שרשור חג שמח

טל לוין

New member
שרשור חג שמח../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo24.gif

אני רוצה לאחל לכולכם חג פסח שמח ומופלא. מקווה שהחג יהיה אביבי, שקט ומלא אהבה. בחול המועד אני יוצאת לחופש קצר - ואהיה זמינה עבורכם לבעיות דחופות. בינתיים תוכלו להעביר את הזמן עם התחרות -"עשרת הדיברות לבלוגר" על כך ועל חדשות אחרות תוכלו לקרוא בבלוג הבית. ושוב - חג שמח לכולם! טל

שטוטית

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואנחנו תקועים עם הפיירפוקס ועם שאר הבעיות? :::::)))))) מה יהייה מתי נצא מעבדות לחרות? יאללה בברכת קניידלך על ראשכם

טל, סוקי וכל חברי הפורום היקרים!

מאחלת לכולנו חג שמח וכשר {למי ששומר}. אוהבת אתכם וחוזרת לאטרף במטבח...
אריאלה.

יiיi

New member
חג שמח טל |איפה האייקון של המצות לעזאזל?|

אני כנראה גם אהיה בחופשה קצרה מהבלוג ומהנט בכלל, אז לכל המנויים והטרולים והקנאים והמקללים והילדים הטובים שנמצאים אצלי בבלוג אני רוצה לאחל חג שמח ונפלא, ושתהנו מכל רגע נתון בחג הזה.. וכדי שלא ישעמם לכם בחג, בכל אופן זה 7 ימים, ועשרת הדיברות אפשר לעשות בשלוש דקות, אז תחשבו לבינתיים איזה תשמיש מועיל אפשר לעשות בחוׁרים של המצה.. אשמח לפתרונות יצירתיים... היה מיותר לעשות מזה פוסט, נכון?!

VASANA

New member
חג שמח לכולם

מזג האויר הצפוי רחוק מלהיות נעים
שרב כבד בדרך. תבלי בנעימים, טל בילוי נעים לכולם

ברני8

New member
פסח שמח וכשר ../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo48.gif

Purple Mushroom

New member
חג פסח שמח../images/Emo155.gifלבלוגיה ולתפוז../images/Emo43.gif.

מקווה להשתתף בתחרות עשרת הדיברות לבלוגר, עד יום שבת (או בשבת). בקיצור, חג פסח שמח, ומאושר. רק בריאות, וכח להמשיך. <ברכה מאוחרת>.
.

למעלה