת תחמנות- לימור בלי לימור!! מזל שהיה את לימור כדי להציל אותה...

PopPy

New member
הייתה תוכנית טובה השבוע

זה הולך ונראה יותר ויותר כמו העתק של רב"י, אבל זה כבר פחות מפריע לי. השלמתי עם זה שהתוכנית לא מקורית בגרוש ועכשיו אני מתיחסת אליה כסוג של רב"י - הדור שאחרי הדור הבא, שזה לא כזה גרוע. גם אותי הקטע שאורנה הופיעה רק לשתי דקות ממש ביאס, אבל האמת שזה היה די צפוי. לא חשבתי שתהיה תוכנית שלמה שתתבסס על לימור, יש גבול למחזור. אבל היה כיף לראות את אורנה ועוד יותר כיף לראות אותה עושה את לימור שוב, והיה נוסטלגי נורא. גם הצילומים היו מצוינים וממש כיפיים הפעם, החזירו אותי ישר לימי העליזים של רב"י, כשבעצם אותו הצוות היה על הבמה - ארז, אורנה ואסי. וגם, איך לא, היה אביעד קיסוס (
) באולפן, שזה תמיד טוב ^^;

Yuval Y

New member
פינת ההפנוטים עם אביעד קיסוס ../images/Emo6.gif

מאוד השתעשעתי מהפינה של ימרי ההילר, אשר הזמין את אביעד קיסוס. היו פעמים שאביעד נראה מעט נבוך, אבל בלט שהוא נהנה מכל המהומה, ו'הודה' שהוא נשנש, נושך כריות, מלטף פודינג או מה שזה לא יהיה, וירמי 'לא האמין לו'. וכשהדבר המצפצף ניגן YMCA על ימרי, כמה נחמד היה לשמוע את ה"עצור
אתה הומו
" הייתי אומר שזו "הנקמה המתוקה", אם לא הייתי לוקח את כל העיניין מההתחלה בהומור... ותודה לבזק בינלאומי על השידור האינטרנטי

http://switch5.castup.net/frames/20040712_Eifo/popup.asp?clipurl=http%3A%2F%2Fswitch3%2Ecastup%2Enet%2Fcunet%2Fgm%2Easp%3FClipMediaID%3D37251%26ak%3D52756899​

התוכנית הייתה טובה ומשעשעת

בהחלט היה טוב, אבל מסכים כאן עם הנאמר - מדובר במחזור רציני ביותר, וזה לטעמי כבר מוגזם. אולי באיזשהו מקום טל מנסה לכפר על ההרגשה של לשבת בבית שנה, אבל אין מה לעשות - הוא פספס את הרכבת. תוכנית אחת של ארץ נהדרת, עם כל השטויות, הייתה שווה ללא צל של ספק צפיה. זו הייתה שעה של בידור טוב. צר לי, אבל מאוד קשה לי להגיד את זה על התוכנית הנוכחית. ואגב, מצטער על התגובה המאוחרת - האינטרנט שלי פשוט לא עובד כבר כמה ימים...

נחמד אבל לא אהבתי

זה לא כמו שהיה עם ארץ נהדת עם היציאות הטובות שלהם או שוקי הכלב לא אותו דבר

hangman Jury

New member
היה פרק קורע! (סליחה על האיחור)

היה פרק ענק! הכי אהבתי את הקטע שהבורקס אונס אנשים

S™eX

New member
כן,הקטע עם הבורקס קרע אותי ../images/Emo6.gif

אני גם אהבתי את הקטע הזה עם היפה והחיה

למעלה