שרשור התפקדות נובמבר 2008

שרשור התפקדות נובמבר 2008../images/Emo88.gif

בגלל שעוד לא היה החלטתי אני לפתוח את השרשור,אז יאללה,להתפקד!
שם: תאריך לידה: גיל: מיקום: מסן/אייסי: תיכנונים לחודש הזה: מסר לאומה: תמונה
לקוח מפורום סקרים ושאלונים
(ענו על פי החודש שעבר ולא על החודש הזה
) הדבר הכי טוב שקרה החודש? דבר רע שקרה השבוע? התחדשות החודש? שיר החודש? ציטוט שעשה לכם את החודש? הבנאדם שהכי שימח אותי החודש? מאכל החודש? סרט החודש? ספר החודש? תכנית/סדרת החודש?

HilaZ1

New member
אני ראשונה?../images/Emo12.gif

נו טוב
שם: הילה תאריך לידה: 12.10 גיל: 19 מיקום: ישראל מסן/אייסי: במסר
תיכנונים לחודש הזה: get myself a boyfriend
מסר לאומה: תנוחו|פשיש| תמונה לקוח מפורום סקרים ושאלונים (ענו על פי החודש שעבר ולא על החודש הזה) הדבר הכי טוב שקרה החודש? יומולדת וכאלה דבר רע שקרה השבוע? לא היה משהו רציני
התחדשות החודש? חזר אלי הפלאפון שנהרס סופסוף! שיר החודש? i want you to need me של סלין דיון ציטוט שעשה לכם את החודש? When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile. הבנאדם שהכי שימח אותי החודש? כל מיני אנשים נחמדים על הדרך:] מאכל החודש?
בקושי אכלתי משהו החודש
סרט החודש? אושן 11 ספר החודש? חלף עם הרוח(עדיין קוראת) תכנית/סדרת החודש? רוזוול

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמתפקדת../images/Emo88.gif

שם:זהר תאריך לידה:25.9 גיל:16 מיקום:ר"ג מסן/אייסי:בפרטי תיכנונים לחודש הזה:נמנמ לימודים? מסר לאומה:אני מותשת:/ תמונה
לקוח מפורום סקרים ושאלונים (ענו על פי החודש שעבר ולא על החודש הזה) הדבר הכי טוב שקרה החודש?אמ ההופעות למינהם דבר רע שקרה השבוע?לימודים התחדשות החודש? שיר החודש?יום יפה-סינרגיה ציטוט שעשה לכם את החודש?ואו כ"כ הרבה
הבנאדם שהכי שימח אותי החודש?סינרגיה
מאכל החודש?פסטה ושניצל תירס סרט החודש? ספר החודש?אופטימיות נצחית תכנית/סדרת החודש?האח הגדול

adii1201

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

ודילן, הייתה לך הזדמנות|הא| שם:עדי תאריך לידה:9/7/89 גיל:19 מיקום:ליד המחשב בבית
מסן/אייסי:מסן: [email protected] תיכנונים לחודש הזה:להוציא גימלים
מסר לאומה:צבא זה זין
תמונה:
לקוח מפורום סקרים ושאלונים (ענו על פי החודש שעבר ולא על החודש הזה) הדבר הכי טוב שקרה החודש?לא עולה לי כרגע כלום
דבר רע שקרה השבוע?הוציאו אותי מסיפוח מר"מ 2
התחדשות החודש?לא זוכרת שקניתי משו
שיר החודש?Defeated של אנסטסיה ציטוט שעשה לכם את החודש?Q: what is the best use of summer hiatus? Felicity: SEX!!!!!!! הבנאדם שהכי שימח אותי החודש?אין לי מושג
מאכל החודש?השניצלים של אבא
סרט החודש?*חושבת* לא זוכרת מה ראיתי החודש
ספר החודש?עדיין קוראת את בתו של שומרת הזכרון תכנית/סדרת החודש?עקרות והאנטומיה

מתפקדת../images/Emo88.gif

שם:עדי תאריך לידה:3.12.94 גיל:13 ועוד חודש 14!
מסן/אייסי:מסן,מי שרוצה שיבקש במסרים. תיכנונים לחודש הזה:להשלים שעות שינה
מסר לאומה:מתמטיקה זה פיכס! הדבר הכי טוב שקרה החודש? קנו לי דברים שממש רציתי
הגשימו כמה מהחלומות הקטנים שלי
דבר רע שקרה השבוע? לימודים
התחדשות החודש? לקים
2 חולצות 2 שרשראות עגילים
2 ג'קטים יפים
שיר החודש? HIM Lose you tonight him-our diabolikal rapture Him - Killing Loneliness ציטוט שעשה לכם את החודש? Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know" If I can't see the sun, maybe I should go Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon Where everyone you know, never leaves too soon" הבנאדם שהכי שימח אותי החודש? אמא ואחותי מאכל החודש? פיצת חצילים
סרט החודש? וול אי,כזה חמוד
ספר החודש? יומני הנסיכה תכנית/סדרת החודש? בליץ'

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבד"כ בהתפקדויות אני משקיעה

אבל אני מתעצלת
שם: ענת תאריך לידה: 10.8.94 גיל: חשבו לבד, אני זאת שנכשלת במתמטיקה
מיקום: עמק יזרעאל מסן/אייסי: [email protected] תיכנונים לחודש הזה: אממ.. למצוא דרך לבוא להופעה של סימפל מסר לאומה: חתולים זה יותר שווה מכלבים V_V תמונה: כידוע, התמונות במחשב הישן
הדבר הכי טוב שקרה החודש? מפגש קומונה נראלי. אה, ופתיחת העונה דבר רע שקרה השבוע? התכוונת החודש? |גבה| הממ.. המבחן במתמטיקה שייחשב לאוקטובר התחדשות החודש? המחשב כנראה. המכוער הזה
שיר החודש? יור לאב איז א ליי של סימפל ציטוט שעשה לכם את החודש? נראלכם שאני זוכרת?
הבנאדם שהכי שימח אותי החודש? כל מיני.. מאכל החודש? פיצה סרט החודש? סימפסונס מובי ספר החודש? הסוד תכנית/סדרת החודש? אה.. גוסיפ גירל

The Ocean Girl

New member
D:

שם: שנה תאריך לידה: 23.7 גיל:14 מיקום: שם D: מסן/אייסי: במסרים תיכנונים לחודש הזה: אממ D: מסר לאומה: D: תמונה:
לקוח מפורום סקרים ושאלונים (ענו על פי החודש שעבר ולא על החודש הזה) הדבר הכי טוב שקרה החודש? לא זוכרת XD דבר רע שקרה השבוע? כל השבוע >< התחדשות החודש? בטוח שהיה משהו D: שיר החודש?HIM-Please don't let it go ציטוט שעשה לכם את החודש? לא זוכרת D: הבנאדם שהכי שימח אותי החודש? דידי D: מאכל החודש? מנגו D: סרט החודש? לא יודעת ספר החודש? כישוף אפל-מלחמת האלים.. נראה לי שכל החודש אני קוראת אותו XDD תכנית/סדרת החודש? הלוחשת לרוחות, על טבעי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיי שנה../images/Emo98.gif

הזכרת לי את השיר הזה מהפיג'מות.. לא קוראים לי בינה ואני לא בונה לא קוראים לי שינה ואני לא שונה לא קוראים לי מינה ואני לא מונה לא קוראים לי קינה ואני לא קונה קוראים לה זינה אני לא עונה לא עונה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאכן עונת ימית

אבל אחרי דנה כבר מתחילים להתגעגע אליה ><

דווקא דנה לא כזאת נוראה../images/Emo2.gif גם פעם בשנה היא

צצה לאיזה חמש דקות,רק אני שמתי לב שיש לה הרבה פחות קטעים מאשר לימית?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאהא

כי היא לא נכנסת בדיוק למשבצת של אלונה/ימית ונראלי שזה מה שהכי מציק לי בה ><

למעלה