שרשור התחדשויות

shili11

New member
שרשור התחדשויות

חחחחח התלהבתי על עצמי עם הפתיחה של השרשורים

shili11

New member
התחדשוווווות

אז לאחר יותר מחודש שתי חבילות שהזמנתי מביוטיזון עדיין לא הגיעו...
לעומת זאת חותמת של קונאד ו-4 לקים של קונאד הגיעו, ובנוסף לזה אמא פינקה אותי בעוד כמה לקים של אסי, שיק וג'ייד :)

trilliane

Well-known member
מנהל
שלל נאה, תתחדשי!

אשמח אם תדווחי איך הזהב והכסף של קונאד, בשעתו קראתי עליהם ביקורות לא טובות.

shili11

New member
ניסיתי אותם לבינתיים על דף....

הם גרועים ! את המטאליקס של שיק רואים יותר טוב, אכזבה !!!!
נחכה וננסה אותם על הציפורניים על לק כהה...

trilliane

Well-known member
מנהל
צר לי

כמעט הזמנתי אותם וברגע האחרון שאלתי והזהירו אותי כאן... כי מהלק השחור הייתי מרוצה מאוד וגם על הלבן שמעתי דברים טובים, אבל ככל הנראה שאר הגוונים שלהם (ובפרט הזהב והכסף) ממש לא שוס.

להתחמות בזהב ובכסף מומלצות הסדרה המטאלית של אסי וסדרת ה-foil של Barry M (שקצת קשה להשיג אותם כעת, אחרי שבריטניה סגרה את שעריה...
).
כמו כן לק פשוט וזול (אך לא נטול רעלים, למי שזה מפריע לה) הוא GK734B. כסף במרקם שימרי (גרגרי מעט, לא חלק) אבל עולה רק 10 ש"ח ועושה את העבודה.

shili11

New member
חיפשתי לא מזמן אצל ביוטיזון של אסי

אני חושבת שאת סדרת המראה ולא מצאתי...
ולא "שוס" זה בלשון המעטה ! הלק גרווווע ! חחחחחחח אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות....
ובמקרה שלי, אכפת לי מהרעלים אז אני אוותר, תודה בכל זאת :)

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי רעלים, קחי בחשבון שהכול מאושר ע"י ה-FDA

לדעתי זה בעיקר שיק אופנתי של משהו להתהדר בו.
על אחת כמה וכמה אם זה לק שמשמש רק להחתמות, אז הכמות לא גדולה גם ככה, והעבודה מהירה, והוא לא נוגע ישירות בציפורן... אז לא נראה לי ביג דיל, אבל כל אחת והשיקולים שלה.

shili11

New member
העברתי בין 40-60 לקים,

אז לא נראה לי שעכשיו אני אשנה את דעתי חחח

Name Of a User

New member
תתחדשי! ובקשר לביוטיזון

כדאי שתבדקי את העניין כי זה לא אמור לקחת יותר משבועיים.. הם שינו את שיטת המשלוח שלהם אז זה לוקח בין 10 ימים לשבועיים להגיע לארץ (בדקתי, פעמיים) ויותר מחודש זה כנראה אומר שהחבילה נפלה איפשהו בין הכיסאות וכדאי ליצור איתם קשר (למרות שעבר חודש)...

ובקשר לקונאד- מאיפה הזמנת? וכמה עלו?

trilliane

Well-known member
מנהל
חבילות מארה"ב מתעכבות לפעמים, זה לא בשליטתם

מניסיון של שנים (מחנויות ומוכרים שונים) הרוב אכן מגיעות בטווח של שבוע–שבועיים, אבל יש גם חריגות שפחות משבוע ויש כאלה שאפילו חודש (ולעתים נדירות יותר). זה לא קשור לשיטת המשלוח כי הזמנים האלה נכונים גם למשלוח הפשוט והזול ביותר מארה"ב.

yaelsn

New member
עדיין כדאי לבדוק

שלא תפספס את ההזדמנות לקבל את הכסף בחזרה במידה ואכן יתברר שהייתה בעייה עם המשלוח

trilliane

Well-known member
מנהל
אין מה לפספס; אפשר לפתוח תיק באיביי עד 45 יום

אני מחכה חמישה שבועות, אם רואה שעדיין לא מגיע פונה למוכר ומתריעה. אם אחרי שישה שבועות (42 יום) עדיין לא מגיע, פונה שוב למוכר, והרוב נותנים החזר. אם יש בעיה, פותחים תיק ואיביי מזכים, כך שבכל מקרה יש הגנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
עדיין אין מה "לבדוק"...
רק לפנות למוכר

לקראת 45 יום ולהתריע שהחבילה לא הגיעה, כדי שידע, ולפני שעוברים 45 יום לבקש החזר.
המוכר לא יכול לדעת איפה החבילה נמצאת כי במשלוח הזול אין מספר מעקב מחוץ לארה"ב. הוא יכול רק לזכות לפי כללי איביי.

yaelsn

New member
חחחחח למה חשבת שהתכוונתי כשאמרתי לבדוק?

לשלוח הודעה לביוטיזון ולוודא שהחבילה אכן יצאה לדרך והכל בסדר...

אולי כמו שטל כתבה הייתה איזו פאשלה ושווה לוודא שביוטיזון אכן שלחה את החבילה ושהבעייה היא לא אצלה....

trilliane

Well-known member
מנהל
כשהם שולחים הם כותבים מספר מעקב, אפשר לראות

ובכל מקרה אם הם כתבו שהם שלחו הם שלחו, אין לי ספק.
מי שרוצה לבדוק, שתבדוק.

Name Of a User

New member
מהניסיון שלי עם ביוטיזון

לפני שהם שינו את שיטת המשלוח באופן קבוע החבילות היו מגיעות בין 5-7 ימים, מאז שהם שינו את השיטה לוקח בין 10 ימים לשבועיים...

אבל אני לא אקבע עובדה כי אני לא באמת יודעת איך זה עובד, רק מדברת מהניסיון האישי שלי וממה שאני חוויתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה עניין של מזל... אני מזמינה הרבה מארה"ב

כבר למעלה מעשור ורק במשלוח הרגיל והזול ביותר (שכיום גם הוא לא כזה זול... והאפשרות שמעליו כבר יקרה להחריד) וזה פשוט עניין של מזל. לפעמים מאותם מוכרים או חנויות מגיע מהר ולפעמים מגיע קצת יותר לאט.

מעל לחודש זה אכן די נדיר, אבל אין מספר מעקב אז המוכר לא יכול לדעת איפה החבילה נתקעה... רק לזכות אם מגיע הזמן, ואם מקבלים את החבילה אחרי הזיכוי משלמים שוב. כך זה נעשה באיביי עם מוכרים מכל העולם, אין קשר ספציפי לביוטיזון.

Name Of a User

New member
אה ברור אני ממש לא מאשימה את ביוטיזון!

להפך, אני אוהבת מאוד להזמין מהם.

וברור שזה לא תלוי בהם, בגלל זה אני אומרת שכדאי לה להתחיל לבדוק אם החבילה אולי נפלה בין הכיסאות בדואר בארה"ב או בדואר פה.
לא שאני יודעת איך בודקים את זה.. אבל שווה לנסות.

למעלה