בבקשה - כאבי ידיים כרוניים
אז ככה אומנם אני לא ממש בתחום אבל כאחת שסובלת שנים מהבעיה (בעקבות בית משפט הייתי קלדנית) להלן חלק מהפתרונות שנוסו על ידי בהצלחה די רבה וזה למרות שכיום אני מועמדת לניתוח ברגע שאפסיק לפחד יעשו לי הכנה וישלחו אותי לניתוח. כרגע אני ביקשתי שלא. אבל לפני הניתוח הנה חלק מהדברים: פיזיוטרפיה - על ידי אלקטרודות = 12 טיפולים = היה מוצלח מאד, כמעט שנה לא חזרו הכאבים. כרגע אפשר לבקש סט נוסף של 6 טיפולים. תרופות:
פרקודן - רק על ידי נוירולוג.
יש עוד תרופה שכחתי כרגע את שמה גם אותה אפשר לקבל רק ממרשם של אורטופד.
בטרן SR - ניתנת במרשם מרופא המשפחה.
איבופרופן 400 - ניתנת חופשי בכל הפארמים.
איבופן 400 - ניתנת במרשם על ידי רופא המשפחה. רק לציין דבר חשוב כל התרופות שרשמתי שאפשר לקבל מרופא המשפחה או ללא מרשם - חשוב לא לעבור מינון יומי של 1600 מ"ג. כלומר = 3 כדורים חזקים או לסירוגין לשחק עם התרופות בשילוב. אצלי עבד טוב שילוב של בטרן + איבופן ועדיין עובד נהדר. לאחרונה בכלל שונה לי מערך התרופות וכיום לוקחת איבופן בלבד כ-800 גרם על הבוקר ועוד 800 לקראת אחר הצהריים. זה מקל, היא תרופה נהדרת. מלבד זאת יש תרגילים שאפשר לעשות לשחרור היד: באמצעות הרבה סיבובים נגד כיוון השעון, העלאה והורדה של המפרק כמה פעמים, מתיחות. חוץ מזה אמבטיות חמות עם מלח אנגלי (עשה פלאים בתקופה הראשונה שניסיתי אותן). זהו. שיהיה בהצלחה למי שצריכה אחד מהטיפולים האלה. כמובן שכרגע אני מאד שוקלת ניתוח, כי זה כבר מתחיל להציק לי גם בעבודה השוטפת ולא רק בסריגה/כתיבה.