שרשור התפקדות

יואבי17

New member
שרשור התפקדות

שלום שלום פורום מחשבות פליליות. לי קוראים יואב, לא יודע אם אתם זוכרים אותי. הייתי די צופה סמוי בתקופה האחרונה. בשבילי מחשבות פלילות היא הרבה יותר מסדרת טלוויזיה... ולכן חשוב לי שיהיה לה פורום פעיל. אני מוכן לקחת על עצמי הרבה דברים ויש לי לא מעט רעיונות למה לעשות בפורום. לפני שאני מתחיל להשקיע כל כך חשוב לי לדעת מי האנשים בפורום, ולכך קיים שרשור ההתפקדות. אז אני מציע שכל אחד יספר על עצמו ובגלל שאני לא ממש מכיר את האנשים ת-ח-פ-ר-ו. שם, גיל, איך הכרתם את הסדרה וכל דבר שנראה לכם חשוב. פורום מחשבות פליליות ב-ו-ק-ר ט-ו-ב!! זאת תחיית המתים :)

yuval 153

New member
מתפקד

שם:יובל גיל:כמעט 14 איך הכרתי: סתם היה לזה שם נחמד שבדקתי איזה תוכניות יש מקווה שהפורום יחזור לחיים

adida33

New member
הופהה

שם: עדי גיל: 15. איך הכרתי.. הממ אמא שלי רואה את כל הסדרות מתח ואז שהיה פרסומת של זה ראיתי את אל עם המצלמה וזה היה נראה ממש דפוק אז אמרתי שזה בטח גרוע ואז ישבתי לראות עם אמא שלי והתמכרתיXD אני ניסיתי כבר מיליון פעמים להחיות, אנשים לא משתפים פעולה
מקווה שנצליח הפעם:)

4hilla4

New member
בוקר טוב בהחלט..

קוראים לי הילה, אני בת 13. הכרתי את הסדרה דרך בת דודה שלי שהיא אמרה לי שהיא מדהימה אז התחלתי לראות מהפרק ה- 2 והתמכרתי... מקווה שזה יצליחP:

LeRanch

New member
מתפקד../images/Emo3.gif

שם: אורָן
גיל: עוד שבוע 18. איך הכרתי את הסדרה: ראיתי את הפרומו לעונה הראשונה ביס (שהיה מאוד מגניב) אז החלטתי לראות ובאמת אהבתי אז המשכתי לראות

יואבי17

New member
עזרה

טוב, אני צריך את עזרתכם. עבר כבר די הרבה זמן והתפקדו רק 5 אנשים.. אני יודע שהיו יותר וממש חשוב שתביאו אותם חזרה ועוד חדשים. אני לא אתחיל להציף את הפורום בשרשורים על פסיכולוגיה/רוצחים סדרתיים/התוכנית האגדית "פרופיילר" (וזה רק חלק מהרעיונות שיש לי) בשביל ארבעה אנשים :(

adida33

New member
צריך לפרסם את הפורום

בפורומים של סדרות אחרות שבטח רוב האנשים שם רואים את הסדרה.. כמו נמלטים וכו'..

יואבי17

New member
ואי.. מה שאני עשיתי

טוב.. נראה לי שהולכים להעיף אותי מתפוז על זה. מקווה שלא אבל שיהיה... את ההודעה הזאת: הוא חוזר ובגדול!! פורום מחשבות פליליות!! הסדרה על הפסיכולוגים של הרוצחים הסדרתיים. בואו בואו בהמוניכם. שרשורים חדשים, אנשים נחמדים וסדרה מעולה - הכל מובטח. 1795 - כי כולם רוצחים סדרתיים בפוטנציה
פרסמתי בפורום של יס סטארס, גיבורים,האנטומיה, קייל XY, עב"נ, יריחו, מגרש ביתי, נמלטים וGossip Girl. מקווה שיבואו לפה צופים נסתרים

LeRanch

New member
תפרסם גם בפורומים הבאים

טלוויזיה-רייטינג הוט 3 חדשות המדיה סמולוויל על טבעי הישרדות אלה פורומים שגם קשורים לסדרות אחרות ביס וגם מאוד פופולריים

My Immortal2

New member
חי"זלים!@#$%^&

שם: אביטל גיל: עוד שבועיים 16 איך הכרתי: סתם ראיתי את זה בטלוויזיה אבל התחלתי לראות מהעונה השנייה אבל אז השלמתי את הראשונה P:

Bright Spark

New member
שלום שלום../images/Emo110.gif

שם: ליאל גיל: 15 איך הכרתי: התחילו ש.חים, הקלטתי במקס ופשוט התאהבתי!

רעותוש02

New member
אניאניאניאני[באיחור אבל לא יכולתי להתחבר]

אה.....קוראים לי רעות בת 13 וחודשייםXD םהמרכז.....אני תאמת התחלתי לראות את הסדרה אבל רק מהעונה השניה ככה לא יודעת זה מוזר אני תמיד שמה לב לסדרות רק מהאמצע שלהןXD יחי תחיית המתים!!!!

למעלה