שרשור התפקדות -חודש נובמבר

Shamy

New member
שרשור התפקדות -חודש נובמבר

אז כפי שידוע לכם מדי חודש , בתחילת החודש אני מפרסמת שרשור התפקדות

ותפקידו לכל מי שחדש או הצטרף לפורום לאחרונה יהיה הזדמנות להציג את עצמו ולא להתחבא מאחורי הכלים כדי להרחיב את המעגל החברתי שלנו , נכון זה פורום שעוסק בזוגיות וכל הנושאים שבינו לבינה ;מה שהוא אמר והיא אמרה, אך יחד עם זאת הפורום הוא גם מקום חברתי והשאיפה האישית שלי שאנשים ייכנסו כל יום לבדוק קצת הודעות,להגיב ,ובעיקר להנות בזמן הגלישה היומי שלנו (בקפה של הבוקר/ בפינת המשרד/בבית עם התה וכו' וכו')

אז כדי שיהיה יותר קל -שאלון התפקדות (לא חייבים לענות על הכל אלא רק עם דברים שמרגישים בנוח איתם)

1.שמי (אפשר שם פרטי בלבד לשם האנונימיות)
2.מאיפה אני בארץ ומה אני עושה ? (כמה מילים על עצמי)
3.איך הגעתי לפורום הזה?
4.מה אני אוהב בפורום הזה? (איזה פינות..? דברים מסוימים שיש בפורום)
5.מה אני לא אוהב בפורום וחושב שטעון שיפור ? ואיזה שיפור אני מציע
6.מה אין בפורום או שיש ואני רוצה להציע רעיון נוסף
7.האם אני בזוגיות?רווק?נשוי? גרוש? ...
8.מה אני מאחל לעצמי השבוע?
9. מה התחביבים שלי?
10.הייתי רוצה לראות בפורום יותר כתבות בנושא _______________.(השלם את המשפט)

Shamy

New member
כדי שיהיה קל לכולם אני גם אענה

1.שמי שיימי

2.אני מהמרכז ואני אקדמאית ללא עיסוק כרגע
3.הגעתי לפני כמה שנים כי שאלתי שאלה על דייטים והחלטתי להשאר
4.אני מנסה לגרום לפורום להיות יותר חברתי מאשר תמיכתי , זה לא כ"כ הולך לצערי

5.אני הייתי רוצה לראות שיפור במובן החברתי בפורום
7.אני בזוגיות שנתיים אני לא יודעת לאן הרוחות ינשבו אני לא נשואה
8.מאחלת שהשבוע הזיהום שיש לי ביד יעבור ואני אוכל להתחיל לחזור להתאמן ולנקות ולכתוב ובעצם לחיים שלי (מקלידה ב8 אצבעות כרגע וזה מאוד לא פשוט) כמו כן מאחלת לעצמי שאני אוכל לעמוד בדיאטת SCD החדשה שאני רוצה להתחיל כדי לפתור את הקרוהן שלי כי הוא בהתפרצות שוב...
9. התחביבים שלי : התנדבות ועזרה לזולת, ספורט ,ניקיון ולימוד נושאי מחשוב שונים והייטק בכלל ,קריאה,ציור וסימס
10.אתם תגידו לי איזה נושאים אתם רוצים יותר לקרוא

זהו מקווה שתצטרפו אלינו ברבבות ותהנו בפורום

שלום

שם: דניאל. אני מהצפון וסטודנט. הגעתי לפורום לפני שנים כי רציתי למצוא שיטות חכמות לעזור נפשית לאנשים. אני אוהב את האהבה ההדדית ואת התיאורים הרגשיים המורכבים של בעיות. אני לא אוהב שאסור לפרסם הודעות ברכה לכל הפורום כמו באהבה ורומנטיקה. אני רווק. אני מ אחל לעצמי השבוע לגמור את המטלות שקיבלתי בלימודים ולרזות. התחביב שלי כתיבה, בעיקר שירים.

למעלה