באתי לסופר פארם כדי לקנות את החאקי של קרליין אבל הבקבוק היחיד שנשאר נראה כאילו
השתמשו בו
החזרתי מהר למדף...
ואז החלטתי שהגיע הזמן להגדיל את אוסף האורלי שלי, הבעיה היא שבסניף ממילא בירושלים רוב הלקים עמדו בסטנד ענקי
על הרצפה והייתי צריכה ממש לרדת על הברכיים כדי להגיע לאורלי ולרבלון מאחר והשמש סנוורה אותי ולא ראיתי
את הגוון המדויק. מידי פעם הייתי מעלה לקים לחברה שלי שעמדה מעליי כדי שתגיד לי את דעתה.
החלטתי לקחת את ingenue (http://4.bp.blogspot.com/-Zcy5xRPxj9E/TtrJBBCOMVI/AAAAAAAABAg/Cc86UkLE6HY/s1600/ingenue01.jpg)
אני לא יודעת למה! אני אפילו לא אוהבת שימריים\נצנצים!! זה נראה כמו צבע לא שגרתי אז לקחתי
לפחות בחצי השנה האחרונה... (למעט עבור מחזיקות לייף-סטייל שמקבלות הנחות וקופונים מיוחדים, מסתבר).
גם בעיניי 25 ש"ח זה לא זול וזה סוג של חסם עליון (לק שעולה יותר אני אקנה רק אם הוא באמת משהו מיוחד) אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם על אורלי כי זו חברה מוצלחת בעיניי ואני אוהבת את הלקים שלה.
הרבה אז הם צוברים אבק מבחוץ והשכבות מתחילות להיפרד לפעמים כי זו נטייה של לקים של אורלי. זה לא אומר שהם מקולקלים, אין איתם שום בעיה; ניעור קל וזה עובר, מניסיון. להפך: אם כבר, זה אפילו מבטיח לך שלא הרבה בנות משמשו אותם לפנייך...
ירושלים יש סטנד יחסית גדול ודיי מושקע של שיק (המחירים באמת גבוהים) כולל מוצרים נלווים של החברה.
סטנד שולחני קטן ומגעיל של אורלי שמתחבא לו בין סטנדים מפוארים של איפור (אם לא הייתי שואלת איפה הלקים
של אורלי בחיים לא הייתי מבחינה בו) וליד האורלי עומדת מעין צנצנת עם לקים שזרוקים אחד על השני בערימה
של ווט אנד ווילד.