שרשור התחדשויות לסופ"ש

denush

New member
התחדשתי בלק של גולדן רוז....

למרות שקיבלתי ארבעה לקים מהסדרה בהחלפה לאחרונה, הייתי חייבת ללכת לחנות המדוברת בסנטר ולראות אותם! ולא התאפקתי והוספתי עוד אחד לאוסף...
לקחתי את מספר 122, נצנצים גרוסים בזהב ומשושים בצבע כסף.

denush

New member
וגם צילמתי את הסטנד בחנות

למעלה קולקציית המאט, ולמטה קולקציית jolly jewels. זה בחנות pro-center, שנחמד מהם לתת לי לצלם
(סיפור צד קטן: נכנסתי לסניף של אפריל לפני כמה ימים וביקשתי לצלם את הסטנד של OPI והמוכרת ענתה לי בכזה זלזול שמה פתאום לא מצלמים כאן, ואני מבינה שיש מדיניות של חנויות לא לצלם, לא כל כך מבינה למה אבל בסדר, אבל למה לענות כל כך בחוצפה? בכל זאת, לקוחות..).

גם ראיתי אותם אח"כ בחנות ניילס קולג' שבקומה שלישית בתוך הסנטר.
הם כמובן עולים 29 ש"ח, אבל מישהי אמרה פה שקנתה אותם בחיפה בהדר במחיר זול יותר, זה אכן קרה או שדמיינתי? :) אשמח לפרטים בעניין למי שיש.

מילקי110

New member
החנויות שאת מדברת עליהן בסנטר

באיזה קומה הן נמצאות את יודעת ? (מאיזה שער נכנסים )

והאם את אומרת ש OPI עולה שם 29 ש"ח ?

תודה ( האם את מכירה את FUNNY BUNNY שלהם ? ראיתי על מישהי וזה השם שהיא אמרה לק כזה לבן וזה שמו )

denush

New member
ממש לא, הגולדן רוז עולים 29 שח בחנויות שצינתי

ה-OPI נמכרים רק באפריל וברשת נייל סטודיו למיטב ידיעתי ועולים 60-65 ש"ח.....
והחנויות שציינתי -
פרו-ביוטי נמצא ממש על קינג ג'ורג' על הרחוב מחוץ לסנטר, זה נמצא ממש צמוד למכון קעקועים שקוראים לו "קיפוד"
וניילס קולג' נמצא בתוך הסנטר בקומה השלישית, וגם שם ראיתי גולדן רוז באותו המחיר, אבל פחות מלאי

shili11

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא בחמישי נכנסתי לאפריל

והמוכרת הביאה לי לצלם גם אחרי שהיא הבינה שאני רוצה לקנות באיביי ויותר מזה היא עודדה אותי לקנות מהאיביי

למעלה