שרשור התפקדות יאאלה אם מישהו עוד בודק את מצב הפורום שירשום פה אולי עוד יקרה משהו
מ משועמם800 New member 4/10/07 #1 שרשור התפקדות יאאלה אם מישהו עוד בודק את מצב הפורום שירשום פה אולי עוד יקרה משהו
ה הבחור הקשוח New member 14/10/07 #8 כמו שאמרתי, כל עוד נותנים לי 7 דקות חרבון בשטח-אני מבסוט. חי``ר=חרא יום ראשון. או חרבונה יום ראשון. או יום רביעי. או יום רלישי או רמישי. אה... דנה... כה. היא ביקשה את המספר שלך והתפעלה שכבר הגעת ל``משועמם 800``, יש כבוד!
כמו שאמרתי, כל עוד נותנים לי 7 דקות חרבון בשטח-אני מבסוט. חי``ר=חרא יום ראשון. או חרבונה יום ראשון. או יום רביעי. או יום רלישי או רמישי. אה... דנה... כה. היא ביקשה את המספר שלך והתפעלה שכבר הגעת ל``משועמם 800``, יש כבוד!
מ משועמם800 New member 16/10/07 #9 איווה! דנה באמת אמרה את זה?! וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב בדיחה פרטית,היא רסמי אמרה לך את זה? כי אם כן זה משהו ענק!
איווה! דנה באמת אמרה את זה?! וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב בדיחה פרטית,היא רסמי אמרה לך את זה? כי אם כן זה משהו ענק!
ה הבחור הקשוח New member 21/10/07 #10 היא ביקשה ת`מספר שלך. אמרה שזה מספר הפעמים שהיא רוצה לעשות אותך!