שרשור חדשים

Aeroguns

New member
../images/Emo2.gifשלום!אני חדש

מה קורה חבר'ה? אני חדש כאן
ורציתי להצטרף ולכתוב אני בן 14 וחצי שומע פינק פלויד בערך שנה וחצי =\ להקות אהובות..אירוסמית', קווין, גאנס..בלה בלה מקווה שתקבלו אותי כאן :( תודה...

edlessme

New member
אתה מזכיר לי את עצמי בצעירותי...

אחחחחח.. גיל 14... איזה נוסטלגיה... ברוך הבא חבוב...

נימרודל

New member
חיחיחי הוא צודק.

איש, גם אני בת 14... אבל לא נורא. יש לזה את הרגעים היפים של זה.

Aeroguns

New member
גיל 14..

מלא במריבות..מלא בקנאה..מלא בבעיות..מלא בלימודים.. אבל מצד שני יש אהבה..יש חברה..יש דברים טובים..

נימרודל

New member
../images/Emo46.gif יש לך חברה?

כיף לך... טוב נו, אצלי אין ממש מריבות, קנאה, ובעיות... חיחיחי... התאזנו.

Aeroguns

New member
חחח צודק

אבל יש לי בחיים עוד דברים קשים תאמין לי בלי לרצות צומי.. כן יש לי חברה..היום 7 חודשים.. :]

Aeroguns

New member
טעות מרה..את בת ?? סליחה ../images/Emo10.gif

אני עייף פשוט =\ לא שמתי לב..

holo

New member
שלום כולם

היי מה המצב? קוראים לי גל...תמיד הכרתי את פינק פלויד (מאח שלי) וכמה שירים שלהם שאפילו לא ידעתי שהם שלהם...
אבל מאז שאבא שלי הביא את הדי וי די של גילמור בקונצרט התחלתי לאהוב אותם...מאוד לאהוב סיפור מרגש? לא אני יודע... ספרו עליכם קצת

weird dust

New member
ברוך הבא למועדון ../images/Emo13.gif

אני מכיר את פינק פלויד מכל מיני מקומות ולא ממש ממשהו זכור (מס' חובבי מוזיקה מזרחית אצלי בבית ספר גם מכירים שירים של פינק פלויד לא להאמין) אצלי אבא לא הביא את הDVD אבל מוזיקה ישנה היתה תמיד בבית (בהתחלה עם תקליטים ודיסקים אחרי זה כשהכל נהרס ראיתי בVH1) איזה שיר אתה הכי אוהב שלהם? אולי יצא לך לדון עליו בפורום (ולא להאמין מה גילית: היום הולדת שלי יוצאת ביום בו יצא Ummagumma)

holo

New member
סליחה..

בטעות רשמתי את ההודעה הזאת כתגובה..לא משנה.. אין שיר מיוחד שאני הכי אוהב שלהם..יש מלא

שלום גל

וברוך בואך לפורומנו
אילו אלבומים של הפלויד כבר שמעת? ספר לנו. אתה מוזמן גם לקרוא את תקנון הפורום, ואת ה-FAQ (הוא ה"שאלות הנפוצות".

holo

New member
שלום ציפציף

איך קוראים לך? כדי שאני לא אקרא לך ציפציף
ואני אוהב dark side of the moon the wall meddle wish you were here כאלבומים אני הכי אוהב אותם

למעלה