שרשור התנגדות רשמי

עִידן

New member
שרשור התנגדות רשמי

כידוע לכם - הועברה בתק"ם החלטה שמשמעותה היא שעירונים (שלא לומדים בחינוך ההתיישבותי) לא יוכלו לצאת לש"ש דרכם. אני מזמינה אתכם להתפקד בשרשור הזה - ולהביע בכך את התנגדותנו להחלטה המפלה. לא הגיוני לשלול מאדם מראש את האפשרות לצאת לש"ש רק בגלל מקום מגוריו!

עִידן

New member
ועוד דבר - עצומה-

מי שמשעוניין לחתום בעצומה שאנחנו מארגנים, מעבר להוספת תגובה בפורום - מוזמן להעביר אליי בתיבת המסרים את שמו המלא, כתובת האימייל שלו ורצוי גם את מספר הטלפון. חן-חן.

pekan69

New member
שינשיני העולם התאחדו!

בשעה קשה זו, בה נמנעת מאחינו שאינם חברי קיבוץ, או תלמידים בבתי ספר התיישבותיים, או שאינם יוצאים לשנת שירות דרך תנועות נוער, הזכות לעשות שנת שירות. החלטה זאת פוסלת רבים וטובים המעוניים לתרום למדינה דרך שנת השירות. עצומה נוסחה, והיא חיה ובועטת. בידכם, המלש"שים, להפיץ אותה ולדאוג שמאבקנו בהחלטה מפלה ולא צודקת זאת תשתלם ותשנה את פני המציאות. זמן, הוא דבר שאין לנו... אם לא נפעל עד ה-20.2.04 שום הוריקן לא יצליח לשנות את החלטת משרד הבטחון. לכן, אני קורא לכם, אחיי, המלש"שים והש"שינים, במכתב קורע לב זה...
, להצטרף למאבק! לקבלת דף העצומה ל-e.mail יש לפנות אליי במסרים בציון: 1.שם פרטי (בלבד) 2. כתובת e-mail 3. והאם קיימת נגישות לפקס...
ישר כוח!

עִידן

New member
הנוסח המלא של העצומה

הנדון: שלילת בקשותינו לשנת שירות. במשך השבוע האחרון הגיעו לביתנו מכתבים המוסרים כי אנו לא זכאים לצאת לשנת שירות במסגרת התק"ם כיוון שאיננו "בני התנועה ההתיישבותית" ,משום שאנו לא מתכוונים לעשות את שנת השירות במסגרת תנועת נוער ומשום שאיננו חברי קיבוץ. אנו רואים בשנת השירות נדבך חשוב, הכנה לצבא, תרומה חשובה לארצנו ודרך משמעותית להחזיר לחברה ולקהילה שדאגה לצרכינו במשך 18 שנה. ביטול "דחיית השירות" ע"י משרד הביטחון, לאלה שאינם בני התנועה ההתיישבותית ,שאינם מתכוונים לעשות שנת שירות במסגרת תנועת נוער ושאינם חברי קיבוץ, פוגעת בנו, בני הנוער - אזרחי המדינה ובמדינה עצמה, הדוחה אותנו משורות ההתנדבות. ידוע לנו כי קיים מספר מוגבל של בני נוער שניתן לאשר להם את דחיית השירות, אך אנו סבורים שהדרך בה בחרתם, שלילת האפשרות לשנת שירות מאנשים מסוימים על רקע מקום מגוריהם בלבד, אינה הולמת. יש להתחשב בעובדה שעירונים רבים כבר יצאו ובדקו מקומות בהם היו מעוניינים להתנדב בשנה הבאה. אנו סבורים שתוכלו לאשר את הדחייה למי שיתקבל למקום מסוים ובכך יוכיח את התאמתו, במקום לנקוט בצעד המפלה בו בחרתם. על כן, אנו קוראים בפה אחד לביטול ההחלטה הקובעת שלא לאפשר דחיית שירות לאלה שאינם בני התנועה ההתיישבותית, שאינם מתכוונים לעשות את שנת השירות במסגרת של תנועת נוער ושאינם חברי קיבוץ. ***מי שמעוניין לחתום - כפי שציינתי בהודעות אחרות - העבירו אליי בתיבת המסרים את שמכם המלא, כתובת האימייל שלכם ורצוי שם מספר טלפון. תודה!

עִידן

New member
אני מצרפת כאן את העצומה כקובץ -

אתם מוזמנים להחתים אנשים אמיתיים בסביבתכם, ולאחר מכן להעביר אליי (צרו קשר בתיבת המסרים).

kedeman

New member
יש לי התנגדות לנוסח

אני רוצה לחתום אבל על הנוסח הזה אני לא יכול לחתום אני כן בן ההתישבות העובדת אני רוצה לחתום על זה כי אני חושב שכולם צריכים לצאת לשנות שרות אבל אני לא קיבלתי מכתב שמבטל לי את ה-ש"ש רק אם אפשר תשנו את הניסוח הזה (קטנוני אבל עדיין...) ואז תוסיפו גם אותי שי קדם [email protected]

pekan69

New member
למען הסר ספק

במכתב עצמו שישלח במרוכז למשרד הבטחון - אגף הנוער והנח"ל יצויין שהחותמים הינם שינשיני"ם פעילים, מלש"שים, תלמידי י"ב ותומכי המאבק.

Reznik

New member
../images/Emo45.gif הרמתי יד../images/Emo45.gif

רק כי הכריחו אותי
סתם תומך בכם במאבק הצודק

LuNaTiC

New member
ברור ../images/Emo45.gif

דווקא במצב הנוכחי, כשצריך כמה שיותר אנשים שמוכנים לעזור, ובכלל - אין מקום לאפליה בתחום הזה.

../images/Emo45.gif

אין שום רעיון מעשי או עקרוני מאחורי זה. סתם, לא מוצא חן בעינהם שאנשים רוצים לדחות, אז הם המציאו איזו מסננת מופרכת כזאת שבכאילו יש מאחוריה רעיון! וזה מעצבן כי אנחנו קומונה ושתיים (בנות...) מאיתנו בבעייה עכשיו. אבל סתם לידע כללי זה לא התק"ם עשו את זה, התק"ם רק הודיעו על זה. צה"ל הנפלא שלנו החליט שלא מוצא חן בעיניו יותר. אוף, איזה טמטום. וחוץ מזה- עידן?? אני לא אכתוב את השם משפחה כי לא יודעת מה את רוצה שידעו פה...אבל עידן מליד? איזה קטע לא ידעתי שאת מנהלת הפורום פה...

עִידן

New member
לפי מה שאני הבנתי -

הצבא צמצמם את המכסה של מספר האנשים שהוא מאשר לדחיית שירות ע"י התק"ם. לכן - החליטו בתק"ם לשלול את העירונים מראש. כך אני הבנתי.

pekan69

New member
תומך../images/Emo45.gif

תבדקי ת'מסרים... ואללה את עידן מליד?! כי אם כן גם אני (צוות דרום, לשעבר)

עידן מליד

קראתי והתרשמתי. בכל זאת, חסרים לי עוד פרטים על ההחלטה ומהותה - למה צה"ל קיצץ את המכסות? וכו' וכו'. כך, כשזה מוצג סתם כשרירות-הלב, בוודאי שזה מעורר התנגדות וקל להצטרף ולהזדהות. אבל לכל מטבע יש לפחות שני צדדים. אז אני אשמח לדעת יותר. א.מ. נ.ב. אגב, לדיווח על התנגדות, שבמקורה היא מנומקת, כעל התנגדות שרירותית, ראי את הדיווח של אחאב לאיזבל על סירובו של נבות לתת את כרמו (מלכים-א' כ"א). ...מה חשבת, שתצאי בלי דבר חוכמה? הלא את עידן מליד! (מה זה בכלל?)

מלכוד 22

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

מצטרפת למאבק!!

מלכוד 22

New member
בכל מקרה, עירוני שכן לומד בבית ספר

התיישבותי צריך לדווח על זה לתק"ם.

למעלה