שרשור חדשים

אפ22

New member
שלום לכולם, אני חדשה בפורום...

יש לי שאלה, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. איך קוראים לפרק שבו קרה משהו בין צ'ייס לקמרון? התחלתי לראות את הסידרה מאמצע העונה השנייה, אני מנסה להשלים את מה שהפסדתי מהפורום כאן.... יש עדיין הרבה דברים שאני לא מבינה, כמו למשל מה הקטע עם קמרון והאוס או האוס ווילסון? למה כולם חושבים שצ'ייס טיפש? תענו לי בבקשה....

ח-ד-ש-ה

מה קורה אנשים , שמי מאורה ואני אוהבת לראות את מר רגזני (האוס) מיום הראשון שהסידרה שודרה בערוץ 3 ... מקווה להשתלב מהר
ודרך אגב אני
ת בג'ס ספנסר , הוא כזה ממי *מסמיקה*

shahar615

New member
ברוכה הבאה../images/Emo131.gif

אני שחר בת 14 וחצי מעמק הירדן. מנסה לענות על השאלות: יש אנשים שבטוחים שהאוס ו-ווילסון צריכים להיות ביחד
קמרון והאוס יצאו פעם אבל בזה זה נגמר. אני לא חושבת שצ'ייס הוא טיפש- הוא רופא...
הפרק שבו היה משהו(את יודעת מה או שעוד לא גילית?) היה פרק טוב אני לא זוכרת את השם אבל יש שירשור למטה שמדבר גם על הפרק הזה. השתלבות מהנה.

randomguy

New member
ברוכה הבאה...ואם לא יענו על השאלות

שלך אז יותר מאוחר אני אענה.

Tal2012

New member
אתה פשוט עצלן ../images/Emo3.gif

****בורחתתתת ספור עד 3 !*****

randomguy

New member
../images/Emo6.gif you can run but you can't hide

*סופר עד 3 אבל מתחיל ב 3 ולא ב 1* הממממממ...כן אני טיפה עצלן

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אם את רוצה את יכולה להתעדכן במה שקרה בעונה הראשונה דרך תקצירי הפרקים שבמאמרים, למרות שאני לא יודעת עד כמה זה יעיל... הכי כדאי לך להשיג איכשהו את הפרקים עצמם ולראות אותם
בין קמרון והאוס היה דייט כושל, וזה הכל בערך
ואני לא חושבת שחושבים שצ'ייס טיפש, אם כבר שטחי. אבל זה לא משהו אחד מסויים שהוא עשה, זה די "הצטבר" לאורך הפרקים
אם יש לך עוד שאלות [עדיף קצת יותר ספציפיות] אני אשמח לענות

Zeitonie

New member
היי!

גמאני חדשה :) קוראים לי אייה, אני חדשה בפורום, ועד עכשיו די נחמד לי כאן. (איזו הודעה עילגת.)

אפ22

New member
כן, תודה לכולם

זה די ענה לי על השאלות...יש עוד כמה דברים קטנים שאני רוצה להבין- איך אחרי מה שקרה בין צ'ייס לקמרון, אף אחד בסידרה לא הזכיר את זה? קמרון וצ'ייס שכחו או פשוט בחרו להתעלם? איך האוס הגיב? הוא היה ציני כהרגלו או שהוא פשוט לא יודע? אגב יש כאן אחלה פורום...

למעלה