שרשור חדשות

BeniTaz

New member
שרשור חדשות

אנתוני פטיס יורד ל-145 פאונדס ונלחם נגד חוזה אלדו על התואר. לפי ג'אנקי הקרב סגור באוגוסט.. אינעל העולם עוד חצי שנה. עד אז פטיס כבר היה יכול להילחם נגד המנצח בין מלנדז-בנדו. סך הכל קרב טוב אבל קצת מכעיס.. הלוחם השני שלא נלחם במחלקה מקבל קרב אליפות מיידי. האם תחילתה של תופעה ב-UFC?
http://www.mmajunkie.com/news/2013/02/anthony-pettis-drops-to-145-meets-ufc-featherweight-champ-jose-aldo-on-aug-3

elvis18

New member
לאאא , לא נראה לי .

אדגר ואלדו זה היה סופרפייט לגיטמי , כמו ג'יאספי וסילבה ,רק פחות מעניין ..

לגביי פטיס ואלדו , הוא כבר מועמד לתואר במחלקה שלו , הוא לוחם מלהיב והוא מכניס כסף עם הביצועים שלו ורוצה את אלדו לקרב. אצל דיינה הכסף מדבר ,זה קרב שאפשר למכור אותו טוב .אז הוא יקרה..
כל עוד זה יכניס כסף התופעות האלה יקרו אבל בו בזמן צריך לומר , שאני גם חושב שפטיס מעוניין בקרב הזה . אם פטיס היה מתעקש על בנדו ומלנדז הוא לא היה יורד מחלקה גם אם הייתה יוזמה מצד דיינה והארגון. אני חושב שפטיס נראה לו שזה סידור נוח בהרבה ויש לו יותר סיכויים לזכות במחלקה למטה .
אם פטיס לא היה יוזם את המעבר ל145 אף אחד ביואפסי לא היה פוצה את פיו בנושא . מכיוון שאמר שכן , אז דיינה רוכב על הגל ונותן לו מה שביקש .

אחריי שג'ונס נלחם נגד סונן , אנחנו לא צריכים להיות מופתעים על אלדו ופטיס , אין בUFC שום טורנירים והכל נקבע לפי דיינה .
העיקר שיהיו קרבות טובים , ושואו טוב .

UFC - זה ארגון עם הלוחמים הטובים בעולם שנלחמים אחד נגד השני כי דיינה רצה .

IamStalker

New member
אני מסכים עם דיינה, אף אחד לא רוצה להפסיד!

למה להפסיד כאפשר להרוויח?!

האם UFC זה לא ארגון קפיטליסטי שמטרתו לעשות כסף?
אז מה אם הם עושים מה שדינה מחליט, מה קרה?! הם עדיין הארגון הטוב ביותר שיש והמושקע ביותר!
כל הלוחמים הטובים בעולם היו רק חולמים על להחלם ב-UFC, בסופו של דבר כל לוחם נמצא שם בשביל כסף, לא בשביל להוכיח למי יש יותר גדול!
אני לא אומר שזה לא חשוב, עדיין זה מאוד אקסלוסיבי שאתה אלוף ה-UFC אבל אף אחד לא רוצה להפצע ולהלחם בחינם.

גם במקרה של פטיס, ה-manager שלו יודע שזה ייצר באז גדול - סביב האירוע הזה, אז למה לא?

מה זה משנה?! אם דיינה החליט על זה או אמא של דיינה או אתה?
בסופו של דבר אתה מקבל אירועים איכותיים (מדי פעם יוצאות פאשלות) אבל לרוב אני , לרוב אני בטוח שגם אתה נהנים מהקרבות,
עליהם "הלחיט דיינה" שכל מה שמעניין אותו זה, כסף.

אתה לא חושב ככה?

elvis18

New member
שים לב לציטוט מה שרשמתי ..

"העיקר שיהיו קרבות טובים , ושואו טוב . "

אני חושב שזה עונה על מה שרשמת ,כי אני בסוף רוצה לראות את כל הלוחמים הטובים ביותר נלחמים אחד נגד השני וזה רק בUFC
לכן אני רואה את השידורים ולא מפספס ..

אם לא הייתי נהנה , לא הייתי רואה .

ואני בהחלט חושב שקרב כזה עלול להיות אחד מקרבות השנה !

IamStalker

New member

ecarmiel

New member
הUFC פרסמו את דירוג הלוחמים

הUFC פרסמו את דירוג הלוחמים שלהם אחרי 90 עיתונאים (לפי דיינה נראה פחות) הצביעו
http://www.ufc.com/rankings
משהו מעניין : איפה סונן ????

elvis18

New member
הוא בין מחלקתי ...
ההסבר בפנים !

המחלקה שלו היא מידל הוויוויט , שזאת הכלאה בין לייט הוויוויט למידל וויט , ומכיוון שהוא היחידי במחלקה הזאת , לא טרחו לציין אותו בשום רשימה אחרת .

זקס11

New member
אוברים-ביגפוט, הסיכום שלי

אתמול אוברים הובס והושפל על ידי ביגפוט.
השטן כנראה עלה לאוברים לראש, והוא החליט שהנצחון שלו כבר נקבע אצל סוכני ההימורים.
כאשר הקרב החל, שמתי לב לאסטרטגיה די משונה בגיימפלאן של אוברים- הוא בעיקר הצמיד את ביגפוט לגדר, והביא לו ברכיות לבטן. ובכן, לא צריך להיות חכם גדול גדי להזכר שזו הייתה האסטרטגיה של אוברים נגד לסנר. אסטרטגיה שהביאה לו נצחון מהיר. אז אם גיימפלאן הוא מספיק טוב נגד לסנר, הוא בטוח טוב מול פיגפוט. נכון? לא!!!

עדי להבין את השגיאה, חשוב להבין מיהם הלוחמים:
לסנר- מתאבק אתלטי וזריז, שאוהב להוריד את היריב לקרקע.
ביגפוט- לוחם BJJ מפלצתי עם עמידה בינונית, ויכולות TD גרועות.

ואם תסתכלו בתמונה, תראו למה הברכיות היו מוצלחות מול לסנר- הוא חיפש תמיד את הרגליים לדאבל או סינגל, לכן הוא שמר על גוף נמוך, ובדיוק בזוית האופטימלית לברכיה בבטן. ביגפוט, לעומת זאת, נשאר זקוף, מה שאמר שהבטן שלו היא גבוהה, ובזוית אנכית לקרקע. לכן הברכיות בקושי הגיעו אליה, וגם כאשר הן הגיעו, הן היו בלי עוצמה. התמונה הזו מציגה בדיוק את ההבדל.

השאלה היחידה שצריכה להשאל היא למה לנקוט בכזו אסטרטגיה. הרי אוברים יכל ללכת על אסטרטגיה של לואו קיק, וסילבה המגושם לא היה מצליח להוריד אותו.

התשובה היחידה שיכולה להיות לי היא שאף אחד במחנה של אוברים לא חשב, או ניסה לנתח את היריב. וזה כנראה נבע מזלזול עמוק ביכולות של סילבה. לדעתי, סילבה הוא לא טופ 5, אבל מצד שני, הוא גם לא פראייר. וכלל הברזל של אוברים צריך להיות "סיום קרב לפני הסיבוב השלישי בכל מחיר".

לסיכום, הזלזול של אוברים הביא לגיימפלאן לא אפקטיבי, שהשאיר את סילבה ערני לסיבוב השלישי, שזה הסיבוב שאוברים עולה בלי דלק.

נקודת אור- ההטלה בסיבוב השני הראתה שלאוברים כן יש כח. ובתקווה, הוא ישתמש בו בעתיד בצורה אפקטיבית.

AmitNHB

New member
מסכים. באמת נראה שהשתן עלה לאוברים לראש והוא

מזלזל ביריביו. לא שאני חושב שאף אחד במחנה שלו לא חשב ולא ניסה לנתח את היריב. אני מתקשה להאמין שזה אפשרי ברמה כזו עם כ"כ הרבה כסף. זה פשוט שכאשר סוגרים את הכלוב, אסטרטגיה לחוד ומציאתו לחוד ולאוברים פשוט אין את המשמעת שיש למשל ל GSP או שהיה לרנדי קוטור של לא לזוז מילימטר מהגיים פלן.

זקס11

New member
אני ממש לא מסכים איתך

גיימפלאן מוכתב מאימונים. ואם באימונים היו מביאים יריב בגודל של ביגפוט, ישר היו רואים שמה שהתאים ללסנר, לא יתאים לביגפוט.
ואני לא זוכר קרב של אוברים שהוא עמד בפוזה של אנדרסון סילבה. אני חושב שהנחת היסוד הייתה (ובצדק) "אם קורמייה הוריד את ביגפוט, אוברים יוריד את ביגפוט בלי להתאמץ".
אם באימונים אוברים היה עובד על שליחת פצצות מהידים, הוא היה מוריד את סילבה. אימונים כושלים, וגיימפלאן כושל הם ריכבים שאמורים להקבע על ידי המאמן הראשי. אין ספק שגם לאוברים יש חלק בכשלון הזה, כי הוא עלה לקרב שאנן ויהיר. אבל בסופו של דבר מדובר בכשל מערכתי, ואני די בטוח שזה לא היה קורה אם הוא היה נשאר עם הצוות הולנדי שלו.

BT24

New member
באמת למה כל-כך רחוק?

יכלו לעשות את זה מוקדם יותר, עכשיו הקרב שלו מול אלוף ה-LW (אם הוא יקבל בכלל, מי יודע מה יהיה אם הוא מפסיד לאלדו) ידחה. וגם ככה אי לא מי-יודע-מה בעד הקרב הזה כי אני רוצה שפטיס ישאר ב-LW (אני תולה בו תקוות שיקח את התואר מהנדרסון שוב).

elvis18

New member
פורסם גם באתר הUFC ...רשמית

http://www.ufc.com/news/ufc-aldo-pettis-featherweight-title-fight

BeniTaz

New member
מוולטרווייט להביווייט

אנתוני ג'ונסון, עד לא מזמן לוחם הוולטרווייט הגדול בעולם נחתך מה-UFC לאחר שהפסיד ולא הגיע במשקל הרצוי לקרב ה-MW נגד ויטור בלפורט. החליט לעשות עליה למחלקת ה-LHW בכל 4 הקרבות הבאים שלו שניצח. עכשיו הוא עושה את הבכורה שלו ב-HW נגד אנדריי ארלובסקי. קרב מעניין..
http://www.sherdog.com/fighter/Anthony-Johnson-17662

אני מהמר ל ראמבל בנוקאאוט.

AmitNHB

New member
תמוה ביותר. ממתי לוחם על סף טיטל שוט במחלקה

מחליט לרדת למחלקה מתחת ? מחלקה מתחת זו האופציה במקרה של הפסד. ועוד שיש היסטוריה בין בנדו לפטיס שהיא א"ב של מכירת קרב חוזר. ממש מוזר...
אם הוא מפסיד לאלדו אז זו הייתה טעות כי הוא יכל היה להיות ב 2 קרבות אליפות בעוד שלחזור אחרי זה למעלה יהיה בעייתי. אם הוא מנצח, מה אז ? סופרפייט מול בנדו: אלוף מול אלוף
כבר ראינו, כמה קרבות כאלו יוצאים לפועל... פשוט החלטה טיפשית.

למעלה