שרשור ה-
השבועי

פלייסטיישן II מתנה ../images/Emo77.gif

רוצים לזכות בסוני פלייסטיישן 2? טריווית yesZone - פורטל הצעירים של yes ותפוז אנשים מחלקת מכשיר סוני פלייסטיישן 2 מתנת Mushi נכנסים למדור GAMES בערוץ 68 בלוויין ומתחילים לשחק. ככל שמשחקים יותר, צוברים יותר נקודות ומשיגים את הפרס הגדול
עוד ב yeszone:
צ'אט SMS פעיל בין 15:00 ועד 2 בלילה
כל המסיבות, ההופעות ותכניות הטלוויזיה שאסור לכם להחמיץ השבוע
כל הרכילויות החמות מהוליווד, ביקורות סרטים חדשים, מוזיקה ועוד yeszone ערוץ 68 בשלט ב YES

../images/Emo32.gif גיליתי זמרת מדהימה!!!!!

אולי חלק מכירים - joan baez היא שרה גם עם בוב דילן. יש לה קול מדהים! היא עושה ביצוע ל'סוזן' של ליאונרד כהן- כ"כ יפה!!!!

emmily plays

New member
but offcourse

joan baez מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!! היא המודל שלי לחיקוי יחד עם ג'וני מיטשל.. (כבר אמרתי שאני זמרת פולק לעת מצוא?) היא שרה עם דילן וגם היתה בת זוגו בשנות ה60 אם אינני טועה. היא נהדרת אמיתית. מזל טוב על הגילוי.

NIR Y

New member
שמתי לב שאף אחד לא ציין את יו-טו

בשרשור שכל אחד סיפר על עצמו באמת אף אחד פה לא שומע יו-טו ??? בדיוק היום קניתי הופעה שלהם בדבלין פשוט מעולה אני ממליץ

../images/Emo41.gifרוק עצמאות 2004../images/Emo41.gif

כרטיסים לרוק עצמאות
לאיזור רחובות ראשון והסביבה ניתן להשיג אצלי או באיי סי 177195429 או במסרים!

...רגע לפני תפוח הזהב ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב מסתיימת ההצבעה המדוברת ביותר ברחבי האתר: יותר מעניין מהאוסקר, יותר מותח מ"גלובוס הזהב" הפורומים הנבחרים לשנת 2004 . הזדמנות אחרונה בהחלט להצביע לפורומים האהובים עליכם בקישור הזה. אז קדימה! השפיעו!!
מבצע "קמחא דפסחא" יוצא לדרך. פורום "למען הקהילה" מתארגן למתן אפשרות למשפחות שאין להן לחגוג את ליל הסדר באמצעות תרומות. פרטים נוספים בפורום.
הערב ב-21:00 "פינת המומחה" כבכל שבועיים בפורום תסמונת טוראט: הפסיכולוגית חנה וייסמן תענה לשאלותיכם בפורום- ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

natangold

New member
אנ לא יודע אם זה נכון להגיד אבל...

בכל זאת. ציף ציף המאמרים ממש ריקים. אולי תקחי כל מיני ניתוחי שירים, וכל מיני דברים כאלה (כמו למשל העבודה בספרות של פינוקיו). ותעלי אותם למאמרים, שהם לא יעלמו מתי שהשרשור נעלם. מה את אומרת?

למעלה