שרשור חדשות

מרקו בי

New member
קרבות שנקבעו

מחלקת lw ג'ים מילר-נייט דיאז, קרב נהדר שכנראה ישלח את המנצח לקרב על התואר, הקרב יתקיים הארוע ufc on fox3. הארוע כנראה לא ישודר באגו טוטאל. בfw דייגו נונס-דניס סילבר יתקיים בufc fuel tv2 שכנראה לא ישודר באגו טוטאל.

Vizmo

New member
תודה על המידע..

מניח שמילר לוקח אותו דיי בקלות... אני גם מקווה שזה מה שיקרה כי מגיע לו טייטל שוט. דיאז לא מספיק טוב להיות אלוף ויפסיד לכל האלופים/מתמודדים האחרונים (אדגר/מיינרד/בנדו)

מרקו בי

New member
השאלה אם בנדו לוקח אליפות

את מי יעניין קרב חוזר בינו למילר שנלחמו לא מזמן אחד מול השני?

Vizmo

New member

מרקו בי

New member
אם לפי התרחיש ששניהם מנצחים

אין ספק זה קרב שחייב להתקיים, אני אישית לא אוהב לראות קרבות ממוחזרים אפילו שהקרב הראשון היה מצוין. אבל בתור קרב אליפות סביר להניח שהקרב יראה קצת שונה ואפילו עם יותר אקשן אז שיהיה
בכל מקרה אין כרגע יותר ראוים ממילר או דיאז תלוי מי ינצח לטייטל שוט. נקוה רק שאדגר-בנדו יגמר בצורה החלטית שאת זה לא ימחזרו לנו! 4 קרבות אחרונים על התואר בעצם היו 2 קרבות של 10 סיבובים בפועל.

באסטר1

New member
אל תפקפק בדיאז

האחים האלה רק נראים חלשים מה שיותר מעניין זה הקרב קרקע בניהם..האם מילר יכול להכניע את דיאז?! בעמידה לדעתי דיאז לוקח

izr

New member
אם כבר- האם מילר יכול להמנע מלהיות מוכנע

מוכנע ע"י דיאז. הקרב ילך ככה- מילר מוריד אותו משחרר GNP ונמנע מהכנעות. השאלה האם הוא יחזיק מעמד 3 סיבובים.

באסטר1

New member
לדעתי ממה שראיתי

מילר טיפה יותר טוב על הקרקע יותר אקטיבי יותר מחפש דיאז אומנם מוצא פירצות במהרה אבל לא רואה אותו מכניע אם כן..שכן יפחדו ממנו בקרקע מעכשיו

Nick Diaz

New member
יהיה קרב מעולה ולמה שמילר יקח אותו בקלות?

נייט הרבה הרבה יותר טוב ממנו בסטנד אפ ואני לא חושב שיש וויכוח על זה אחרי מה שהוא עשה לסרונה בקרב האחרון. הקארדיו של נייט כמו של אחיו אדיר ואין שום מצב שהוא מתעייף הוא תמיד דוחף את הקצב ונשאר פעיל. האבקות כמובן של מילר אבל אנשים שוכחים שנייט וניק השתפרו בתחום הזה, עובדים על ג'ודו באופן קבוע ויש להם מאמן סמבו, בנוסף מילר הוא לא מתאבק שעושה LNP ויחפש לחבק את נייט כל הקרב כמו שעשו לו בעבר, יש לו BJJ מעולה והוא יקח סיכונים כך שאם הוא מוריד את נייט לקרקע יהיו סקראמבלים מעולים ואני לא חושב שאפשר להגיד שנייט דיאז פחות טוב ממנו בBJJ, לטעמי אפילו יותר טוב אבל זה לא באמת משנה, יהיה קרב תחרותי מאד, אף אחד לא ינצח בקלות לשניהם יש אופי ולב.

למעלה