שרשור חדשים

RuStY RaStA

New member
היי לכולם אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif

אני לא כ"כ בקיאה בסיפור שמאחורי הלהקה ובשמות של החברים... חוץ מווטרס וגילמור אבקורס, אבל אני מכירה כמעט את כל האלבומים ודי הרבה שירים... ואת מה שאני מכירה אני מאוד מאוד אוהבת...! לאבא שלי יש את כל התקליטים אבל אנחנו כרגע במאמצים למצוא מחט לפטיפון ):

pink22

New member
יש לי שאלה...

מישהו יודע במקרה מה קורה עם רוג'ר ווטרס? אני מתכוונת אם הוא עדיין מופיע-או שהוא סיים את הסבב הופעות שלו ואם כן אז איך אפשר לדעת מתי ואיפה? יש מצב לברר דבר כזה בכלל? תודה לכם... אחלה פורום

bla bla16

New member
שמעו סיפור יפה

נסעתי עם המשלחת לפולין, ומי שכבר נסע יודע שיש איזה ערב אחד שבוא נותנים לנו מכתבים מההורים וכל מיני,בקיצור ההורים שלי שלחו לי את הדיסק של פינק פלויד= דה וול וזה דיסק שממש ממש רציתי im so happy..

Miss CB

New member
היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה

ריצ'ארד (ריק) רייט, ניק מייסון. הנה עכשיו את יודעת את כולם

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

למעוננו הדל.
ווטרס הופיע רבות בשנים האחרונות, בהצלחה מרובה ובכל העולם. כרגע הוא עובד על אופרה בשם Ca Ira (אותה הוא כותב כבר 12 שנה לערך) ועל אלבום סולו (עליו הוא עובד כבר 5 שנים). אין תאריך יעד לסיום שני הפרוייקטים, או להופעות. האתר בו החדשות המעודכנות ביותר על ווטרס הוא האתר Jolly Roger Waters, הנמצא בקישורים של הפורום. זהו לא אתר רשמי (האתר הרשמי שלו אינו פעיל), אך מפעיל האתר נמצא בקשרים עם מנהלו של ווטרס, ומקבל ממנו מידע מעודכן. יחד עם זאת - כפי שתראי אם תקראי שרשורים מהשבועיים האחרונים - בכל הנוגע למעשיו של ווטרס, לעיתים רב הנסתר על הגלוי....

../images/Emo24.gif ברוך הבא

לפורמנו הקט.
לשמוע את "החומה" בפולין זה בוודאי חוויה חזקה.

Miss CB

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

בהחלט נשמעת חוויה חזקה.. לא שהייתי עדיין בפולין.. אבל את החומה כבר שמעתי
מה דעתך על האלבום?

נימרודל

New member
שלומות!

ברוכה הבאה! מחט לפטיפון יש ברחוב דיזנגוף חנות לכל מני פטיפונים ומחטים. בהצלחה.

RuStY RaStA

New member
יואו תודה אני אוהבת אותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני נמצאת בת"א הרבה.... אתה יכול אולי לנקוב במיקום המדוייק.. או לפחות לנסות?

למעלה