שרשור חג מולד/שנה לועזית חדשה....

Digi Lista

New member
שרשור חג מולד/שנה לועזית חדשה....

אני יודעת שהכריסמס דיי עבר אבל אף פעם לא מזיק שרשור עם תמונות(לא חייבים של דיג'ימון למרות שכמובן זה רצוי)שקשורות לחג המולד וכמובן ברכות לשנה הלועזית החדשה,אני יודעת שיש כאן חברי פורום דתיים שהספירה הלועזית לא מדברת אליהם וגם אצלי לא יהיה מדובר בחגיגה המונית(כי אני לא אוהבת חגיגות המוניות באופן כללי ואני גם עובדת יום למחרת ככה שזה לא באמת משנה)ובכול זאת אם יש הזדמנות קצת לשמוח... ששנת 2008 תהיה עבור כולכם שנה של בריאות טובה,למידה,התפתחות אישית והגשמה עצמית

Digi Lista

New member
../images/Emo136.gif

זה מזכיר לי שלפני שבועיים בערך ראיתי עם אחי את המחזמר "נרניה,האריה,המכשפה וארון הבגדים" והחלק השני נפתח בזמן חג המולד עם סנטה קלאוס שמחלק מתנות... מעבר לזה המחזמר היה נחמד מאוד,באיזשהו שלב היה נראה שחסרים קישורים לעלילה וניסו לדחוס כמה שיותר,השירים והאפקטים היו יפים,בסך הכול נהניתי.

עוד תמונה חמודה!אני שמחה שנהנית בס"הכ.

לא יצא לי ללכת לשום מחזמר השנה,בגלל הלימודים וגם אין לי עם מי ללכת.

Digi Lista

New member
האמת ש...

גם לי לא תמיד יש עם מי ללכת,השבוע זכיתי בארבעה כרטיסים לסרט "מכושפת"(אני אפילו לא זוכרת במה ומתי השתתפתי במבצע אבל מילא)הבעיה היא שאני לא אצליח לרכז 3 חברות באותו הזמן כדי שנלך יחד כי לכול אחת יש את החיים שלה עם לימודים/עבודה/מגורים במקומות שונים/צבא/חיים מעבר וזה כמעט חסר טעם לנסות,לכן החלטתי למצוא במהירות את מי שתוכל גם אם היא לא חברה ממש קרובה שלי כי בדרך כלל עד שאני מנצלת זכיות ממבצעים כאלה כבר פג התוקף,הפעם החלטתי לא לוותר-שאלתי את אחת מהבנות שירות בבית ספר אם בא לה(כן,ברור לי שהיא לא תוכל בשישי-שבת ואני אצטרך להתאים את עצמי לשאר השבוע...),שאלתי חברה טובה שעוד לא סגורה על המשמרות שיש לה השבוע בעבודה ולכן בינתיים אין תשובה ברורה ואמרתי לעצמי שמקסימום ישארו לי עוד כרטיסים אז אני אתרום אותם לכול המעוניין או שהבת שיררות תביא בת שירות נוספת מהדירה שלה העיקר שנלך לסרט ולא בא לי ללכת לבד(למרות שהרבה פעמים בעבר הייתי בוחרת באפשרות הזאת כדי לא להיות תלויה באחרים אבל זה פחות כיף כשאין עם מי ללכת) ולכן אני מבינה אותך לגמרי בעניין מחזמר... איך הלימודים?...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

האמת שיש משהו נורא יפה וצבעוני בחג הזה,על אף שלא חגגתי אותו מעולם ובכול זאת משהו בכול הצבעוניות,הענקת המתנות והרגש מאוד מיוחד לדעתי(אולי זו גם הסיבה שאני אוהבת את חנוכה-האור והצבעוניות),הייתי שמחה מתישהו להיות בחו"ל(לונדון,ארה"ב...) בזמן חג המולד אני בטוחה שכשיש גם שלג התחושה היא לגמרי קסומה(או שאני מושפעת מהרבה סרטים וסדרות בהם מראים את החג...)... יש ילד בבית ספר שהוא נוצרי אז במשפחה שלו חוגגים את החג,אחרי שהיה איזה יומיים-שלושה בבית הוא חזר לבית ספר ואחרי שכרגיל אמר לי בוקר טוב עוד לפני שנכנס לכיתה שלו ולצוות שלו הוא הביא לי שוקולד מתנה מהחג שלהם וכמובן העיניים שלי נצצו מהתרגשות-לא בגלל השוקולד אלא בגלל המחשבה וכשזה מגיע מילד נכה ועוד מכיתה אחרת זה מרגש פי כמה.

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif

ילדים,אוכלוסיות מיוחדות ובעלי חיים(בעיקר כלבים) פשוט מדהימים בחושים הרגשיים שלהם,משהו ברגישות הזאת כול כך נדיר אצל רוב בני האדם וכול כך חבל-כול הזמן מתאמצים למצוא חן ולהיות אהובים ונערצים כשהדברים הכי מרגשים הם הדברים הכי פשוטים אלה שנעשים פשוט מהלב...

Apikachu L

New member
זה לא חג מולד ולא סילבסטר

האא! אני כל כך שונאת אנשים שאומרים סילוווסטר! הא!!! זה שנה (לועזית) חדשה! זה מה שהרוסים חוגגים! מעולם לא ידעתי שזה כזה כאב ראש לקנות מתנות (קניתי איזה 6...), ואני כל כך מחכה לשנה החדשה, ייאי. אצלנו בבית חוגגים בצורה מצחיקה להחריד, ובשנים האחרונות יש לנו גם עץ נורמאלי (קודם היה עץ פלסטיק קטן. עכשיו יש עץ פלסטיק גדול). אבא שלי מתחפש לסבא כפור ודופק במקל על ציידנית ומחלק מתנות. הכלבה בורחת בבהלה. זה כל כך מצחיק.(הדפיקות, הכלבה הבורחת מסכנה)

Yuske

New member
שנה אזרחית\לועזית שמחה לכולם!

מקווה שלכולם תהיה שנה מוצלחת וכאלה^^ חזרתי הרגע מאילת ("חוויות" בקרוב) וזהו...שנת 2008 מוצלחת לכולם^____^

star_female

New member
איך המזג אוויר שם? XD

אני נוסעת ביום שני... ... ושנה טובה לכולם ^^;

Yuske

New member
חם דווקא._.

כלומר...חמים כזה, יש רוח, אבל בערב-לילה ממש קר! תהני^__^

star_female

New member
חם זה טוב...

השאלה אם זה מספיק חם בשביל ללבוש חולצה קצרה ^^; אני מניחה שלא...

Yuske

New member
אמממממ

בצהריים מומלץ חולצה קצרה ועוד איזה ג'קט כזה... או חולצה ארוכה אבל לא עבה מידי כי יש שמש (אגב מומלץ להסתכל גם בחדשות כדיי להיות סגורים על זה יותר טוב)

למעלה