שרשור התחדשויות

hollypop girl

New member
מהיום:

פעם ראשונה שאני פותחת שרשור כזה...

באתי לסופר פארם כדי לקנות את החאקי של קרליין אבל הבקבוק היחיד שנשאר נראה כאילו
השתמשו בו
החזרתי מהר למדף...
ואז החלטתי שהגיע הזמן להגדיל את אוסף האורלי שלי, הבעיה היא שבסניף ממילא בירושלים רוב הלקים עמדו בסטנד ענקי
על הרצפה והייתי צריכה ממש לרדת על הברכיים כדי להגיע לאורלי ולרבלון מאחר והשמש סנוורה אותי ולא ראיתי
את הגוון המדויק. מידי פעם הייתי מעלה לקים לחברה שלי שעמדה מעליי כדי שתגיד לי את דעתה.
החלטתי לקחת את ingenue (http://4.bp.blogspot.com/-Zcy5xRPxj9E/TtrJBBCOMVI/AAAAAAAABAg/Cc86UkLE6HY/s1600/ingenue01.jpg)
אני לא יודעת למה! אני אפילו לא אוהבת שימריים\נצנצים!! זה נראה כמו צבע לא שגרתי אז לקחתי

סוף סוף מצאתי את הגליטר הסגול שבדיוק נשאלה עליו שאלה אתמול והחלטתי לקחת אפילו שעלה 20 (כשבדרך
כלל הם עולים 15)
http://www.vampyvarnish.com/wp-content/uploads/2011/09/Revlon-Glitters.jpg
בדרך הביתה מצאתי מטאליקס ב-12 אז לקחתי את 903.

החלום שלי לקנות את האורלי הזה

מצאתי אותו רק בנתניה בקניון עיר ימים והוא היה נורא ייקר, 25 שקל. אבל אני אקנה אותו!

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא נורא יקר, זה המחיר הרגיל של אורלי בארץ

לפחות בחצי השנה האחרונה... (למעט עבור מחזיקות לייף-סטייל שמקבלות הנחות וקופונים מיוחדים, מסתבר).

גם בעיניי 25 ש"ח זה לא זול וזה סוג של חסם עליון (לק שעולה יותר אני אקנה רק אם הוא באמת משהו מיוחד) אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם על אורלי כי זו חברה מוצלחת בעיניי ואני אוהבת את הלקים שלה.

hollypop girl

New member
המחיר המלא הוא 40, 25 זה רק

במבצע הקבוע שיש בסופר פארם\אפריל (אבל בשני סניפי האפריל שהייתי בהם הלקים היו
במצב מזעזע)

צריך למסור פרטי חשבון בנק או משהו בסגנון בשביל לעשות לייף סטייל?

hollypop girl

New member
זה חייב להיות כרטיס אשראי? זה לא יכול

לשמש פשוט כמו כרטיס מועדון? (כמו בחנויות בגדים)
גם ב-365 זה ככה?

poynter

New member
כן חייב

במשביר יש אשראי שנקרא cal365 ויש להם גם מועדון רגיל club365

hollypop girl

New member
סוף סוף הבנתי מה זה הCAL הזה...

ואם יש לי כבר את הקלאב אין טעם לעשות את השני, נכון?

poynter

New member
מבחינת הנחות במשביר\בניופארם הם אותו הדבר

אם בא לך על אשראי נוסף בארנק ועוד כמה הנחות מחורטטות (ולא שימושיות בעליל) בכמה מקומות - לכי על cal365.

אורזיגל

New member
ב-cal יש גם צבירה של 3% מערכה של כל קנייה

לי זה לא השתלם.
הם גם רצו דמי שימוש בכרטיס החל מתום חצי שנה ראשונה.

trilliane

Well-known member
מנהל
באפריל הלקים בסדר גמור, פשוט לא נוגעים בהם

הרבה אז הם צוברים אבק מבחוץ והשכבות מתחילות להיפרד לפעמים כי זו נטייה של לקים של אורלי. זה לא אומר שהם מקולקלים, אין איתם שום בעיה; ניעור קל וזה עובר, מניסיון. להפך: אם כבר, זה אפילו מבטיח לך שלא הרבה בנות משמשו אותם לפנייך...

hollypop girl

New member
זה לא רק הלקים של אורלי זה גם

עם אלה של ווט אנד וווילד (משום מה, הסטנד של שיק כלכך יפה ומבריק שכנכנסים לחנות הוא הדבר
הכי בוהק שם שמושך אותי באופן מיידי
)
לא יודעת...אצלי זה אף פעם לא עובר בניעור קל חוץ מזה שיש מבחר קטן של צבעים וגם אלה ששם נראים לא-משהו...

trilliane

Well-known member
מנהל
וט אנד ויילד? מה זה?
לא ראיתי מעמד כזה שם

עד היום ראיתי באפריל רק שיק (לרוב מעמד שולחני לא מפואר במיוחד, והמחיר של 15 ש"ח לא מפתה) ואורלי.

hollypop girl

New member
לא יודעת איך בסניפים אחרים אבל במלחה

ירושלים יש סטנד יחסית גדול ודיי מושקע של שיק (המחירים באמת גבוהים) כולל מוצרים נלווים של החברה.
סטנד שולחני קטן ומגעיל של אורלי שמתחבא לו בין סטנדים מפוארים של איפור (אם לא הייתי שואלת איפה הלקים
של אורלי בחיים לא הייתי מבחינה בו) וליד האורלי עומדת מעין צנצנת עם לקים שזרוקים אחד על השני בערימה
של ווט אנד ווילד.

trilliane

Well-known member
מנהל
ברוב הסניפים אכן מחביאים את אורלי אי שם באמצע

אבל כאמור, זה דווקא יתרון, כי אפשר למצוא שם בקלות גדולה יותר גוונים ישנים שקשה יותר להשיג בסופרפארם.
צנצנת עם לקים זרוקים בערמה ראיתי רק בסניף אחד והם היו אורלי... וזה היה נחמד כי ראיתי שם גוונים שלא רואים הרבה, כאמור.

noa3463

New member
מתה להתחדש בORLY ולא מוצאת בשום מקום :(

אני רוצה לקנות את ORLY YOU'RE BLUSHING ולא מצאתי בשום סופר פארם וניו פארם באיזור רעננה-הוד השרון.
מי יודעת איפה אפשר למצוא?

למעלה