שרשור התפקדות(לחבריםשנעלמו)

Shamy

New member
שרשור התפקדות(לחבריםשנעלמו)

1.מילי 1991 , נעלמת, איך הטיפול? מה שלומך? עדכני אותנו בייב'ס
2.סקאר פייס, לאן נעלמת? התשובות עזרו לך? מה חדש?
3.דוגס פי סי איי dogs pci אתה חסר חבר, לאן נעלמת לי?
4.מעמקים 39 מה שלומך ...לא שמעתי ממך לאחרונה

אם שכחתי מישהו סליחה, אשמח להתפקדות מצידכם

וסתם לא קשור תמונה קל החתול שלנו

מילי1991

New member
מתפקדת!

אני כאן..
הטיפול? אחלה. עדיין מרגישה תהומות של ריקנות פה ושם
בעבודה (חנות) יש לי חוסר אנרגיה מטורף..
אבל התחלתי גם ללמד שיעורים פרטיים וזה מרגיש לי סבבה (יש לי 10 שיעורים בשבוע שזה מעולהה)
אני לא מחפשת זוגיות יותר,
אולי גם לא רוצה, כרגע, לא חושבת או מרגישה שבא -לי בכלל..
(וכך הפכתי לי מרומנטיקנית חסרת תקנה לבחורה יבשה ורקובה..בכמה חודשים:)
מה עם כולם? התגעגעתי להתמרמר לכם פה..;) (שאמשיך?)

Shamy

New member
את תמיד מוזמנת להתמרמר

אם כי אני טוענת שהחיים קצרים מדי בשביל זה , אני שמחה לשמוע שדברים מסתדרים לך ושמחתי לשמוע ממך ..אל תקראי לעצמך רקובה ויבשה, את רחוקה שנות מכך תאמיני לי

Skar FaSe

New member
hello ~

תשובות טובות - תודה! אבל אני לא מצליח לישם כלום. קל להקשיב, קשה ליישם - לא מצליח לזרום איתה, תקוע בנגטיב שלי, ותקוע בי הרבה זבל, ואולי בגלל זה ו ״ אני לא עושה לה את זה״ - שלשום היא שלחה לי sms ~ ב 2 בלילה ״ היי, מה נשמע? אני רוצה לכתוב לך - סליחה אם הערתי אותך? " דיברנו יותרמחצי שעה - היה ~ cool ~ אחרי זה היא אמרהת שהיא מדברת עם אמא שלה, ושתחזור - חזרה הייתי כבר עייף, וסימסתי לה שאני אכתוב לה מחר.
-למחרת כתבתי לה בפייס-בוק מאוחר בלילה, אמרה שהיא כבר נרדמת, ושנדבר מחר ( היום) אבל נשארה online עוד הרבה זמן -
- היום בבוקר קיבלתי מימנה הודעה כזאת בפייס-בוק - ״(((???״ - לא יודע מה זה אומר, הסימני שאלה עם הסמייליז, כנראה שזה היה מיועד למישהו אחר, ושלחה לי את זה בטעות, אז לא עניתי לה -
קצת קשה לי להאמין ,שפעם היינו מדברים שעות על שעות והיא היתה אומרת לי : ״איך שאני אוהבת לדבר איתך״
איך שזה עכשיו, מזכיר לי קצת שזה היה ככה, בפעם הראשונה שהיא העיפה אותי, כשחשבה שאני נעלם לה ב- smsים - אבל אז היא חזרה אלי עם התחלה חדשה, ואז כן הצלחתי ולהדליק אותה ישר, ו ליזרום איתה - עכשיו אני לא עושה לה את זה... אולי הייתי צריך לעשות יותר מאמץ בזמנו להתגבר על הקשיים , ולא להוציא לה את כל הרוח מהמפרשים ולאכזב אותה
הקטע הוא שאני מנסה לתקןת ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בעבר. אבל לא מצליח לזרום איתה אני לא נעלם לה כמו פעם, והיא חותכת באמצע, או אומרת שנרדמת, אבל נשארת online - ניסיתי לקבוע איתה - והיא אמרה ״בוא אבל לא יודעת מתי״ - נשמע קצת כמו התחמקות
- לא יודע.... ואאל׳א אני לא יודע למה היא הזמינה אותי אליה הביתה בזמן הפגישה המיקרית, ולמה היא גם הזכירה לי את זה ואתזה שלא באתי כשדיברנו בפעם הראשונה אחרי הפגישה המיקרית - ועכשיו היא ככה - לא יודע.. לא חושב שזה מתוך ״ מאניקיות...״ - אולי כי היא חשבה שזה כן יזרום....
קצת מזכיר לי מה שפעם בחורה אחת כתבה לי בתגובות - לינק ~
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=30&MessageId=173920646 http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=30&MessageId=173921556

Shamy

New member
אני רחוק מלהיות גאון

אבל בראש שלי אולי ??? ~wtf
נשמע ממנה שהיא נורא רוצה שיחזרו אחרייה ושהיא לא תצטרך לעשות כלום (נסיכה שזורחת לה החמה מן ה..) ולא מוכנה ללכת שום צעד לכיוונך ואתה לא מבין את זה ..השאלה האמיתית היא..האם אתה רוצה לקבל יחס כזה ?

Skar FaSe

New member
בגלל ש:

כשבעבר, היא הייתה מוכנה להכל, ואמרה לי : ״ הכל אפשרי רק קח את האפשרות״ ( במילים האלה כמעט) זרמה, וועשתה לי את זה קל - שמתי ז
וחזרתי על כמעט אותן טעויות - אז מה הפלא שהיא קשה להשגה עכשיו? ואולי היא לא רוצה בכלל

את פשוט לא מכירה את הרקע - אחרים בפורום כן מכירים

Skar FaSe

New member
ואלל׳א

אז למה את חושבת שהיא כזאת עכשיו? הרי בפעם הקודמת כשהיא חידשה קשר היא בכלל לא התנהגה ככה ?
היא התנהגה אחרת לגמרי,הייתי צריך רק ״לקחת״ בגלל שהתאכזבה בעבר?
- האמת, כשהיא דיברה איתי לפני כמה ימים, היא כתבה בלילה, והתחילה עם
״היי ~ מה נשמע? אני רוצה לכתוב לך״ והיא היתה טובה... הזכירה לי את עצמה כמו שהיתה פעם -
- גם נראה לי שעשיתי עוד פעם ״פאלטע״
אתמול על הבוקר, היא שלחה לי ~הודעה ב ~ פייב-בוק: (((???
לא יודע איך לפרש את זה, ועל פניו סאבאבי של הודעה, משהו סטייל ״ מה עיניינים ״ עם חיוכים - מזכירה לי את
עצמה כמו שהייתה פעם - אבל אני פסימי לפעמים - ומתוך טימטום, החלטתי שזה לא נראה כמו הודעה של תחילת
שיחה, אלא כמו תגובה למשהו "והגעתי למסקנה" שזה לא היה מיועד אלי, והיא שלחה לי את זה בטעות, ולא עניתי לה ...
- נראה לי שעשיתי טעות , כי נדיר שהיא טועה בכאלה קטעים....... - היום כתבתי לה על זה, והסברתי לה את זה...

Shamy

New member
ביג דיל

לא חשבת שזה התחלה של שיחה ...בעיניי אם היא הייתה רוצה שיהיה משהו היא כבר הייתה עושה משבו בנידון ..נראה שהיא מצפה שתחזר אחריה כמו נסיכה כי היא אוהבת את התשומת לב אבל בתכלס לא רוצה אותך...היא רק רוצה להרגיש שאתה רוצה אותה..ברגע שתפסיק להראןת סימני עניין היא תפסיק לדבר איתך ( וזה אכן מה שקורה) אני אישית לא אוהבת משחקי אגו ולא הייתי נכנסת למערכת יחסים עם מישהו שמשחק איתי משחקים(לי זה מוריד) השאלה אם אתה רוצה בזה ולפי מה שנראה לי...אצה לא..אתה בן אדם ישיר אתה צריך בחורנ ישירה לא אחת שנשחקת משחקים ובאנשים כי משעמם לה

Skar FaSe

New member
היא הייתה הבחורה הכי ישירה שהכרתי

לפני הבלגן
שלא שיחקה בכלל משחקים

Shamy

New member
חחחח

חזק! ! ! אז עדכני אותנו, רוצה להתפקד על סטטוס נוכחי לגבי החיים שלך שכולנו נתחבר ?

למעלה