שרשור חדשים

שלום לכולם../images/Emo140.gif

גם אני מעריצה גדולה של הסידרה הנהדרית האוס שמחה להיות כאן. ברצוני לשאול אך אני מסיגה את הפרק שבוא מגיעה חולה אם מחלה בשם פיברוממילגיה.

Reut301

New member
../images/Emo205.gif חדשה!../images/Emo6.gif

היי סליחה על הפתיחת הודעה חדשה . גם אני מכורה להאוס וכמובן בירכתי את ערוץ 3 על זה שרכש גם את העונה השנייה. יש עוד עונות ? ומישהו יכול להגיד לי קצת ספוילרים? אה ואני חושבת שלשחקן האומלל שמשחק את ההוא שבקומה צריך פשוט לקרוא לו coma guy - ממצה.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בספק אם מישהו יכול לזהות את הפרק שאת צריכה לפי שם המחלה. אולי יש לך עוד קצת פרטים? מי היה החולה, מה קרה בפרק, וכו'. זה ייתן לנו קצת כיוון

Hieros Gamos

New member
קודם כל- ברוכה הבאה.

העונה השנייה היא העונה שמשודרת כרגע בארה"ב, מחרתיים (יאאא מחרתיים!!!*אושר*) יהיה את פרק 20 של העונה שהוא פרק כפול. החלק השני שלו ישודר ביום רביעי (בארה"ב). אממ ספוילרים. תשאלי ספציפית אני אענה, קרה יותר מדי... מה פתאום coma guy(אני בעד dude אם כבר...זה נשמע הרבה יותר surfer dudeee
סטלני כזה)??!?! כמו שלכל דבר יש שם, גם לו צריך להיות שם! (אז מה אם ווילסון קרא לו the coma patient?) אם לדברי בבצפר קוראים בשם, נו, המצחיק!
(המקרנים/ברקו) למה שלקומה דוד לא יהיה?! למה להפלות אותו לרעה? זה כי הוא ישן?! he's not abnormal! he's special!!!!
אממ כן...אמרתי ברוכה הבאה?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בינתיים יש שתי עונות, עונה שלישית בתכנון. על איזה אדם בקומה את מדברת?

תודה../images/Emo39.gifאבל פספסתי את הפרק

אני חושבית שזה הפרק הראשון בהתחלת העונה.אני אתחלתי לראות האוס מהפרק השני בעונה הראשונה.

הבנתי

יש שתי אפשרויות איך להשיג אותו: 1. בדרכים לא חוקיות שאסור לדבר עליהן בפורום
2. לחכות לשידורים חוזרים.

amit641

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני מתה על האוס.... -עמית-

למעלה