שרשור חברתי

Helter Skelter1

New member
שרשור חברתי../images/Emo76.gif

כן!!! יש פה יותר מדי חדשים... שם: גיל: תאירך לידה: מיקום: דמות אהובה מהסדרה: דמות שנואה: שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: להקות/זמרים: הסרט האחרון שראיתם: הספר האחרון שקראתם: מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? שיר שאתם שומעים כרגע: כתובת מסנג'ר: מספר אייציקיו: תמונה: האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום?

YaEl 15

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

שם: יעל
תאירך לידה: 04.01.92
דמות אהובה מהסדרה: נורה
דמות שנואה: אהה.. הולי?
שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: סאלי פילד
להקות/זמרים:אם עדיף להקות או זמרים? (לדעתי להקות) או איזה להקות/ זמרים אני אוהבת? (כל מיני)
הסרט האחרון שראיתם: דיסטרביה
הספר האחרון שקראתם: ג'יין אייר?
מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? מעולם.
שיר שאתם שומעים כרגע: כלום
כתובת מסנג'ר: אמ... אין לי כוח לכתוב
מי שבאמת מעוניין - יכול לשאול.
מספר אייציקיו: אייציקיו?
כתוב בעולם שלי.
תמונה: סאלוש !!!!!1111! או בעצם נורההההה
האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום? אממ.. לא כ"כ. הלוואי שהיינו יותר פעילים

James 101

New member
אוקיי....

שם: אברי גיל:20 תאריך לידה: 23/09/87 מיקום: מרכז דמות אהובה מהסדרה: שרה!!
דמות שנואה: אין לי שנואה... אבל טומי מעצבן אותי לפעמים... שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: רייצ'ל גריפית'ס להקות/זמרים: Celine Dion הסרט האחרון שראיתם: בחירתה של סופי הספר האחרון שקראתם: צלה של הרוח מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? אף פעם... שיר שאתם שומעים כרגע: You and Me של Lifehouse כתובת מסנג'ר:שאלו נא.... מספר אייציקיו:אין לי... תמונה:רייצ'ל!!! האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום? אמממ.. אני די חדש אז אני לא ממש יודע... :(

Helter Skelter1

New member
התכוונתי לאיזה להקות/זמרים את אהבת.

וכן אייציקיו! מה אתם כאלה כבדים??

Helter Skelter1

New member
נו, איפה כולם?../images/Emo10.gif

שם: רייץ' גיל: 15 ו-4 חודשים
. תאירך לידה: 26.6 מיקום: צפון. דמות אהובה מהסדרה: שרה
. דמות שנואה: אין
שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: רייצ'ל! להקות/זמרים: הביטלס, לד זפלין, פינק פלויד, מאור כהן
ועוד ועוד. הסרט האחרון שראיתם: דיקי רוברטס
נכון-רדוד. אבל דיוויד ספייד
. הספר האחרון שקראתם: ההוביט. מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? מעולם. שיר שאתם שומעים כרגע: אוו
Jenny Wren של פול מקארטני. כתובת מסנג'ר: במסר? מספר אייציקיו: מי צריך את זה? תמונה: האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום?

Lee1392

New member
אוקיי...משעמם לי בכל מקרה

שם: לי גיל: עוד מעט 16
תאירך לידה: 3.1.1992 אין לי מושג איך זה הולך בארץ,אבל התכוונתי ל3 לינואר [שלא יהיו פדיחות
] מיקום: מרכז
ארץ ישראל
דמות אהובה מהסדרה:קווין! ונורה
דמות שנואה: מקליסטר... שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה:רייצ'ל,סאלי והשחקן של קוו להקות/זמרים: יש כ"כ הרבה...טוב לא כ"כ...
הסרט האחרון שראיתם: דיסטרביה הספר האחרון שקראתם: מובי דיק מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? היא מתה...
שניהן
שיר שאתם שומעים כרגע: Walk of Life של
Dire Straits כתובת מסנג'ר: - מספר אייציקיו: מסר
תמונה:
האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום? לא! הפורום יבש...יבש כמו מצה :(

YaEl 15

New member
יא לא פטריוטית ! תתביישי בעצמך !! ../images/Emo104.gif../images/Emo82.gif

pilot promo

New member
עונה:

שם:ים גיל:15 ומשהו תאירך לידה:2.6.92 מיקום:ירושלים דמות אהובה מהסדרה:נורה דמות שנואה:קווין(כמה טחנו את הדמות שלו!!!) שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה:דייב וסאלי להקות/זמרים:עכשיו אני בקטע של אינדי רוק-ארקטיק מונקיז... הסרט האחרון שראיתם:בקלונוע-משפחת סימפסון בטלוויזה-בית הרוחות הספר האחרון שקראתם:אנה קארנינה(זה ארוך באופן מטורף!!) מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה?שלשום.. שיר שאתם שומעים כרגע: כלום כתובת מסנג'ר:אני אנטי תוכנות מסרים מיידים!([email protected])-אבל אני בקושי מתחבר... מספר אייציקיו:אין לי. תמונה:העברתי את כל התמונות שלי לדיסקוןקי החדש ואין לי כוח ללכת לחדר ולהביא אותו... האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום?כן-אני חושב שעדיף פורום מצומצם של כלאה שאוהבים את הסדרה מאשר פורום מפוצץ...אבל לא הייתה מזיקה יותר פעילות

עונה על חלק

שם: ש' גיל: 21 מיקום: מישור החוף (צפון יחסית) חחח דמות אהובה מהסדרה: יש הרבה... אבל נבחר בנורה דמות שנואה: אני מניח שהולי (אבל השחקנית שמשחקת אותה נהדרת) שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: רייצ'ל (משחקת את שרה) להקות/זמרים: אבריל לאבין, הראל מויאל, ריטה, bsb, מאיה רוטמן.סינרגיה.ועוד...קיצר יש הרבה הסרט האחרון שראיתם: ראיתי כל מיני ב-vod הספר האחרון שקראתם: דם מלאכים של מייקל מרשל (הספר האחרון בטרילוגיה אנשי הקש)- פשוט מעולה! מומלץ בחום! מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? יום ראשון.. אני משוגע עליה!!! שיר שאתם שומעים כרגע: הראל מויאל-באה אליי.... שלמות! האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום? ממש לא! אבל מזל שלפחות יש לנו פורום....חחחח

Aviyush

New member
עונה :)

שם: אביה גיל: 16 תאירך לידה: 26.8 מיקום: מרכז דמות אהובה מהסדרה: שרה
דמות שנואה: האמת ששנאתי את הולי מלא זמן, אבל התחלתי לחבב אותה בסוף שחקן/ית אהוב/ה מהסדרה: רייצ'ל המדהימה וסאלי פילד להקות/זמרים: פוליס
הסרט האחרון שראיתם: הסנדק הספר האחרון שקראתם: אל תיגע בזמיר מתי בפעם האחרונה אמרתם לסבתא שלכם שאתם אוהבים אותה? דיי מזמן שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת כתובת מסנג'ר: במסר :) מספר אייציקיו: תמונה: תראו איזה מדהים הוא פה
האם אתם מרוצים מהמצב הנוכחי של הפורום? ממש יבש פה :/

למעלה