שרשור התחדשויות!

פנרה

New member
שרשור התחדשויות!../images/Emo77.gif

השרשור הקודם נעלם, אני מקווה שזה בסדר! אצלי סוף סוף הגיעה החבילה אחרי עיכוב של של יומיים בגלל המזג האוויר!
6 מהלקים הם מקולקציית הונג קונג 2 מאליסה בארץ הפלאות 1 מאט של אורלי 1 נייל אנבי 1 כלב נדחף אם יש צורך בשמות מדוייקים תגידו לי. איכות התמונות לא משו מתנצלת מראש! עכשיו עזרו לי- מה לנסות קודם?!

מ ס ט י ק

New member
Jade is the new black!!!!

ניראה לי שהוא הכי מיוחד מהקולקציה, תנסי אותו קודם

פנרה

New member
הקשבתי לך!

ואכן ניסיתי אותו... הוא מעט שונה מהתמונות שלו, אבל הוא אכן מאד יפה בעיני. בהחלט גוון מיוחד שלא נתקלתי בו קודם. אעלה תמונות ברגע שיהיה לי זמן לצלם תמונות....

ענבל30

New member
זה ה-iron butterfly של אורלי שאני רואה שם?

הוא כרגע עלי. מ-ה-מ-ם! מצרפת תמונה כדי שתאמיני לי

פנרה

New member
אכן כן!

ראיתי שקיבלת אותו במתנה ששלחו לך! ממש שמחה לראות אותו עלייך, הוא באמת יושב עלייך מהמם. אני אנסה אותו בקרוב. בתמונות הוא נראה די דומה לסוזי סקיס סוויד שבדיוק הורדתי. אבל נראה איך הוא יהיה במציאות....

Marble Arch

New member
ברור שזה בסדר....../images/Emo3.gif

תתחדשי!!!
איזה כייף לקבל חבילה עם מלא צבעים חדשים!! אני גם בעד לנסות קודם את הלק הג'ייד! הנייל אנבי זה זה שהוא ללא פורמלדהיד? אני שואלת כי הוא ניראה שונה משלי אז אני תוהה מה ההבדל (בשלי יש פורמלדהיד)

פנרה

New member
תודה../images/Emo140.gif

כמו שכתבתי, אכן ניסיתי את הג'ייד! הנייל אנבי הוא אכן ללא פורמלדהיד באדיבות גברת אולטרה שבזמנו ציינה זאת, אם לא היא, סביר להניח שלא הייתי יודעת!

פנרה

New member
ואוו...

אני רואה שאת ממש חושקת בו:) האמת שבהתחלה התלבטתי לגביו ולא הייתי בטוחה אם להזמין או לו. בסוף החלטתי שהוא מיוחד מדי ושאני צריכה לפחות לנסות אותו על עצמי לראות איך הוא. אני התלהבתי יותר מהאבסלוטלי אליס... נראה מה יהיה!

Camden

New member
האמת שבהתחלה הוא נראה לי ממש ממש מוזר

וככל שעובר הזמן וראיתי יותר ויותר תמונות שלו באינטרנט פשוט התאהבתי בו לגמרי... רציתי אותו בשביל פורים אבל זה כבר לא יקרה כנראה... אולי לפורים הבא
אהבתי ממש את הלקים שקנית, אני אשמח לראות סווטצ'ים אם תעשי.. כבר הוספתי לי כמה מהם לרשימה

פנרה

New member
הו לי הזוועה!

לפתע שמתי לב שכתבתי לו במקום לא. אני שונאת שזה קורה, זה מוציא אותי מדעתי. נתת לי רעיון כי האמת היא שבמקרה אהיה בארץ בפורים אז אולי באמת אשתמש בו!
אני מבטיחה לעשות סווטצ'ים, אולי יקח מעט זמן בגלל שאני בדיוק בסוף סמסטר ולומדת הרבה (נשבעת! למרות שאני פה כל 5 דקות
)

Camden

New member
את יכולה בבקשה לכתוב את השמות שלהם?

הם מהממים! הצליח לך

פנרה

New member
בשמחה!

תמונה ראשונה משמאל לימין: Meet me on the star ferry Din sum Plum Red my fortune cookie Lucky lucky lavender תמונה שנייה שמאל לימין: Jade is the new black Suzi says feng shui Absolutely Alice Mad as a hatter תמונה שלישית: נייל אנבי- מחזק Orly- Iron Butterfly ותודה!

למעלה