שרשור חדשים לחורף

שלום לכם ../images/Emo140.gif אני חדשה פה...

אני חדשה בפורום.. אז אני אספר לכם קצת על עצמי, ואם אתם רוצים לדעת עוד משהו, אני אשמח לענות :) אז ככה: אני כמעט בת 17, ואני מאוד אוהבת את הביטלס.. זה די חדש אצלי.. משהו כמו חודש-חודשיים, אבל אני ממש ממש אוהבת אותם.. ובייחוד את ג'ון. אני ממש אשמח להיות חלק בפורום, כי אין כל-כך הרבה אנשים בגיל שלי שאפשר לדבר איתם על הביטלס.
אם יש עוד משהו שאתם רוצים לשאול - אתם מוזמנים לשאול.

שלום לכם../images/Emo42.gif

היי לכולם, אני חדשה פה, קוראים לי נעמה, אני אוהבת ביטלס חדשה(3 וחצי חודשים) ולכן אני גם לא יודעת מספיק על הביטלס, אני מקווה ששהותי בפרום תנעם לכם ולי וזייהו לבינתיים, נעמה
.

VAMPhantom

New member
נעים מאוד להכנס לפורום!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני לראשונה כאן, בעקבות דיונון קצר עם המנהלת, החלטתי, למרות ריבוי הפורומים בהם משתתף, להכנס גם לכן!
מחויב למציאות, שמי שנהנה מהתואר בעבר הרחוק לכפיל לנון
(אל תשאלו הכיצד בדיוק... כך טענה ידידה ישנה שלי...) וכאחד שעזר לה רבות(לידידה) בעבודתה בנושא פסיכולוגי וכרונולוגי על לנון, החלטתי לבוא!
נעים מאוד להכנס לראשונה
הנה, הערפד/הפנטום שם חותמו גם כאן!

Siriusnip

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

כמו כולנו את אוהבת ביטלס, ואני מקבל אותך בברכה, ומקווה שתהני בפורום!!

VAMPhantom

New member
נצל"ש עצמי לרגע, אני מבין ש...

הביטל המועדף אצל רובכם הוא ג'ון (הגאון) לנון
צודק?

Another Girl

New member
ברוכה הבאה נעמה ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

מוזמנת לצרף את פרטייך לרשימת חברי הפורום(הביטי במאמרים וראי מה הקטגוריות).

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo123.gif

אולי שים תמונה ותן לפורום לשפוט על דמיונך לאליל?

i love lucy

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא...

האמת שיש לי את התכנית במחשב(פול מקרטני מת) והיא די מפחידה כן כן.... אבל הביטל האהוב עלי הוא כמובן כמו שכולם יודעים....
פול מקרטני החמוד ביותר בעולם!

VAMPhantom

New member
טנקס, אגב...איני רוצה לריב או משהו.

אבל יודעת שבסופו של דבר, פול מעט סכסכן
רוצה שאסביר עצמי?
אומנם יוקו אונו קצת הפריעה שבאה יתר על המידה על חשבון החיפושיות בחיי לנון, אבל: פול נתן את הפוש-האחרון, הגמל ששבר את גב הקש
ואחר מס' שנים, שוב הצליח להסתכסך והפעם עם מלך-הפופ, הציע למייקל ג'קסון לרכוש את זכויות החיפושיות וראו איזה פלא, זמן קצר לאחר מכן: כעס על מייקל על כך שרכש... בקיצר, פול? מה יהיה?

דקלה9

New member
אני מצטערת, אבל אתה קצת טועה

בעניין הפירוק של הביטלס, זה מורכב פי כמה ממה שכתבת (ניסיתי לנסח את זה במאמר בפורום הזה, אתה מוזמן לעיין בו) ופול מעולם לא הציע למייקל ג'קסון לרכוש את הזכויות על השירים שלהם. הוא נתן לו עצה כללית, בהיותו זמר צעיר ובלתי מנוסה, להשקיע בזכויות על שירים. ג'קסון, שפול עזר לו מתחילת הקיירה העצמאית שלו (בין השאר בדואטים ושירים שכתב לו), הלך והשתמש בידע שנידב לו פול, בתמימותו (וטפשותו) והציע הצעה גבוהה יותר ממה שפול הציע על זכויות חלקיות לשירים שכתבו לנון-מק'רתני, שהוצעו אז למכירה (עד אז הן היו בבעלות חברה שקנתה אותן כשג'ון ופול ישמו הצעה עיסקית גרועה במיוחד והוציאו חלק מהזכויות לבורסה). פול עצמו מנהל חברה מאוד מצליחה (MPL) שעיקר עסקיה הם בקניית קטלוגים של זכויות על שירים (בין השאר בבעלותו: השיר Happy Birthday ופסקול "גריז").

VAMPhantom

New member
אז יש בינינו חילוקי דיעות בנושא../images/Emo8.gif

אגב, אל תשכחי מי הפיק יחדיו עם פול, את אחד אלבומי הסולו המצליחים שלו(pipes of peace)

i love lucy

New member
נכון מאוד גם אני מכירה את הגרסה

הזאת ופול ממש לא סכסכן טוב?!?! בקשר לפירוק יוקו הייתה אחראית על זה הרבה יותר מפול.... אני עם דקלה ולא לומר דברים רעים על פול פול! חחחח טוב נתפשר על חילוק דעות
אני חולה אין לי כח להתעצבן...

למעלה