שרשור ה
היומי

בתיה4

New member
פורים שמח ../images/Emo151.gif

אמנם לא סריגה , אבל תפירה גם מותר?

88hentai88

New member
מפגשי אפריל.....

בין ה 2 ל 5 לחודש אפריל אני רוצה לבצע מפגשים בלוד ובחיפה. מי שרוצה לארח בחיפה אנא לכתוב לי במסר מתי תוכל ואיפה, מי שיש לה בעיה בתאריכים אנא לשרשר כדי שנוכל ליצור מפגשים גדולים עם המון משתתפות. הנושא יהיה תחרה בשתי מסרגות. השתתפות תהיה 15 ש"ח. החומריםם שנצתרך יהיו חוט כותנה דק ו2 מסרגות 3-4. אני מכינה הוראות מתורגמות לעברית של שאל הסרוג מתחרה בשתי מסרגות. עותקים מהדוגמא שנעבוד עליה תהיה בעלות הצילום של 5 ש"ח.

בוקר טוב ותודה לבנות על המשמרת

איזה יופי של דברים אבל הכל כבר מזמן אצלי במועדפים אחלה יום וחג שמח.

../images/Emo32.gifלהורה מיכל

לא מצליחה לפתוח מסרים - יש לי בעיה זמנית שהבעל יפתור רק בערב. לכן לא יכולה לקרוא מה שלחת לי ולעזור לך. אם לא מפריע לך וזה לא אישי - אז כתבתי זאת בפורום ואני אנסה לעזור. כרגע אני בבית עד 10:00 ואהיה שוב אחרי 15:00.

savtush

New member
שרון - המישלוחה הגיע, תודה רבה

כעת צריך ללמוד איך לעבוד עם המסרגה

שרון תחילת החודש טב ב4 ו5 אני

ביום האשה בים המלח כך ש2 לחודש אין בעיה זה יוצא תחילת השבוע

זה לא אישי, את יכולה לכתוב בפורום

אולי אפילו תעזרי לעוד בנות שסובלות מבעיה דומה. תודה

לגבי מפגש אפריל בצפון

מאחר שאני פנויה (וגם זה בקושי, מוותרת על שיעור התעמלות) רק בימי ראשון, אז השבוע הראשון של אפריל, אבוד לי. אחר כך כבר נכנסים לשבועיים של חג, בהם כל השבוע מתהפך לי בגלל העבודה, אז אם אפשר לקבוע ב-23.4 אוכל גם להשתתף. ואם אין מתנדבות לאירוח, אין לי בעיה שתגענה אלי שוב.

בבקשה - כאבי ידיים כרוניים

אז ככה אומנם אני לא ממש בתחום אבל כאחת שסובלת שנים מהבעיה (בעקבות בית משפט הייתי קלדנית) להלן חלק מהפתרונות שנוסו על ידי בהצלחה די רבה וזה למרות שכיום אני מועמדת לניתוח ברגע שאפסיק לפחד יעשו לי הכנה וישלחו אותי לניתוח. כרגע אני ביקשתי שלא. אבל לפני הניתוח הנה חלק מהדברים: פיזיוטרפיה - על ידי אלקטרודות = 12 טיפולים = היה מוצלח מאד, כמעט שנה לא חזרו הכאבים. כרגע אפשר לבקש סט נוסף של 6 טיפולים. תרופות:
פרקודן - רק על ידי נוירולוג.
יש עוד תרופה שכחתי כרגע את שמה גם אותה אפשר לקבל רק ממרשם של אורטופד.
בטרן SR - ניתנת במרשם מרופא המשפחה.
איבופרופן 400 - ניתנת חופשי בכל הפארמים.
איבופן 400 - ניתנת במרשם על ידי רופא המשפחה. רק לציין דבר חשוב כל התרופות שרשמתי שאפשר לקבל מרופא המשפחה או ללא מרשם - חשוב לא לעבור מינון יומי של 1600 מ"ג. כלומר = 3 כדורים חזקים או לסירוגין לשחק עם התרופות בשילוב. אצלי עבד טוב שילוב של בטרן + איבופן ועדיין עובד נהדר. לאחרונה בכלל שונה לי מערך התרופות וכיום לוקחת איבופן בלבד כ-800 גרם על הבוקר ועוד 800 לקראת אחר הצהריים. זה מקל, היא תרופה נהדרת. מלבד זאת יש תרגילים שאפשר לעשות לשחרור היד: באמצעות הרבה סיבובים נגד כיוון השעון, העלאה והורדה של המפרק כמה פעמים, מתיחות. חוץ מזה אמבטיות חמות עם מלח אנגלי (עשה פלאים בתקופה הראשונה שניסיתי אותן). זהו. שיהיה בהצלחה למי שצריכה אחד מהטיפולים האלה. כמובן שכרגע אני מאד שוקלת ניתוח, כי זה כבר מתחיל להציק לי גם בעבודה השוטפת ולא רק בסריגה/כתיבה.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שאצליח לפתור את זה במהירות ולמנוע את זה בעתיד, בימים הקרובים אגש להיבדק. שיהיה לך המון בהצלחה בניתוח - אם תחליטי לעבור אותו.

בתיה4

New member
ובזכות פורים - תמונת השאל

האחרון שסרגתי. רק הצצה. אבל זה מה יש.

למעלה