שרשור חג שני/סופשבוע

פוֹלי

New member
שרשור חג שני/סופשבוע

עכשיו אפילו יותר מתמיד - עם כל החופש שהיה לכם השבועיים האחרונים בטוח שהקדשתם קצת זמן איכות למוסיקה/סרטים/ספרים וכו. אז כרגיל - אתם מוזמנים לספר על מה אתם ממליצים. ובינתיים בגיזרה הישראלית דברים מתחממים לאיטם, בלונד רדהד, מייק פאטון ועוד כמה הולכים להגיע - יהיה קיץ שמייח... חג שני מצויין ותיזהרו עם המצות.

Knives Out

New member
למי שלא ראה בהודעה הקודמת שלי.. חח

לכל מי שמתבאס מזה שBECK לא מוציא עוד Mutations... תשמעו את Andrew Bird and the Misterious Production of Eggs ... איזה אלבום יפה.. אנדרו בירד הוא תותח פשוט. מומלץ גם Weather Systems

Latisia

New member
exit music: songs with radio heads

למרות שלא ממש היה לי חופש אבל יצא לי להקשיב טיפה לחלק מהאלבום exit music songs with radio head. חביב ביותר. לרוב העדפתי את הגירסאות המקוריות של רדיוהד אבל למשל הגירסאות ל just, exit music, No Surprises/ חוץ מזה שמעתי גם מעט eels במיוחד אהבתי את Trouble With Dreams... "תיזהרו עם המצות"- עצה מאוד חכמה!

שאר האלבום של האילס?

כמה פעמים נתת לו צ'אנס? בפעמיים הראשונות הוא ממש חלף על פניי, בין השאר כי הוא כפול וקשה להקדיש תשומת לב ראויה למספר נכבד כזה של שירים, אבל עכשיו אני ממש אוהבת אותו.

Latisia

New member
אממ

לא ממש הגעתי לרמה שאני אשמע את השירים שלהם לפי האלבומים... סתם הורדתי כמה ושמעתי כדי לקבל מושג איך בדיוק המוזיקה שלהם... אבל זה דיי מוצא חן בעיניי עכשו

Knives Out

New member
קניתי אותו, אז מן הסתם שהקשבתי לו..

לפחות 5 פעמים.. יש לי שירים מסומנים, אבל אחרי הכל מדובר באלבום שמלא בשירים אותו דבר..

Latisia

New member
נכון...

מjust ומפארנואיד אנדרויד בביצוע של SIA נורא התלהבתי והיו כמה חביבים אבל לא מספיק כובשים כמו השירים המקוריים. קקי

Latisia

New member
אוי אופס

טעיתי עניתי על הנושאים הלא נכונים... אהה אני סנילית. מצטערת.

asaphxiix

New member
שיר!!

Fink - Biscuits (for breakfast) נדמה לי ש knives out המליץ עליהם. אני לא יכול להפסיק לשמוע את השיר הזה. והוא קצת מזכיר רדיוהד גם.

Knives Out

New member
כן! זה שיר גדול.. הכי יפה באלבום.

זה שקט כזה.. והצורה שהוא שר את זה.. וכן, זה מזכיר את רדיוהד, גם מבחינת האווירה וגם מבחינת המילים! Biscuits for breakfast, Cup of tea for the man, 4 more years of this shit, And I'll be on 16 grand - מאוד מזכיר את OK Computer שמדבר על החיים שחוזרים על עצמם ונתקעים.(לדעתי)

וואי כמה זמן לא הייתי פה...

פולי ,ברוכה השבה (בתור מנהלת) ! מה קרה לVeg שהחליט לפרוש? מה אתם יודעים על האלבום החדש? מתי משוער שהוא יצא ??? נמאס כבר לחכות ! המלצה על להקה ישראלית חמודה לחג שעכשיו עומדים להתפרק או משהו - מרסדס בנד. האלבום הראשון שלהם.. פשוט מוסיקה טובה..!.אמנם יש איזה שיר או שניים שמפריעים לי באופן אישי אבל זה דיסק טוב, מוסיקה טובה, Fאנקי -רוקי טוב כזה, עם הומור במילים שלהם.. קיצר דברתי יותר מדי. תשמעו ותהנו! חג חירות שמח ! חג קדוש שהשיג לי 4 ימי בית משובחים!

ד"א קראתם ב7 לילות על אביב גפן??

הוא ממש מתחרה ברדיוהד. חוצפן... והוא "קצת " מתנשא

FunkyMonk

New member
להפך

הם בדיוק מתאחדים לאלבום חדש. נדמה לי שבסוף שנה שעברה הם הודיעו על פירוק מלא של הלהקה. לא ממזמן הם החליטו, עם גיטריסט חדש, שהם מוציאים עוד אלבום.

אה נכון..הגיטריסט של אינפקציה הצטרף

אליהם... לא יודע איך הוא אבל הגיטריסט הקודם היה מלך. מנגן מדהים.חבל עליו...

Knives Out

New member
על מה אתם מדברים?

גיא בן שטרית? זה הגיטריסט של אינפקציה ואטליז.. ועל איזו להקה אתם מדברים?

אני ממליץ תמיד על Martin Grech

האלבום הראשון. Open Heart Zoo השני פחות טוב. לא היה לי קל להשיג אותו, אבל זה היה שווה את זה.

למעלה