שרשור חברי הפורום

shlomov2001

New member
שרשור חברי הפורום

יאללה כל אחד שיכתוב על עצמו קצת אני בן 16, אח של חיים, שרוף על סימפסונס כמוהו ואוהב מוזיקה

טיפקסית

New member
על עצמי

שמי בשמת ואני בעוד שלושה חודשים בת 18 מצפון הארץ חולת מוסיקה מעריצה של להקת טיפקס [וחולה על הדג נחש] מכורה למחשב שהוא כמו אויר לנשימה צופה קבועה של ערוץ 24 שכחתי משהו? אהה כן בואו לאתר הרשמי של להקת טיפקס תמצאו אותי שם www.teapacks.com בואו לדבר עם חברי הלהקה יש אצלינו הרבה שמייח

mominman

New member
קורות חיי

אני אליאור אמסלם , ביוני בן 14 מחדרה , מיועד יחד עם דינו לנהל את הפורום , חולה על מק 22 הסדרה הכי טובה בעולם , וכמובן על סוף הדרך ! חולה על רוק ישראלי בעיקר - אביב גפן , עברי לידר, ברי סחרוף , וירמי קפלן , מכור לביפ ערוץ הצחוק וחבר בפורום , אוהב את המומינים ושאר סדרות נוסטלגיות . זהו בעיקרון ...

gurfi

New member
אמממ, אני....

אני בן 18 וחצי. מאוד אוהב מחשבים ולגלוש באינטרנט כמובן מנהל פורום תוכנה וחומרה בתפוז (מס' 91) דתי

omer landau

New member
אני ../images/Emo13.gif

עומר 17.5 מכפר סבא לומד בכתה יא אוהב רכבות מטוסים ודברים כאלה הסדרות האהובות עליי בטלוויה הן בעיקר 24 מק22 וגם גאג וכמובן הסדרה הזאת ושנות השבעים ויש עוד הרבה שאני אוהב שמשודרות און אנד אוףף למשל סיינפלד

amiran9

New member
ערן

זקן המשתתפים נכון לעכשיו בן 24 גר במושב בדרום ופריק של טיולים בארץ ובעולם

aviv lop 506

New member
אני אביב

אני אביב בן 17 מראשון חולה על ויק מהמורדים ובעד חיים ונעמה

שלומלום

אני טופז, בת 17 וארבעה חודשים(בדיוק מחר). אני מפרדס חנה ה"מזהירה". והאמת שנורא הופתעתי שעשו את הפיעלות בקיסריה, זכרון ובנימינה- כי זה נורא קרוב אליי.
אני רקדנית בבי"ס, אוהבת לשמוע מוזיקה (במיוחד שחורה) ו.... אני מאוהבת בתוכנית היא סוף הדרך :)

הנה אני !!!!לא בטוח שאתם רוצים לדעת

הדס לוי
גבעת אלה
אוהבת מיכאלה...יוני בלוך ומעכשיו..... סוף הדרך !
איסיקיו 121845734

אני שמעון......

אני בן 16, תלמיד כיתה י"א גר בבית שמש..... בעיקרון אני לא אוהב לראות טלוויזיה, אבל אני שרוף על האינטרנט!! אני כבר כמה שנים עוסק בגישור בין דתיים לחילונים.... ואני מוכן לעשות הכל כדי שהשנאה הזאת תגמר... התאהבתי בסדרה "סוף הדרך" ואנימת על נדב ולובו!! ואני מסורתי (זה סיפור ארוך...)

אני מאור...

אני בן 17 בכיתה י גר בראשון אני חולהה על האינטרנט והלוואי שנדב ולובו יזכו הכי סטלנים...

ori 15

New member
אממ...../images/Emo26.gif

לא רשמתי ממש הרבה הודעות אבל בכל זאת
שמי אורי, גר במרכז הארץ, בן 17, מתעסק בעיקר במחשב - תיכנות וגם משחקים מדיי פעם
מנהל פורום בתפוז: פארקים ורכבות הרים (780) אוהב גם קצת אקסטרים

למעלה