שרשור חדשות בפורום

alona b25

New member
איזה שרירי בטן נהיו לי :)

חדשה פה

החלטתי להתאמן במכון כושר.אני עובדת בעיקר על חיטוב הגוף כי זה מה שחשוב לי.אני מתאמנת חודשיים והחלו להיות לי ריבועים דיי רציניים בבטן.רק שאני מפעילה,אבל כן כשאני לא מפעילה רואים קצת.
יש לי מעין בעיה שקשורה לחילוף חומרים מהיר,לא בדקתי לגמרי.יש לי יותר מדי תנודות בגוף,אני יכולה לאכול יותר מהרגיל ולעלות כמה ק"ג וגם להשיל ק"ג בקלות.יש לי במשפחה נטייה להשמנה אבל אני אישית אף פעם לא הייתי שמנה,היו לי תקופות שהייתה לי בטן ישרה והיו לי תקופות קצת של בטן מלאה
המדריך אמר שזה דיי נדיר בזמן כזה כבר לפתח שרירים,בטח לבחורה שאין לה רקע בהתעלמות.לדעתי זה מאוד יפה אבל אני שוקלת קצת להפסיק,לעלות עוד פעם קצת במשקל ולהתאמן שוב,לא רוצה שיגיע מצב שתהיה לי הגזמה.
אבל כולם מחמיאים לי על הגוף,גם על שרירי הבטן,למרות הסטיגמה ששרירי בטן לבנות זה דבר לא טוב,אני חושבת דווקא שזה יותר מושך.גם במכון כושר אני תופסת לפעמים גברים מסתכלים לי על הבטן..לא הכי נעים אבל מילא :)
חשבתי לשתף פה את התמונה,בא לי להשוות קצת :)
אף פעם לא אהבתי ספורט ולא התעלמות אבל אני מתחילה לאהוב את זה,מבינה את הנשים שאוהבות להתעסק בזה! אני שוקלת גם להתחיל ריצות,התחלתי להיות ממש בחורה ספורטיבית :)

איך?

n a t a 1

New member
חדשה כאן

פעילה ספורטיבית כבר כמה שנים (אחרי הלידה נכנסתי לזה חזק , הבן שלי כבר בן 3 )
עם ריצות התחלתי ב 3 חודשים אחרונים
השתתפתי במרתון תא במקצה של 10 ק"מ נהנתי בטירוף והתאהבתי
מתכוונת להשתתף בעוד אירועים כאלו בעתיד

שמחה להכיר את הפורום

מעונחינת להצטרף לקבוצת רכיבה

הי, מחפשת קבוצת רכיבה באזור גדרה, מישהי מכירה?

shirush35

New member
לא מצליחה לקום מהספה!!!!

וגם כבר עברתי כל כך הרבה סוגי ספורט במהלך השנים שלא בא לי כלום כרגע ואפילו הליכות לא מצליחה להרים את עצמי
יאוש

מור שלז

New member

לוקח זמן
ומנסים הרבה, אני מזדהה מאוד עם מה שאת מתארת
גם אני יותר משלושים שנה לא עשיתי שום ספורט - שנאתי את זה, הייתי גרועה בזה, נפצעתי שוב ושוב...
מתי שהוא, בזמן הנכון עבורי, הגיע הספורט הנכון עבורי, ולאט לאט גיליתי את היופי שבספורט.

מאחלת גם לך שתמצאי את מה שעושה לך טוב.
מה לגבי קבוצה? ניסית? הרבה פעמים חברות יכולות להיות גורם מוטיבציה נפלא! במיוחד בהתחלה (לא סתם אומרים שכל ההתחלות קשות... בעיני ההתחלה הכי קשה)

קיץ 2011

New member
ניסית כדורשת?

יש בכל הארץ, והמון נשים שמעולם לא עשו ספורט נתפסו לזה.

INBAL PA

New member
ואולי לנסות משהו ממש קצרצר?

אפילו הליכה של רבע שעה...
אולי עם מוזיקה נחמדה...
במקרה הטוב - זה יעשה לך חשק לעוד... במקרה הרע - זה כולה רבע שעה ואת חזרה על הספה...ובכל זאת רבע שעה יותר טוב מכלום

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

וכל הכבוד על ה-10 ק"מ בתל אביב!
מאחלת לך להמשיך להנות בטירוף מכל הטוב הזה

וכמובן שגם אנחנו שמחות להכיר אותך
ברוכה הבאה

susieada

New member
ברוכה הבאה Nata

שלוש שנים נהדרות. את גדלה יחד עם הבן! כל הכבוד על ה10 ק"מ בת"א. התחלה של אהבה בטירוף!
העתיד פרוס לפניך!
אני שמחה שבאת אלינו ונשמח לשמוע עדכונים בדרך שלך בספורט!
מאחלת לך יום מלא דברים שאת אוהבת!

n a t a 1

New member
ללא ספק , תודה רבה!

אשמח לדעת אם מישהי נרשמת לריצה במאי בחוף פולג בנתניה

נעים להכיר

תתחדשי על הריבועים.
מסכימה ששרירים יפים הם יפים בלי קשר למין.
וריצות בעיני זה נפלא, בהצלחה!

maya567

New member
הגעתי מהכתבות בשוונג
חדשה כאן

לא ידעתי בכלל שיש פורום "מיוחד" עבור נשים, נחמד לגלות מקום אוהד

קצת עלי, רצה באופן קבוע קצת יותר משנה, בחודשים האחרונים עם קבוצת ריצה יחד עם בן הזוג. רצנו יחד את ה-10 במרתון ת"א שבוע שעבר והיה ממש כיף ביחד (בעיקר כשהוא היה זה שכל הזמן קיטר ושאל כמה נשאר
). עושה גם יוגה פעמיים בשבוע (פעם אחת בקבוצה, פעם נוספת בבית) - אמנם השנטי בנטי לא מתאים לי, אבל אני ממש אוהבת את האימון עצמו, אחלה בניית שריר

בשבת נפלה עלי מחלה (גרון, אף ומה לא) ורק אתמול יצאתי מזה. שוקלת אם כדאי לעשות ריצה קלה כבר היום או לחכות למחר.

melon

New member
ברוכה המצטרפת

אצלי דוקא ריצה קלה באויר הצח עוזרת לפעמים להרגיש יותר טוב.
כל עוד אין שיעול וקושי נשימה.
תהיי קשובה ואם לא מרגישה טוב תוותרי ותחזרי

למעלה