אז לאחר יותר מחודש שתי חבילות שהזמנתי מביוטיזון עדיין לא הגיעו...
לעומת זאת חותמת של קונאד ו-4 לקים של קונאד הגיעו, ובנוסף לזה אמא פינקה אותי בעוד כמה לקים של אסי, שיק וג'ייד
כמעט הזמנתי אותם וברגע האחרון שאלתי והזהירו אותי כאן... כי מהלק השחור הייתי מרוצה מאוד וגם על הלבן שמעתי דברים טובים, אבל ככל הנראה שאר הגוונים שלהם (ובפרט הזהב והכסף) ממש לא שוס.
להתחמות בזהב ובכסף מומלצות הסדרה המטאלית של אסי וסדרת ה-foil של Barry M (שקצת קשה להשיג אותם כעת, אחרי שבריטניה סגרה את שעריה...
).
כמו כן לק פשוט וזול (אך לא נטול רעלים, למי שזה מפריע לה) הוא GK734B. כסף במרקם שימרי (גרגרי מעט, לא חלק) אבל עולה רק 10 ש"ח ועושה את העבודה.
אני חושבת שאת סדרת המראה ולא מצאתי...
ולא "שוס" זה בלשון המעטה ! הלק גרווווע ! חחחחחחח אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות....
ובמקרה שלי, אכפת לי מהרעלים אז אני אוותר, תודה בכל זאת
לדעתי זה בעיקר שיק אופנתי של משהו להתהדר בו.
על אחת כמה וכמה אם זה לק שמשמש רק להחתמות, אז הכמות לא גדולה גם ככה, והעבודה מהירה, והוא לא נוגע ישירות בציפורן... אז לא נראה לי ביג דיל, אבל כל אחת והשיקולים שלה.
כדאי שתבדקי את העניין כי זה לא אמור לקחת יותר משבועיים.. הם שינו את שיטת המשלוח שלהם אז זה לוקח בין 10 ימים לשבועיים להגיע לארץ (בדקתי, פעמיים) ויותר מחודש זה כנראה אומר שהחבילה נפלה איפשהו בין הכיסאות וכדאי ליצור איתם קשר (למרות שעבר חודש)...
מניסיון של שנים (מחנויות ומוכרים שונים) הרוב אכן מגיעות בטווח של שבוע–שבועיים, אבל יש גם חריגות שפחות משבוע ויש כאלה שאפילו חודש (ולעתים נדירות יותר). זה לא קשור לשיטת המשלוח כי הזמנים האלה נכונים גם למשלוח הפשוט והזול ביותר מארה"ב.
אני מחכה חמישה שבועות, אם רואה שעדיין לא מגיע פונה למוכר ומתריעה. אם אחרי שישה שבועות (42 יום) עדיין לא מגיע, פונה שוב למוכר, והרוב נותנים החזר. אם יש בעיה, פותחים תיק ואיביי מזכים, כך שבכל מקרה יש הגנה.
לקראת 45 יום ולהתריע שהחבילה לא הגיעה, כדי שידע, ולפני שעוברים 45 יום לבקש החזר.
המוכר לא יכול לדעת איפה החבילה נמצאת כי במשלוח הזול אין מספר מעקב מחוץ לארה"ב. הוא יכול רק לזכות לפי כללי איביי.
כבר למעלה מעשור ורק במשלוח הרגיל והזול ביותר (שכיום גם הוא לא כזה זול... והאפשרות שמעליו כבר יקרה להחריד) וזה פשוט עניין של מזל. לפעמים מאותם מוכרים או חנויות מגיע מהר ולפעמים מגיע קצת יותר לאט.
מעל לחודש זה אכן די נדיר, אבל אין מספר מעקב אז המוכר לא יכול לדעת איפה החבילה נתקעה... רק לזכות אם מגיע הזמן, ואם מקבלים את החבילה אחרי הזיכוי משלמים שוב. כך זה נעשה באיביי עם מוכרים מכל העולם, אין קשר ספציפי לביוטיזון.
וברור שזה לא תלוי בהם, בגלל זה אני אומרת שכדאי לה להתחיל לבדוק אם החבילה אולי נפלה בין הכיסאות בדואר בארה"ב או בדואר פה.
לא שאני יודעת איך בודקים את זה.. אבל שווה לנסות.