ואיתן גם קקי מאסטר
צ צליל בר New member 29/10/08 #1 שרשור התפקדות מי קיין ומ שלא נדע כבר לבד שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק בחיים: וכמה משעמם לכם?: ותמונה!!!
שרשור התפקדות מי קיין ומ שלא נדע כבר לבד שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק בחיים: וכמה משעמם לכם?: ותמונה!!!
צ צליל בר New member 29/10/08 #2 *מי קיים שם: צליל גיל: 20 מקום מגורים: נתניה/קריה עיסוק בחיים: חיילת וכמה משעמם לכם?: לא משעמם, אבל עצבנית על המחשב, לעוד מישהו היה בעיה בלשלוח הודעות בתפוז? והסיבה שרשרור מוקדם הוא שמחר אהיה באילתת!! אז נשתמע :]
*מי קיים שם: צליל גיל: 20 מקום מגורים: נתניה/קריה עיסוק בחיים: חיילת וכמה משעמם לכם?: לא משעמם, אבל עצבנית על המחשב, לעוד מישהו היה בעיה בלשלוח הודעות בתפוז? והסיבה שרשרור מוקדם הוא שמחר אהיה באילתת!! אז נשתמע :]
P PerfectSP New member 31/10/08 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif מקום מגורים הקריה גם אח שלי משרת בקריהD:
® ®NuLy® New member 29/10/08 #3 ../images/Emo205.gifיאללה שם: גלי גיל: 18 מקום מגורים: חור ליד ירושלים עיסוק בחיים: מחכה לגיוס וכמה משעמם לכם?: לא ממש.. אני אשים תמונה של הג'וקר כי הוא יותר מגניב ממני
../images/Emo205.gifיאללה שם: גלי גיל: 18 מקום מגורים: חור ליד ירושלים עיסוק בחיים: מחכה לגיוס וכמה משעמם לכם?: לא ממש.. אני אשים תמונה של הג'וקר כי הוא יותר מגניב ממני
E eran377 New member 31/10/08 #5 ../images/Emo13.gif שם: ערן גיל: 19 וחצי מקום מגורים: חיפה עיסוק בחיים: מוסיקה! וכמה משעמם לכם?: הלוואי שיהיה לי קצת משעמם... יותר מדי עבודה.
../images/Emo13.gif שם: ערן גיל: 19 וחצי מקום מגורים: חיפה עיסוק בחיים: מוסיקה! וכמה משעמם לכם?: הלוואי שיהיה לי קצת משעמם... יותר מדי עבודה.
P PerfectSP New member 31/10/08 #6 D: ../images/Emo190.gif שם:יסמיןD: גיל: בשאיפה ל15 חחח מקום מגורים: חור(צור) הדסה(ליד ירושלים) עיסוק בחיים: יודניקית בעיקר בצפר וכמה משעמם לכם?: מאודXDD ואני מתחמקת כל היום מכל העבודות והמבחנים>>" ושני הספרים שיש לקרוא בספרות ובאנגלית תמונה: אה.. אולי אח"כXD
D: ../images/Emo190.gif שם:יסמיןD: גיל: בשאיפה ל15 חחח מקום מגורים: חור(צור) הדסה(ליד ירושלים) עיסוק בחיים: יודניקית בעיקר בצפר וכמה משעמם לכם?: מאודXDD ואני מתחמקת כל היום מכל העבודות והמבחנים>>" ושני הספרים שיש לקרוא בספרות ובאנגלית תמונה: אה.. אולי אח"כXD
P PerfectSP New member 31/10/08 #8 אוקי אני ממש קטינה פהOO" ../images/Emo190.gif זה מזמן לא קרה לי חח
S Slash105 New member 2/11/08 #12 * שם: טום גיל:16 מקום מגורים: הרצליה עיסוק בחיים: מוסיקה, מופיע איפה שיוצא גם אם לא מקבלים הכי הרבה .. וכמה משעמם לכם?: ביתספרר....
* שם: טום גיל:16 מקום מגורים: הרצליה עיסוק בחיים: מוסיקה, מופיע איפה שיוצא גם אם לא מקבלים הכי הרבה .. וכמה משעמם לכם?: ביתספרר....
S Slash105 New member 2/11/08 #13 משתגע כל פעם שאני מנסה להעלות תמונה לפורום זה כותב : ''באופן זמני לא ניתן להעלות קבצים לפורום זה, עימכם הסליחה''. זה הפורום היחידי שזה קורה
משתגע כל פעם שאני מנסה להעלות תמונה לפורום זה כותב : ''באופן זמני לא ניתן להעלות קבצים לפורום זה, עימכם הסליחה''. זה הפורום היחידי שזה קורה
צ צליל בר New member 2/11/08 #14 לא יודעת מה אצלך אבל אני לא יכולתי להכנס ולהגיב תגובה או לשלוח הודעה כמה ימים, זה חרפן אותי
D danishki New member 4/11/08 #17 ../images/Emo209.gif שם: דנה מקום מגורים: אשדוד עיסוק: לומדים אני עמוסה מאוד, אז אין זמן לשיעמום P: