שרשור התפקדות לחודש מרץ! הצטרפו בהמוניכם

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
שרשור התפקדות לחודש מרץ! הצטרפו בהמוניכם

אז כל חודש החלטתי שאני רוצה להוסיף שרשור התפקדות - מה זה שרשור התפקדות שאלתם? כשמו כן הוא...

כל מי שחדש או שהתחיל לכתוב והצטרף לפורום או מי שכבר ותיק ורוצה לספר לנו עוד כמה מילים עליו כדי שנכיר אותו , או מי שסמוי ולא כותב אבל רוצה בכל זאת להציץ מעבר לכלים ולהגיד שלום ולהגיד לנו שהוא קיים אבל סמוי גם אותו נשמח לקבל לתוכנו ולשמוע כמה מילים עליו וזאת כדי ליצור באמת קומונה שהיא קצת יותר מפורום טכני אלא פורום גם עם פן חברתי שכיף לכולנו לדבר זה עם זו ומי יודע אולי אפילו ייווצרו פה קשרים (מעבר למאדאם ובן זוגה) גם חבריים שהם מעבר למסך המחשב שלנו אלא גם במציאות...(אם מישהו רוצה שננסה לארגן מפגש פורום עדכנו אותי במסרים)

בכל מקרה אז ספרו לנו על עצמכם ...

מי אני ? (בכמה מילים..)
מה אני עושה בשעות הפנאי? או אוהב לעשות בשעות הפנאי?
איך הגעתי לפורום?
איזה פינות אני אוהב בפורום? או מה אני אוהב בכללי בפורום שגרם לי לרצות ולהפוך לקבוע בו?
איזה פינות אני פחות אוהב בפורום? או מה אני חושב שזקוק לשיפור וכיצד?
הצעות לייעול או לפינות חדשות בפורום שהיית שמח שיהיו ואין...או כל דבר אחר שהיית רוצה שיהיה בפורום שאין..
האם אני בזוגיות? רווק? והאם כיף לי במצב זה?
מה הציפיות שלי מעצמי עד לסוף השנה?
מה הציפיות שלי מבן זוגי /בת זוגתי (עתידי או נוכחי..) לשנה זו?..

Shamy

New member
אני אתחיל כדי שלאנשים יהיה קל יותר

שמי שיימי , אני אוטוטו בת 27 (ושמי הוא על שם הזוג שלדון + איימי במפץ הגדול..כי הם הזוג האהוב עליי )

אני מנהלת הפורום של בינו לבינה במשך כמה חודשים , מקווה שאצליח לנהל אותו לשנים כמו המנהל האגדי סורוויור שהיה לנו

הגעתי לפה לפני כמה שנים עקב שעמום וחיפוש פורומים מעניינים בתפוז , והייתי סמויה , אחרי כמה שנים כתבתי הודעה ומאז נשארתי כי אהבתי את הסביבה

הפינות שיש לנו בפורום כרגע : האדמות דו שבועיות (מספר גולשים מואדמים בכל שבועיים עקב תרומה לקהילת הפורום), שרשורי התפקדות חודשיים , שרשורי OFF שבועיים ולעתים סקרים פה ושם ...אולי בעתיד יהיה לנו גם תחרויות

בשעות הפנאי שלי אני אוהבת להתעסק במחשב (אינטרנט בעיקר..כולנו אוהבים יוטיוב ושטויות כאלו), להתאמן בחד"כ (מחפשת כרגע קבוצת קונג פו למבוגרים במגע מלא במרכז אם מישהו מכיר אשמח להפנייה..זה חסר לי...בעבר הייתי קצת גם ב MMA+BJJ במגע מלא ...אומניות לחימה היא אחת האהבות הגדולות שלי מגיל קטן למדיי..) לעתים אני חוטאת בציור אבסטרקטי בסגנון שפיתחתי וכמובן..להנות עם בן זוגי כמה שיותר
(שאותו אני אוהבת הכי הכי הכי..)
עוד תחביבים שלי , אני מאוד אוהבת חיות , במיוחד חתולים וציפורים יש לי חולשה לזה וזהו..לא נראה לי שיש לי הרבה עוד מה לספר על עצמי

אז מי שרוצה להצטרף אלינו אני תמיד שמחה לגולשים חדשים קבועים בפורום , אני מקווה שנפתח ביחד פורום חברתי חזק ונעים כזה שכולם נהנים להשתתף בו גם אם אין בהכרח משהו מיוחד לשאול או לספר על בינו לבינה...

ommerl

New member
המלצה על קונג פו במרכז:

וו ווי גונג פו: www.wuwei.co.il
אומנות לחימה פרקטית, במגע מלא. יש בה גם הטלות וקרקע אם את אוהבת אבל בעיקר בעיקר סטרייקינג.
צורת האימון והמנטליות בונים אותך כלוחמת ונותנים לך כלים לחיים בלי קשר ללחימה. אני ממליץ מאוד מאוד.
&nbsp
יש קבוצות במרכז.
&nbsp
טעימה:
http://youtu.be/-hsOXygJAIo

supersonic777

New member
אין אמנות לחימה טובה יותר או פחות טובה...

יש רק רמה שונה...
ואגב,כל השיטות עושות כמעט את כל הענפים - MMA

ommerl

New member
אני לא מבין משהו

על מה אתה מגיב? אמרתי שהיא טובה יותר מכול השיטות? היא ביקשה המלצה על קונג פו, ואני מתאמן בוו ווי גונג פו ומאוד אוהב וממליץ. האם זו אומנות הלחימה הכי טובה בעולם? אני לא אומר את זה. ממש לא.
&nbsp
וזה לא נכון שכל השיטות עושות את כל הענפים. יש לי חגורה שחורה בטאקוונדו ולא נגענו בהטלות, קרקע וכלי נשק.

Shamy

New member
זה כ"כ לא נכון מה שכתבת

אני מבינה מזה שמעולם לא ניסית את עולם אמניות הלחימה כי כל אמנות לחימה היא שונה במהותה ודורשת טכניקות שונות

טאי קוונ דו - הרבה בעיטות,מצריכה המון agility וכמה שפחות שימוש בכוח פיזי אלא במנופים -בעיטות בעיטות ובעיטות

קארטה - "יד ריקה" - שימוש בכוח חזק ונטוע פחות זריזות יותר עבודה כוחנית של ליבה

מואי טאי- אגרוף תאילנדי - המון זריזות , המון מהירות , כמה שיותר מהירות , עבודה קומפקטית , מדויקת , צפופה ושימוש נרחב במיוחד בשרירי האלכסונים כי היא כוללת המון בעיטות קפיצה וברכיות

קונג פו -שיטת שאולין - עבודה מהירה ,זריזה, מעגלית , כוללת תנועות שמחכות חיות יש לה 5 נישות מרכזיות וכל אחת תפקידה להתחבר לכוח נפשי ולחבר אותו לכוח הגופני , לעיתים תכלול גם אלמנטים מטאי צ'י הדיוק הוא מאוד חשוב , הגמישות היא אחד האלמנטים המרכזיים בקונג פו ביחס לאמנויות לחימה אחרות

אייקידו - אמנות לחימה שמתבססת על כמה שפחות הפעלת כוח ולהשתמש בכוח היריב על מנת להפילו מאשר להשתמש בכוח שלך , לכן למשקל שלך יש הרבה פחות חשיבות מאשר לטכניקה שלך, העבודה מדויקת, קלילה וגם פה מדובר בתנועות מעגליות ויותר שימוש במנופים ובלחצים על מפרקים מסוימים באנטומיה האנושית כדי "לנצח את היריב".

אז אני מניחה ממך שלא התעסקת באמנויות לחימה שונות כי אחרת לא היית כותב את זה...

supersonic777

New member
ומזה קשור למה שכתבתי?אגב,האבחנה שלך לא משהו...

יפה כתבת על כל אחת מהשיטות,אבל(שוב)איך זה קשור למה שכתבתי?
ותגידי,איזו שיטה(להבנתך)טובה יותר מאחרת,על סמך מה?
מה או מי קובע איזו שיטה טובה יותר?

שלום לפורום המדהים

אוקיי, אז המשך מהפעם שעברה:
אני מדריך קונג-פו.
מאד כיף לי ללמד אנשים כיצד להגן על עצמם, חיצונית ופנימית ובכלל.
אני רואה את עצמי כבר-מזל בכל מה שקשור למערכות יחסים.
וסגנון הכתיבה של ההודעה הזאת הזכיר לי פתאום משהו שקרה בכיתה ג'... שאולי אספר בפעם הבאה.
בינתיים, אני נהנה מאד מהחיים שלי (שימו לב לטיפּה השלישית והרביעית).

שלום

אני רווק בן 41 סטודנט לתואר שני במדעי הרוח, אוהב לכתוב שירים, הגעתי לפורום ע"י חיפוש פורומים נפשיים, אני אוהב לעזור בפורומים, אין לי חברה כרגע ולא טוב לי עם זה, ואני מצפה להתקדם בלימודים.
&nbsp

ommerl

New member
יאיי סקר!

מי אני ? (בכמה מילים..)
-בכמה מילים? אני עומר לוין. אני מאוד אוהב לפתור בעיות. אני יזם בנשמה שלי ובתור עבודה אני עוזר לאנשים לשפר את החיים שלהם בתחומים שונים בעזרת NLP ודמיון מודרך. כרגע אני מתמקד בהפסקת עישון מיידי ובהתפתחות אישית להצלחה עם נשים. אני מתעניין גם קצת ביזמות נדל"ן.

מה אני עושה בשעות הפנאי? או אוהב לעשות בשעות הפנאי?
-אני מאוד אוהב קולנוע וצילום, להתאמן בוו ווי גונג פו וכרגע עוקב מושבע אחרי הסדרה "סול" ולא שוכח פה ושם לראות גם "השדים של דה ווינצ'י".

איך הגעתי לפורום?
-כמו שציינתי, אחד העיסוקים שלי הוא התפתחות אישית להצלחה עם נשים. לכן נכנסתי לפורום. גם כדי לקרוא ולענות וגם כדי להעלות לפה טיפים מצולמים להצלחה עם נשים. כרגע אני קצת עסוק אז לא צילמתי תכנים חדשים אבל כשיהיה מבטיח להמשיך להעלות. אני גם מקבל כאן רעיונות לשאלות נפוצות לענות עליהם. אגב אתם מוזמנים לשאול אותי שאלות או להמליץ על שאלות לצלם עליהן תשובות. אני אשמח.

איזה פינות אני אוהב בפורום? או מה אני אוהב בכללי בפורום שגרם לי לרצות ולהפוך לקבוע בו?
-אני אוהב את הפינות OFF והתפקדות ושאלונים כמו זה. לא יודע למה..

האם אני בזוגיות? רווק? והאם כיף לי במצב זה?
-בזוגיות וזה אושר גדול!

מה הציפיות שלי מעצמי עד לסוף השנה?
-עד לסוף שנה אני מעמיד סדנה לשבירת פחד גישה לפחות פעם בחודש ומוצרים משלימים (סדנת מוטיבציה, סדנה להצלחה עם נשים, סדנה ליצירת כימיה מיידית). אני מקווה גם להשקיע בנכס מניב בארה"ב, אבל קודם אני צריך להעמיד סדנאות ולעבור לגור בהרצליה.

מה הציפיות שלי מבן זוגי /בת זוגתי (עתידי או נוכחי..) לשנה זו?.
-שתעמוד באומץ בבחירות האמיצות שהיא עושה. אני תמיד לידה לחזק.

Shamy

New member
כיף לראות שעודך עמנו

אני שמחה לראות שמישהו אוהב את הפינות off כי בדכ לא ככ משרשרים אליהם
ואני גם אוהבת את better call saul הוא וג'סי היו הדמויות האהובות עליי בשובר שורות ...דווקא את הדמות הראשית פחות אהבתי אם כי לדעתי הוא שחקן בחסד ואכן הסדרה הזאת סידרה לו קאמבק ובענק מאז מלקןלם באמצע

ommerl

New member
וואלה! הוא היה במלקולם באמצע! לא שמתי לב בכללל

DogsPCI

New member
הייי, לילה טוב... :)

&nbsp
איזה פחד... כולם פה מתאמנים באומנויות לחימה???
אני מרגיש - נחות... :)
&nbsp
:)))
&nbsp
&nbsp
האמת שכתבתי הודעה ככה - מהלב... אבל יצא יותר מידי... (המון יותר מידי... :)) )
אז מחקתי :) אולי בפעם אחרת...
&nbsp
בעיקר אני רוצה לומר שלום לכולם...
ותודה לאנשים שפה שעסוקים במתן עזרה לאחרים :))
&nbsp
&nbsp
לילה טוב, וחג-פורים שמח לכולם :).
&nbsp

למעלה