שרשור חדשים מס' 2

רדיקל

New member
אתר מעניין

היי חדש פה בפורום- לצערי לא חדש כל כך כרונולוגית
רק היום בכלל ראיתי שיש פורום כזה ושמחתי מאוד לראות שאני לא לבד... is there anybody out there? בקיצ... למי שמעוניין באתר ביקורת על הפלויד - משהו על רמה- ואתר שאוהבי בפלויד בטח יסכימו לכל ילה שלו טוסו ל : http://student-www.uchicago.edu/~agalperi/floyd.html תקראו ותיהנו

שלום רדיקל! ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו.
נשמח לראות אותך משתתף בדיונים ובפרוייקטים בפורום!

שלום שלום ../images/Emo98.gif

וברוך בואך.
אני בטוחה שתיכף יגיעו כל הוותיקים ויגידו לך שלום גם כן...

Hellen

New member
שלום

אני פה כבר חודש, פלוס מינוס, אז החלטתי להציג את עצמי אז... הצגה :)

edlessme

New member
ברוכים הבאים!

הרבה אהבה, חום וג'חנון לכוווווולללללככככככםםםםםם....

T00L

New member
שלום וברכה ניפגש בשמחה

אני טלי.. החלטתי להצטרף ולבקר פה מדיי פעם.. למרות שעוד שעתיים אני יוצאת לדרכי לנתב"ג אני טסה לפולין.. אז בעוד שבוע אני אחזור ויתחיל לכתוב נעים מאוד

ThHrtCllctr

New member
שלום גם אני חדש פה אבל יותר ותיק

אני שומע פינק פלויד כבר כמה שנים... אני סה"כ בן 16 והתאהבתי במוסיקה שלהם.. שמעתי כבר כמעט את כל האלבומים שלהם.. אולי חוץ משניים.. אני בכללי לא גולש בפורומים אבל חבר המליץ לי.. אני מקווה ללמוד ולהפיק תועלת..

שלום אה... איך שמאייתים את השם שלך

ברוך בואך לפורומנו.
אני לא יודעת איזו תועלת בדיוק תפיק מהפורום, אבל אתה מוזמן לקרוא את השרשורים (גם אחורנית) שבהם הרבה מאוד מידע, וכמובן ה-FAQ והמאמרים, אותם גם נעבה בהמשך.

FloyDviR

New member
אהה חחחחחחחחחח

ואני לא הבנתי על איזה אותיות ניקוד הוא מדבר!!!! קראתי את ההודעה של ThHrtCllctr איזה פעמיים רק כדי לחפש איזה טעות בכתב או משו.. חחחח
עזבו זאת השעה...

weird dust

New member
שלום לכולם

אני רק צופה בפורום מקווה שלא איכפת לכם שאנשים עושים את זה
אני אוהב את פינק פלויד ושומע אותם די הרבה יש לי גם תקליטים שלהם מההורים שלי ומשם הגעתי אליהם (לצערי יש לי קפיצה ב-Money זה השיר הראשון בצד 2 של Dark Side Of The Moon)

למעלה