שרשור ה-"WTF was that"

darkAI

New member
שרשור ה-"WTF was that"

בימים האחרונים אני מוצא את עצמי משחק המון ידיים מול שחקנים שאני פשוט לא מבין מה לעזעזאל הולך ביד הזאת או מה היריב חשב לעצמו. היה לי יריב שרק הימר את ההימור המינימלי[גם אם זה 50 לתוך קופה של 1450] או דחף אול-אין. היה לי יריב שדחף אול-אין כל פעם שהוא פגע בtop pair לא משנה כמה צ'יפים יש לו, כמה לי וכמה בקופה. והיו עוד הרבה. חשבתי שיהיה נחמד לעשות שרשור שכל אחד יכול לפרסם יד כאלה
למי שלא מכיר את זה, הנה אתר שבו אפשר להפוך את הידיים לפורמט יותר נוח לקריאה: http://www.handconverter.com/ רצוי לבחור בplain text. ולמי שרוצה להפוך את זה עוד יותר לנוח, 4 הצורות זמינים להעתק-הדבק: ♠ ♣ ♥ ♦

darkAI

New member
יד מתחילת הלילה:

טורניר של 90 שחקנים, יש ראשונה של הטורניר:
Full Tilt Poker $1 + $0.10 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 9 players - http://www.thehandconverter.com/hands/329282 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter Hero (SB): t3000 BB: t3000 UTG: t3000 UTG+1: t3000 UTG+2: t3000 MP1: t3000 MP2: t3000 CO: t3000 BTN: t3000 Pre Flop: (t45) Hero is SB with K♣ A♥ 3 folds, MP1 raises to t90, 2 folds, BTN calls t90, Hero raises to t300, 1 fold, MP1 calls t210, BTN calls t210 Flop: (t930) 9♣ T♠ K♦ (3 players) Hero bets t700, MP1 folds, BTN calls t700 Turn: (t2330) 2♥ (2 players) Hero bets t1400, BTN calls t1400 River: (t5130) 8♠ (2 players) Hero bets t600 all in, BTN folds Final Pot: t5130 Hero wins t5130​
והבחור שלנו פרש עם 600 צ'יפים שנשארו לו מתוך 3000.

Godu

New member
בטח היה באופן אנדד סטרייט דראו מהפלופ ולא פגע

אתה בכל זאת הפגנת חוזק לכל אורך היד כך שהוא היה בטוח בסבירות די גבוהה שאין לו מה להגיע ל Showdown. עם זאת אני מבין מה שאתה אומרת לגבי המחויבות לקופה. אולי החזיק איזה 7,8 ?

darkAI

New member
עדיין, להכניס 2400 מתוך 3000 צ'יפים על draw

ואז לפרוש?

bang01

New member
איך היית משחק את היד הזאת במקומו?

מקפל בטרן אחרי ששליש מהערימה בפנים? מעלה על הפלופ?

darkAI

New member
יום חדש ועוד יד לקטגוריה ../images/Emo8.gif

Full Tilt Poker $1 + $0.10 No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 8 players - http://www.thehandconverter.com/hands/330068 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter SB: t945 Hero (BB): t2760 UTG: t5400 UTG+1: t9200 MP1: t6520 MP2: t3330 CO: t3275 BTN: t5565 Pre Flop: (t60) Hero is BB with 9♥ K♠ 4 folds, CO raises to t80, 2 folds, Hero calls t40 Flop: (t180) 9♠ 9♦ 6♣ (2 players) Hero checks, CO bets t3195 all in, Hero calls t2680 all in Turn: (t5540) Q♠ (2 players - 2 are all in) River: (t5540) 5♣ (2 players - 2 are all in) Final Pot: t5540 Hero shows 9♥ K♠ (three of a kind, Nines) CO shows 4♣ K♦ (a pair of Nines) Hero wins t5540​

Kgt1

New member
אבל פה דווקא המצב ברור... זה קונבט, בלוף

בתזמון רע...

Godu

New member
בדיוק יצא לי לשחק בקזינו עם אחד כזה

כל פעם שיש זוג על השולחן דוחף מליון צ'יפים פנימה (הרבה מעבר לסכום הקופה), לפעמים אפילו לא מפוזישן, פשוט לוקח צ'אנס. האמת, יכול להיות שבטווח הארוך זו אסטרטגיה שטוב להשתמש בה מדי פעם.

זונע

New member
מה טוב בזה?

אם גרמת לשני להתקפל-הרווחת את הגרושים שיש בקופה אם לא גרמת לו להתקפל סימן שהוא גם מנצח אותך, וסיכנת מאות אחוזים מהקופה על בלוף... זה בערך המהלך הכי גרוע בעולם

Godu

New member
קשה להגיד על מהלך שהוא "אף פעם לא טוב"

אם יש כבר זוג על השולחן, הסיכוי שמישהו מחזיק את השלישי הוא נמוך (משהו כמו 4 אחוז לכל שחקן שרואה פלופ), אם אתה מחליט "פעם ב" לעשות רי רייז לא מטורף אבל גדול מפוזישן למישהו שכבר קלטת את הסגנון שלו וכנראה הוא יושב על איזה Top Pair אז זה יכול להיות מוצלח למדי. לפעמים אחרי הפרה פלופ והרייז הראשוני אחרי הפלופ זה כבר לא כזה גרושים.

darkAI

New member
לדחוף פי 15-20 מהקופה אף פעם, לעולם, לא יהיה

רווחי. דבר ראשון - אפילו אם אתה דוחף רק מול שחקן אחד, עדיין לעיתים קרובות מספיק יהיה לו את הקלף שנותן לו שלישייה כדי שזה יהפוך למהלך שמפסיד לך כסף בטווח הארוך. שנית - שחקן שיודע ולו מעט הסתברויות יודע שהסיכוי שיש לך trips הוא נמוך, במיוחד כשאתה דוחף הרבה מעבר לקופה כדי להפחיד את היריב. לכן הרבה מאוד יריבים ישוו לדחיפה הזאת עם overpair חזק או עם קלפים כמו למשל AJ ביד על לוח של 44J. לעיתים תצליח לקפל איזה top pair או איזה משהו כזה, אבל כל שחקן שרושם notes על שחקנים או מסוגל לזכור איך שחקנים משחקים יזכור את זה. אז אחרי שהרווחת 180 צ'יפים איזה פעם או פעמיים, בפעם השניה או השלישית שתעשה מהלך כזה, אתה תמצא את עצמך מפסיד מעל 3000 צ'יפים. בכל מקרה, זה פשוט מהלך אידיוטי.

eilat11

New member
טום דוואן היה עושה את זה

הרבה פעמים שראיתי אותו משחק בחדרים קצת יותר נמוכים ממה שהוא משחק עם פטריק והמקצוענים, כל טופ פייר הוא דחף אול אין. לך תסביר לו כמה שזה גרוע...

darkAI

New member
לפעמים הם יורדים לחדרים יותר קטנים

לעשות שטויות

2המרפא

New member
רוצה משהו יותר משעשע?

לפני כמה זמן ראיתי את דוואן בחדר של 0.01\0.02 זה היה די מצחיק. אתה רוצה לנחש מה הוא עשה שם?

זה טוב לשלבים מאוחרים בטורניר

שאתה רוצה לגנוב בליינדים. שחקנים לא ימהרו להשוות למצב כזה לקראת סוף המשחק אם אין להם שלישיה חזקה ביד...

זונע

New member
זה כבר משהו אחר

אבל כמהלך בתחילת-אמצע טורניר או בקאש זה טמטום ולטום דוואן מותר לעשות הכל, הבנאדם מספיק מפחיד כדי לגרום לאנשים לקפל סט בפלופ בבורד חלק

darkAI

New member
אבל זה דבר אחר לגמרי[וזה גם preflop לרוב]

אתה מתחיל לדחוף אול-אין כדי לגנוב בליינדים כשנותרו לך באיזור ה10 BB או פחות, לא כשאתה יושב על 100BB. והסיבה לכך היא לא כ"כ הקטע שלא ישוו לך כמו שזה כדי למנוע אפשרות של re-steal. אין כמו להעלות 3BB שזה בערך שליש מהערימה שלך עם איזה K9 משהו בסגנון ולקבל דחיפה מאחד הבליינדים ואין לך מושג אם הוא סתם מנסה לגנוב ואתה במצב טוב או שיש לו משהו. לכן אתה עושה את המהלך הזה כדי להפעיל את הלחץ הזה עליו במקום ולמנוע אפשרות של דחיפה שלו.

Elad Almighty

New member
הנה wtf טרי מהרגע

סיט אנד גו של 9 אנשים, 5 דולר, נשארו 4, אני שורט סטאק עם 7 BB. מקבל AJ סוטד בבאטן, אול אין, סמול בליינד משווה לי עם K6 אוף סוט כשיש לו 14 BB . מגיע 6 בריבר. 5 דקות אח"כ, סיט אנד גו זהה, 3 אנשים נשארו, אני שוב שורט סטאק עם 7 BB מקבל AJ סוטד בבאטן ודוחף, סמול בליינד (אחד אחר!) משווה לי עם K6 אוף סוט כשיש לו 14 BB . מגיע 6 בריבר. אה, כן, ומישהו עם ערימה זהה לשלי השווה ל3 BET אול אין שלי עם 9-2 אוף סוט מול הAK שלי. (ברור שהוא ניצח) אחח, מה אני אגיד לכם. הלוואי שיום אחד גם לי יהיה בנקרול מספיק גדול בשביל להמר ככה על ביי אין של 5 דולר בלי להרגיש רע עם עצמי.

למעלה