שרשור התפקדות מסודר

tamar112

New member
שרשור התפקדות מסודר

כל מי שהתפקד כבר, שיתפקד שוב שם גיל איזור מגורים תחביב שחקן אהוב מהסדרה שחקנית אהובה מהסדרה

tamar112

New member
מתפקדת

שם תמר גיל 14 וחצי איזור מגורים הרצליה תחביב משחק (דרמה הכוונה) שחקן אהוב מהסדרה מנשה נוי שחקנית אהובה קרן מור (לייק דאאא.....פקאצה שכמותי...חחח)

galgaluna123

New member
הנה אני מתפקדת...

חחח מקווה שככה אומרים את זה.. אוקיי אז ככה שם:גל גיל: 15 וחצי איזור מגורים:כרכור תחביב:להיות במחשב ולראות טלוויזיה .... נראה לי.... שחקן אהוב: אוקיי, יש שניים מנשה נוי ודני גבע וגם יובל סגל לא רע בכלל... שחקנית: ללא שום ספק... קרן מור !!

בכיף.

שם
כרמית. גיל
18 לצערי. איזור מגורים
ירושלים. תחביב
הכל מהכל של המהכל. שחקן אהוב מהסדרה
יובל סגל. שחקנית אהובה מהסדרה
ליר כץ ממשיכה להדהים אותי:$.

noa951

New member
גמני;[

שם: נועה גיל: 14 איזור מגורים: רחובות תחביב: כל מיניP: שחקן אהוב מהסדרה: דקל עדין [גיל נאווי] שחקנית אהובה מהסדרה: אנאערף.

v e g a

New member
אוקיי

שם-נועם גיל-18 וקצת תחביב-לראות סרטים שחקן בסדרה-אמממ מנשה או קייס שחקנית-קרן

I מ י ר ב I

New member
אני...

שם:מירב גיל:27 עוד חודש
איזור מגורים:חדרה תחביב:לשמוע מוסיקה שחקן אהוב מהסדרה:דקל עדין(לא מתחנפת...באצת מוכשר!!!!) שחקנית אהובה מהסדרה:קלרה חורי.מדהימה.

מתפקדד..../images/Emo87.gif

שם:תום גיל:14.5 איזור מגורים: נתיבות תחביב:טלוויזיה.. מחשב.. חברים.. מסיבות.. שחקן אהוב מהסדרה: אממ.. אין ממש.. אבל רז סגל משחק מעולה.. שחקנית אהובה מהסדרה: אליה.. שכחתי את שמה האמיתי..חח.. שחקנית מצוינת!!

I מ י ר ב I

New member
התכוונת אולי ליובל סגל?

השחקנית שמגלמת את אוריה היא רונית אלקבץ המדהימה...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני../images/Emo141.gif

שם: תמר יום טוב גיל: 16 וקצת איזור מגורים: שרון תחביב(ים): ציור, נגינה על פסנתר, ספרים, ריקוד לטיני, צופים
שחקן אהוב מהסדרה: מנשה נוי שחקנית אהובה מהסדרה: אפרת בן צור

Avalanch

New member
מתפקדת בכיף

שם: פלי גיל: 21 מגורים: בנימינה תחביבים: קצת מהכל שחקן אהוב: למי שלא הבין- דני גבע!!! שחקנית אהובה: לא יכולה שלא למות על ליר כץ

אני../images/Emo9.gif

שם: נעה גיל: 17.5 איזור מגורים: צפון תחביב: מוזיקה
שחקן אהוב מהסדרה: קייס נאשף שחקנית אהובה מהסדרה: קרן מור, רונית אלקבץ, ליר כץ

IkMfNiY

New member
:) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל גיל: עוד מעט 18 איזור מגורים: חיפה תחביב: כל מיני P: שחקן אהוב מהסדרה: קייס נאשף שחקנית אהובה מהסדרה: עוד לא החלטתי יעל

למעלה