שרשור התפקדות...

K i f

New member
שרשור התפקדות...

כי מלא זמן לא היה כזה
שם: ת.ל/גיל: מין: מקומגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: מסר לאומה: ותמונה אם בא לכם להוסיף

K i f

New member
אני ^^

שם: כפיר ת.ל/גיל: 04.01.87/עוד חודשיים ו-17 ימים 19 :) מין: בפעם האחרונה שבדקתי הייתי זכר... מקומגורים: מקום לא מוכר ליד ראשל"צ אייסיקיו: 303047719 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תנצלו את הנאות החיים... כשתגיעו לטירונות ההנאות שלכם יהיו כוס תה בארוחת בוקר והפסקות השתיה ופיפי שתקבלו או הבקבוק קולה שתשתו כשתראו מכולת בדרך הבייתה
ותמונה אם בא לכם להוסיף
הנה יובליז
מזה אעשה את אחת הסיכות כנראה =)

צלילוש3

New member
בלהבלה../images/Emo13.gif

שם:צליל סעדון ת.ל/גיל:14 וחצי מין:נקבה מקומגורים: באר שבע אייסיקיו: 306896845 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה: אמ... כלום

keeeren

New member
קיי

שם:קרן ת.ל/גיל:8.9.89 כלומר 16 מין:נקבה.. נראה לי מקומגורים:בת ים אייסיקיו:126401955 מסנג'ר:לא צריך.. מסר לאומה:מחר אני בהופעה של זבל... יהההה

horse girl1

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

שם: שי ת.ל/גיל: 14 וקצת, 5.8.91 מין: נקבה מקומגורים: רמת גן אייסיקיו: מת
מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: בגלל הטיול גיבוש המזורגג יש לי 5 עקיצות מזבובי בקר

../images/Emo26.gif

שם: טל נמש ת.ל/גיל: 25/9/1986.
בת 19. מין:
מקומגורים: ראשון לציון סיטי
אייסיקיו: 339598320 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: Sex is Gooooooooooooooooood
יוו תראו אפילו שמתי תמונה שלי

טולייצ

New member
לישון בלי לחלום ../images/Emo188.gif

שם: אורטל ת.ל/גיל: 24-7-88,17 ושלושה חודשים מין:
מקום מגורים: באר שבע אייסיקיו: 167323263 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אני בדר"כ מסננת [לא מסיבות אישיות],אבל אל תדאגו,אני חיה

K i f

New member
יאוווווווו!!!!

דיייי! ידעתי ששכחתי משהו! להכניס בגרים ארוכים ללילה.. לבסיס! טוב.. מיד אעשה זאת!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקדת!

שם: נעמה ת.ל/גיל: 17 וחצי מין: נקבה מקומגורים: נתניה אייסיקיו:264142377 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה:הרגע חזרתי ממופע הארנבות של ד"ר קספר והיה הכי מאגניב בעולם =))))) שי להב רולז! =)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif נפגעתי =(

אני לא מפגרת =( גם אורן רולז... אבל שי... זה שי להב! @$%$#!^^

לא התכוונתי

שי זה שי.. והוא מדהים.. הוא גם הושיט לי יד בהופעה וגם בהופעה בירושלים אבל.. אורן.. אורןןןן !!!! עם החצאית הסקוטית הקצרה [מוזר שבהופעה הזאת הוא לא לבש..
] ועם התנועות הסקסיות שלו והקול.... כולו !

למעלה