שרשור חדשים

la bella dama

New member
שלום אנשים!

אני פשוט מתה על הסידרה הזאת!!!!!! וממש חשבתי השבוע למה אין לזה פורום!!! אגב...אני דנה.. ושראיתי שהסדרה הזאת חוזרת....פשוט מתי!!!אני חולה עליה!!!!

cha ching

New member
ברוכה הבאה, דנה ../images/Emo13.gif

אפשר לקבל תמונה ופרטים עלייך...? למשל, בת כמה? מאיפה..? דמות אהובה......? ומאיפה את מכירה את הסדרה (או ממתי)?

Pink Bubbles

New member
אה... שאלה:

יש פרק או שניים שפיספסתי
ואז בפרק אח"כ פתאום אשלי עזבה... ואמרו שהיא ומייק נפרדו... למה?

¶ music girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|כתר

מקווה שתשתלבי פה בפורום
ואפרופו העזיבה של אשלי. מהי הסיבה האמיתית לעזיבה של השחקנית שמגלמת את אשלי? ז"א, נגמר החוזה והיא לא רצתה לחדש אותו, חיפשה עבודה שמקום אחר? תודה מראש

omer landau

New member
אני אשמח לדעת את התשובה../images/Emo13.gif

יכול להיות שמראש מבחינת התסריט היא הייתה רק זמנית כי מייק אז הוא דמות כזאת שמתאים לה להיות קצת פנוי אפרופו העזיבה שלך???? שבוע לא ראיתי אותך פה

omer landau

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מקווה שתהני פה תרגישי חופשי לכתוב מה שבראש שלך..... רק לעבור מחר על חוקי הפורום שינוסחו כמו שצריך לגבי השאלה שלך......(הפורום חדש הפורום לא פורום עמוס (עדיין)אז לוקח זמן לאנשים לענות ) לפרקים שלפני הפרידה לא היה שום קשר לפרידה בפרק עצמו או בפרק שאחריו הוא הסביר מדוע נפרדו.....בגלל שאשלי קיבלה עבודה בשיקגו

cha ching

New member
ברוכה הבאה, ילדונת ../images/Emo13.gif

וקצת פרטים על עצמך... (בבקשה)

Pink Bubbles

New member
תודה כולם... ותודה על התשובה!

האמת חבל.... אהבתי את אשלי.... ממממ... מה לספר?

la bella dama

New member
אמ...ככה...

אני עוד מעט בת 17 מקיבוץ יגור אני מתה על מייקל ג'י פוקס ככה שזה דיי ברור איזה דמות אהובה עלי....חח:) ונראה לי שזה שודר בערוץ 2 לפני כמה שנים לא?משם התחלתי לראות ולאהוב את הסדרה!... ומאז אני מתה לראות שוב את הפרקים מההתחלה!!!

la bella dama

New member
אה...עוד משהו...

אני מתה על הsit bobo sit בסוף!!!!!!!!!!!!!! אני מחוברת למשפט הזה!!!!חחחח:)

cha ching

New member
זה לא BOBO!

זה UBU...!
זאת החברה שמפיקה...
וגם אני לא מפסיקה לראות את התכנית, עד המשפט הזה...

la bella dama

New member
אכן!!!

תגידי....עשו פה שירשור הכרות? כאילו שם גיל שטויות כאלו?כי אם לא אני אכתוב משהו...כאילו שיענו עליו...חח:)

cha ching

New member
אממ... את יכולה לפתוח

ואז נבקש מעומר (אהמ..) שידאג שהשרשור תמיד יהיה בראש העמוד, ומצטרפים חדשים יוכלו לכתוב שם.. ולהוסיף את עצמם...

למעלה